Igår hade jag äran att fira min fina bästis Anna som fyllde 18 år. Jag styrde överraskningsmiddag och förfest innan vi drog vidare till Vigårda för några drinkar och sedan vidare ut! Mycket lyckat. Nu sitter jag en aning bakis i baksätet i en rullande bil påväg till Stockholm och påskfirande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bowling och hamburgare på TUGG är svårslaget, speciellt med ligan. Älskar mina vänner!

Likes

Comments

Knäppte dessa härliga vid Haga kyrkan, sådan vårkänsla när träden knoppar och snart pryds staden med blommor i mängder! Åh

Likes

Comments

Denna soliga tisdag spenderades med Elin och Alice över en fika på det nyöppnade kaféet 8586 i Haga! Super goda bakelser och himmelskt gott kaffe, tipstips!! Resterande delar av dagen tillbringades i solen strosandes runt stan och traskade t.o.m hem med en påse i hand! Kvällen blev en lång dusch, vegeteraisk middag och snart ska jag slockna, imorgonbitti väntar jobb.

Likes

Comments

Här sitter jag i ny blå kappa och lapar sol! Ibland får man vara lite egenkär, puss på en själv

Likes

Comments

Soliga härliga måndag!!! Skrev klart ett viktigt samhällsarbete och lättnaden är enorm. Jag och Claudia firade genom några timmars prat längs kanalen i solskenet. Mmmm

Likes

Comments

Runt 19.30 fredagkväll, sushi och pappa, någon timma innan Embla anslöt sig till fredagsmyset!

Likes

Comments

Klockan visar något väldigt tidigt. Okej inte SÅ tidigt, men tidigt nog för att en sömnig själ som mig ska få klaga. Några timmars jobb väntar och det ska bli skönt. Vid 13 slutar jag och då ska jag kuppa mig genom halva Götaland för att anordna en överraskningsmiddag för Lisa. Tjejen ska lämna oss för soliga Spanien i 2 hela månader?! Summan av kardemumman. God mat och goda vänner. Sedan kommer kvällen domineras av plugg. Have a good one!

Likes

Comments

Regniga Göteborg, ändå fint! Slutar runt 3 idag och då ska jag möta upp Johan och Ludvig för en pluggfika, vilket är välbehövligt. Kvällen spenderar jag med Embla och takeaway!

Likes

Comments

Torsdag, återigen. Uppförsbacke i studierna nu, men snart lov och välbehövlig ledighet. Vädret är alltid något att uppskatta, en fin morgon ändå?

Likes

Comments