Har berättat tidigare att jag har testat Ricinolja, och idag har jag använt de tre veckor. Vet inte om jag bara inbilar mig men jag tror att mitt hår har växt lite endå, de känns iallafall friskare. Jag knäppte en bild för tre veckor sedan hur håret såg ut innan, och här om dagen knäppte jag en till bild hur de såg ut efter typ. Syns inte så mycket men de känns. 

 

Så jag rekomenderar Ricinolja starkt! Köpte de för ca 60 kronor på apoteket. Nu har ju jag bara använt de ca 2-3 gånger i veckan i tre veckors tid, men kan tänka mig att de ger bättre resultat om jag fortsätter ett tag till några gånger mer i veckan. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen är den efterlängtade helgen här! Var på birsta igår och köpte välbehövliga saker. Fredag idag, har varit med Nelly ett tag, vi bara pratade nån timme sedan for jag hem. 

 

Idag köpte jag Ricin olja, som man kan ha för att håret ska växa snabbare. De sägs ge resultat bara efter typ två-tre veckor. Knäppte bild nu på hur håret ser ut, och sedan ska jag jämföra om några veckor om de hänt något. Ska bli spännande och se om de ger någon effekt på mig. Jag återkommer! 

Likes

Comments

Har köpte nya skor och ny skinnjacka! Det behövdes kan jag säga. Om exakt två månader så är det Miley Cyrus i globen och jag och bestis ska dit!! Längtar sönder Likes

Comments

Måndag, hade skola i ungefär en timme for hem gick ut och gick sedan bakade jag lite gott. Sedan har jag bara mest tagit de lugnt idag. Hoppas på veckan går snabbt, enda tills Torsdag för då är det helg. Hoppas på träning i veckan med Nelly också. Sedan inväntar jag bara helgen med öppna armar haha. Likes

Comments

Sitter på skolan nu och jobbar lite engelska & lyssnar på radio... Vill bara åka hem och få i mig mat och sedan åka och träna med Nelly! Var så länge sedan sist så ska bli otroligt skönt och roligt att träna igen.

Annars så är de än så länge onsdag, och snart helg!!


  • 77 readers

Likes

Comments

Skolan rullar på som vanligt, längtar tills helg som vanligt att få sova ut och vara mycket med min älskling &  mina vänner. Hoppas på att resten av veckan går snabbt! 

Klickade hem en tre-kants bikini i Torsdags, och fick den hem idag. Blev chockad att den var så hima stark i färgen men den var endå fin tycker jag. Vet dock inte om ja ska skicka tillbaka å byta överdelen, måste tänka lite till haha. 

 Likes

Comments

Min helg började med att jag tog bussen hem till älsklingen efter min prao. Vi var hemma hela kvällen och bara myste på, kollade på film. På lördag, igår alltså var de äkta mys dag. Vi var hemma och lagade middag + efterrätt till oss och hans föräldar, senare på kvällen for vi till Ida & Oscar och hade mello mys med massa gott. Har haft en sån himla mysig helg med min älskling, bara fem dagar kvar nu till lov och lovet kommer bli så bra känner jag. Har ju världens bästa pojkvän & vänner! 

Likes

Comments

100 år sedan jag bloggade sist typ. Har hänt så otroligt mycket sen dess. En av de anledningar var därför jag slutade blogga. Men jag fixade till lite saker här nu och de känns lite nyare nu. 

Det är nytt år och de har hitilis gått väldigt snabbt, nästa helg är de redan Mars. Tiden bara rinner iväg. Året har hitils varit grymt. Har inte hänt så jätte mycket men de har endå varit bra. Har även sökt gymnasium, och allt flyter på i skolan vilket är bra. Jag och min kille har 2 år om två månader, jag och min bästis åker till stockholm om 3 månader för att se Miley Cyrus i globen & för att shoppa och ha kul, längtar!! 

Händer väl lite nu fram över. En vecka kvar till lov och de känns underbart. Annars är allt bra. 


Saknar sommaren och tjejerna.

Likes

Comments

Måndag idag, och jag är sjuk. Vaknade imorse utav en jävligt jobbig huvudvärk så stannade hemma från skolan, lika bra. Har duschat och bäddat ner mig i sängen med fruktsallad. Ska bara chilla idag, och hoppas på att kunna gå på skolan imorgon. Längtar tills jag får träffa min älskling för ja saknar honom.

Likes

Comments

I fredags for jag och bamse till ida och oscar inne i stan. Vi lagade tacos och hade en rolig kväll med massa gotta och massa skratt. Igår for vi hem, på eftermiddagen for jag och min släkt på en resturang och åt middag, jätte gott! Senare for jag och bamse ut med ful moppen, och var med folk. Sedan när vi kom hem höll han och oscar på med moppen ett tag sedan när oscar for hem så kollade vi på film & åt chips å dipp. Sedan somnade vi kanske halv tre. Och idag har jag gjort mina naglar fina! Helgen har varit bra, och nästa helg åker både min bestis & min älskling bort.. 

Likes

Comments