Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har lapat sol i flera timmar idag. Med mina favorittjejer dessutom. Och årets första is-latte. Runt 16 tiden mötte jag upp Mikaela och körde igenom ett grymt gympass. Kommer sova som en prinsessa inatt!

Likes

Comments

Fredag eftermiddag. Anna är ambitiös och jag dricker te. Trötta efter en lång vecka, men oj så härligt med helg. Mycket kul väntas. Ikväll bjuder Lisa på mexikanskt och mys. Imorgon står jag som värd för mingel. Söndagen blir mindre spännande där ska plugg (och städ) klämmas in. Därefter startas nästa vecka med finbesök från både London och Lund då mina bröder kommer hem. Fina dagar som väntar!

Likes

Comments

Man kan ju läsa mig som en öppen bok. Svag för himlar. Och att fota dessa himlar. Tycker mindre om torsdagar tyvärr, men nu är min över och jag ska fira detta med hämtmat och Netflix. Livets små nöjen.

Likes

Comments

Lördagsdate med pappa. God mat och föreställning på Storan. Satt som en smäck efter fredagens festligheter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag var Sverige fantastiskt. Solen sken och självklart glömde jag bågarna hemma. Men vad gör det när man har ett idylliskt Göteborg och endast en lektion på schemat? Har varit väldigt aktiv idag. Efter både squash och simning är jag mör och hög på endorfiner. Nu ska jag fila det sista på min debattartikel, dricka en kopp te och sedan slockna för dagen. 

Likes

Comments

Goda vänner, vin och skratt. Och guacamole. Ett bra recept för en härligare kväll. Bilderna är från någon helg sedan. Bör och kommer upprepas!

Likes

Comments