Header
View tracker

Idag har det varit full rulle så har verkligen inte hunnit slå mig ner och blogga. Men nu är jag äntligen hemma, dock kan jag inte andas ut för det eftersom att nu är det råplugg som gäller as usual:-). Funny life. Och idag behövde jah även ställa in en sak med mina älskade kusiner eftersom att det är slutspurten nu innan jul. Ska få betyg i två ämnen så det är extremt fullt upp. HATAR att ställa in saker när man sett fram emot de länge och haft någon slags motivation.. Men ska träffa dem under jul, så jag får väl tänka så istället..

Detta blev dagens, båda är från ZARA. Puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Så detta blev dagens aningen tråkiga outfit, men det får man ha ibland. Tröja från Vero Moda och jeans från Tommy Hilfiger! Nu är jag hemkommen, det blev senare än jag trodde och nu hade jag tänkt att försöka plugga lite. Efter det ska jag in till storstaden. See yaaaaa

Likes

Comments

View tracker

Nu sitter jag här i skolan och pratar med Cornelia i telefon. Hon har ju opererats och kan inte äta, stackaren.

Snart har vi retorik och det ska bli tråkigt, sen ska jag fixa mina fransar och sen träffa tedde, mys.

Likes

Comments

Dagen idag blev inte som jag tänkt mig, inget plugg gjort och bara dött typ. Jaja, sånt händer ibland. NU hade jag iallafall tänkt lägga mig och drömma om bättre tider:-). Puss & godnatt. Vi hörs imorgon.

Likes

Comments

Har ni sett filmen Cockpit? Det är iallafall en svensk komedi film som handlar om att en man blir arbetslös och klär sig sedan ut till kvinna eftersom att företaget han vill bli anställd hos kvoterar in kvinnor. Så han blir en kvinna, och får jobbet och är helt briljant. Tills en dag då han (hon) grips av panik när landet måste kraschlanda. Mmm. Okej. Så, vem får skiten? Vad är det som blir ifrågasatt? Är det personen eller är det kvinnan? Självklart så är det kvinnan. Ingen bryr sig om vem hon (han) egentligen var utan det enda som räknades var att det var en kvinna och att det var hennes snippas fel att hon greps av panik, inte personens kvalifikationer. Och detta gör mig bara så jävla förbannad. Och detta tas upp av huvudpersonens ultrafeminist syster. ("Maria är en människa, inte ett kön.")

Visst, jag står inte för kvotering även om jag förstår att det är ett försök till en lösning, men ärligt folket, det är inte jämställdhet om kvinnan behöver kvoteras in, det är jämställdhet när hon blir anställd som den människa hon är, men alla förutsättningar som alla andra. Problemet sitter i att folk tror att kvinnan är sämre, baserat på absolut ingenting. Denna huvudperson får inte skit för att hon SUGER, utan för att kvinnor SUGER. Man anser att problemet inte ligger i personen i sig, utan hennes kön. Detta är så jävla fel, fyfan va förbannad det gör mig. Det är dags att ändra allt sånt jävla medeltidssnack och inse att vi tjejer faktiskt är bättre än er män.:-) (undra hur många män som blir ledsna nu:()

Och ytterligare en grej jag kan ta upp, är när folk säger att "hade en man skrivit så om en kvinna hade det blivit en jävla uppståndelse!!!!!!!!!!!!!!" "om det var en man som hade slagit sin tjej så hade han blivit hatad!!!!!!!!!!!!!!! varför blir kvinnor som står upp mot sina män hyllade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" och om jag ska ta detta väldigt kortfattat så är det helt enkelt för att männen redan är överrepresenterade. Punkt, enkelt att förstå va? Blir iallafall så jävla trött på patriarkatet och 1, jag fattar inte hur fan det kunde bli såhär, 2, jag fattar inte hur fan det fortfarande kan vara såhär och 3, nej vi är absolut inte klara för att Sverige är en av de mest jämställda länderna. Det betyder inte att det är jämställt och allt annat är bullshit. Skärp er.

Likes

Comments

Snygga selfies hos optikern :-) (PS pga mamma, inte mig)

Så nu är jag äntligen hemkommen efter en lång dag. Mellan att jag slutat och opponeringen hann jag ner till TC och det gick väldigt bra. Sen gick opponeringen också bra och därefter hämtade mamma mig. Vi åkte till stan och med mig hem fick jag sex par trosor och en hårinpackning! Skoj.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det plugg, as usual:-).

Likes

Comments

Detta är verkligen den godaste salladen som finns, och den önskar jag så mycket fanns någonstans i Ljungby?? Ljungby är så segt och hänger inte alls med i trender å typ fortfarande har isbergssallad med majs och paprika och Rhode Island. Tråkigt är det. Nu vet ni det.

Likes

Comments

All black everything

Detta blev dagens outfit, hel svart! Tröjan är ny från gina tricot och den hittar ni HÄR och byxorna är från Vero Moda och de hittar ni HÄÄR.

Nu sitter jag på samhällslektionen och väntar på att vi ska sluta, jag och Linnéa är redan färdiga med uppgiften. Här efter har vi en relativt lång rast och sen är det historia och diskussion.

Likes

Comments

Kolla så fint och mysigt mamma gjort i mitt rum!!!! Älskar det. Nu ska jag sova, blev aningen senare än planerat men fastnade i en väldigt intressant diskussion med Edden om märkligs människor och livet. Vi hörs imorgon! Kramisar.

Likes

Comments

Efter en effektiv pluggdag så tog jag mig en välförtjänt sushipaus. Himla gott var det. Plugget har gått bra idag, så det känns himla skönt. Har även börjat på metoden (äntligen!!) på gymnasiearbetet så nu har den ångesten också försvunnit. Andas in och andas ut. Nu ska jag opponera på en kompis arbete och sen ska jag nog ta en dusch och ta lite BUS, skönt. Kramisar!!

Likes

Comments