Jag kom nyss hem från min första dag på min praktik plats. Jag kommer vara i 2 veckor på ett cafe, 100 meter ifrån mig. Så det känns bra att man slipper åka buss i det här snö kaoset. Jag tycker det får räcka med snö nu, varför kunde inte denna snön ha kommit på julen, istället för nu. Nu så ligger jag i min säng och är svin trött, väldigt ovant att jobba på dagen istället för att vara i skolan. Men tänkte titta lite på youtube klipp snart och sedan ska man väll få i sig någon föda fram mot kvällskvisten. Ni får ha det så bra så hörs vi.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I går var jag och köpte en ny mascara, som jag inte har testat förut. Jag blev glatt överraskad av den för jag trodde den skulle vara kletig och klumpig, när man såg på borsten. Men den separerar ögonfransarna, ger volym och dom blir verkligen långa. Jag fick den för 129 kronor ord:pris 169 kronor. Det tycker jag är ett bra pris för en mascara. Rekommenderar denna mascara till alla som vill ha en som ger mycket volym, långa fransar och vill slippa klumpar.

Likes

Comments
Detta är några bilder som får mig att fortsätta träna till min drömkropp, när det blir jobbigt och jag vill ge upp.


Likes

Comments

Hej! Jag tänkte tipsa er om en tränings form som jag har börjat göra för ett tag sedan, och det är pilates. Man använder för det mesta sin egen kropps vikt, när man gör den. Man kan även använda redskap om man vill också. ( Vill bara påpeka att jag inte är proffs inom pilates ) Jag tänkte berätta vad jag tycker om den och vad det gör med min kropp. Men från min syn på pilates så känner jag själv att den stärker min kropp och den tränar alla muskler i min kropp, vissa som jag inte ens visste jag hade. 

Det känns direkt efter ett pass att kroppen har jobbat, det kan räcka med 6 minuter och jag är helt slut och orkar inget mer, och det bevisar att jag har jobbat gärnet och kämpar för det jag vill få ut av träningen. 

Det jag tycker är så bra med träningen är att man inte behöver lägga massa pengar på kurser eller pass, att gå på för att göra pilates, och man kan vara i sitt eget hem och träna, om man inte har råd eller inte vill vara bland folk. Eller om man är nybörjare och vill lära sig innan man börjar vara bland folk och lägga pengar på det. 

Dom kroppsdelar jag fokuserar mig på när jag gör pilates är magen, rumpan, armarna och benen. Vilket är typ alla kropps delar vi har, men det är dom jag vill stärka och förbättra.  

En person som jag följer på youtube som fick mig att starta med pilates var Cassey Ho, hennes youtube kanal heter Blogilates. Genom hennes videos så känner jag att jag kan prestera mer, eftersom hon peppar en och ger en energi till att forsätta fast det är jobbigt. Jag lägger in några av mina favorit videos med henne som jag brukar göra. 

Detta var lite kort om vad jag tycker om träningen pilates, och tips på vilka videos jag brukar titta på och lära mig av medans jag tränar. Hoppas ni fick något utav detta inlägg. Har ni några frågor eller något annat så är det bara att kommentera. 

Ha det bra så ses vi . 

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att blogga igen. Jag ska fösöka att uppdatera så mycket jag kan på bloggen framöver.

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Ebba Andersson jag är 16 år. jag bor i Borlänge tillsammans med min mamma och syster, i en lägenhet. Jag bor också i Gustafs tillsammans med min pappa och syster i ett hus. Men är inte där så ofta. Jag har 3 katter, 2 bor hos pappa som heter Simba och Sindy. 1 katt bor hos mamma som heter Sickan. Mina favorit djur är katter, hundar och zebror. Är intresserad av kläder, smink och allt med skönhet att göra. Eftersom jag är 16 år så ska jag börja gymnasiet till hösten och jag ska börja på linjen stylist, på Plusgymnasiet i Falun. 

Detta var lite kort om mig. Likes

Comments