Usch, usch! Det är verkligen värsta stormen ute! Jag gick 3 km hem i detta väder och nu är jag som en dyngsur katt. Jag är helt genomblöt! Men... Det är ju december. 

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Likes

Comments

Ja... Tänk att man snart har gått en hel termin av läsåret! Om man tänker tillbaka känns det inte alls länge sedan alla stod där på skolgården förväntansfulla. Det har gått så snabbt, kanske för att man har haft kul?! Det ska iaf bli skönt med lite lov snart! 

Vad ska ni göra på julen? Själv ska jag bara fira hemma med släkten. Som många kanske ska göra. 


Hejdå! Nu kan jag inte blogga så mycket mer idag för att nu vill jag käka risgrynsgröt! 

Likes

Comments

Idag klockan två så ska min dansgrupp och andra grupper dansa. Det ska verkligen bli jättekul. Det brukar alltid vara lite nervöst men sedan när man stor där på scenen så känns det bara KUL!! Så att nu ska jag gå igenom dansstegen lite, så att dem verkligen sitter. 

Likes

Comments
Att sitta och slappa i soffan och lyssna på den är låten och njuta att det är fredag. Är bara så bra! 

"Gammal, men ändå lika bra"

Likes

CommentsHejdå Löfven! Ja... Nu kommer det bli nyval och allt! Det är lite kul och följa det här nu. Det är liksom lite spännande vad som händer när det blir så här. Jag tycker alltid det är kul att följa politiken i alla dessa olika medier. Det är som ett inresse jag har! 
 
Men aja: "På hösten faller löfven"

Likes

Comments


 
Någon som vill komma och pigga med mig? Haha! Jag sitter och pluggar till ett stort engelska prov imorgon. Sedan ska jag ha utvecklingssamtal klockan 17.00 så jag måste liksom sitta och plugga i 3 timmar! Och jag hatar engelska!


Likes

Comments

Ja... Alltså tänk att det redan är 2 december! Dagarna bara rinner förbi och snart är julen här. Önskar ni er något speciellt? Själv önskar jag mig lite av varje.
 
Idag ska jag däremot ha repetition på den dansen vi dansar på danslektionerna. Det sak bli kul! Så nu får man hoppas att man kan dansen tillräckligt!
 
 
 

Likes

Comments