Header

Detta med att blogga är något som kommer i perioder för mig, och nu är jag i en sån period där jag vill börja uppdatera igen.

Under tiden jag har varit borta så har jag äntligen flyttat hemifrån. Jag har bott i min lägenhet i en vecka nu och trivs verkligen. Har fått iordning ganska bra faktiskt, väntar på min soffa samt lite förvaring men annars är det mesta på plats. Har inte varit själv sådär jättemycket första veckan utan haft kompisar hos mig i princip varje dag dock haha. Jag har dessutom blivit med nytt jobb också, i Kalmar 10 min från där jag bor, så det känns fantastiskt. Egentligen har det inte hänt så mycket mer men dessa två grejer är så pass stora så det gör inget.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan inte direkt påstå att jag varit allt för produktiv idag. Men har iallafall rensat och sorterat många av mina kläder, och lagt det jag ska ha med i flytten i lådor och så. Och sen har jag även färgat håret och tagit mig en lång dusch. Nu ska jag kika på några youtube-klipp och sen ska jag nog krypa ner i sängen och sova!

Likes

Comments

Hej! Idag lär det inte hända allt för mycket om man säger så. Det enda jag har tänkt göra idag är att färga håret samt gå igenom det jag har till lägenheten än så länge. Men bortsett från det lär jag ligga i sängen större delen av dagen.

Likes

Comments

2017-02-04

Idag är planen att jag och mamma ska åka till Kalmar och kika på lite saker till min lägenhet. Det är typ det enda jag gör nu för tiden, kollar på inredning och möbler till lägenheten. Helt sjukt att jag flyttar hemifrån om en månad, längtar så himla mycket!! Nu ska jag börja fixa i ordning mig, vi hörs!

Likes

Comments

Det kändes konstigt att vakna upp idag, i min egna säng, utan honom. Varenda helg senaste månaderna har jag fått somna och vakna upp bredvid honom. Han har varit min trygghet i snart ett år. Och helt plötsligt bara slets den tryggheten ifrån mig. Jag trodde tårarna hade tagit slut, men likt förbannat ligger jag i min säng och gråter varje kväll, gråter för att jag saknar honom så jävla mycket. Jag visste hela tiden att han inte var bra för mig, och att det någon gång skulle ta slut. Men att det skulle bli just nu hade jag ingen aning om.

För honom var jag bara en väldigt bra vän som han tyckte om att umgås med. Men för mig var han mycket mer än så. Han var min trygghet. Jag vet inte varför jag lät mig själv stanna kvar, när jag redan från början visste att han inte var en bra person att fästa sig vid. Men jag antar att jag innerst inne levde på hoppet om att det kanske skulle funka.

Likes

Comments

Idag när jag kom hem från jobbet gick jag raka vägen upp till sängen och la mig där ett bra tag. Är så himla trött efter denna veckan så lite vila skadade absolut inte. Efter det var det dags för mat, som blev wok med nudlar. Vi äter det allt för sällan hemma och när jag ändå skulle vara hemma ikväll passade det bra att äta det.

Att laga wok är egentligen inte jättesvårt faktiskt, och det är nog till och med något som jag skulle klara av att laga sen när jag flyttar hemifrån. Vi hade bara i kyckling, en färdig påse med grönsaker, ananas och sen gjorde vi någon såsliknande grej och sen nudlar till det. Himlans gott blev det iallafall!!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har jobbat rätt mycket senaste dagarna så därav lite sämre uppdatering, jobbar även idag till kl 16.00 så lär vara lagom trött när jag kommer hem i eftermiddag. Igår ställde jag mig i köket för att försöka baka något fint till fredagsfikat som vi har varje vecka. Det fick bli chokladcupcakes med blå frosting på, kan väl inte påstå att dom blev jättefina men goda blev dom iallafall och det är det som räknas ju. Nu ska jag dra mig mot jobbet och så får vi höras när jag slutat. Kram

Likes

Comments

Mamma sa till mig - Petter / Still here - Drake / Hjärtslag - Hov1


No role modelz - J. Cole / AM43 stress remix - Kartellen / Shape of you - Ed Sheeran

Likes

Comments

Hej! Idag har jag jobbat 8.30-13.30 och därefter mötte jag upp mamma hos frisören där hon klippte sig. Vi åkte hem strax efter att hon var klar och nu har vi precis ätit samt fikat på lite godsaker vi köpte med oss hem. Nu tänkte jag ta tag i mitt stökiga skrivbord som ni ser på bilden och efter det ta mig en dusch tror jag.

Igår var min tanke att göra mig lite fräsch med brun utan sol. Men när jag vaknade idag på morgonen upptäckte jag att den blivit så misslyckad den bara kunde bli haha. Tror jag sprayade lite för många gånger, är nämligen både fläckig och alldeles för orange. Händerna är värst, vilket synd på bilden hehe. Så efter jag städat mitt skrivbord ska jag skrubba mig tills jag fått bort så mycket som möjligt. Är inte ens säker på att det går bort men får väl hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Hej! Jag har precis kommit hem och landat i min säng efter att ha hängt med Hanna. Gårdagens utgång blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag är en väldigt ledsen person just nu och hoppades på att en utgång med mina vänner skulle få mig glad, men icke. Men allt kan ju inte bli som man planerat antar jag. Tänkte iallafall vila lite nu tills min bror och Saga kommer hit en stund.

Likes

Comments