Hej allesammans och sorry för dålig uppdatering. Det har varit en hektisk tid det senaste, med fullt upp hela tiden. Så här kommer ett lite längre inlägg med updates om vad jag gjort och hållit hus den senaste månaden! Hope you like it. XX

BBQ- night med tenniskillarna. Ett gäng tjejer från laget blev bjudna på BBQ hos några i skolans tennislag. Vi satt ute vid poolen under palmerna grillade, drack, spelade gitarr och sjöng innan vi drog till Renegades där vi träffa massa andra från skolan. Renegades är en line dance- cowboy bar där vi dansade resten av kvällen. En super mysig och rolig kväll som vi förhoppningsvis gör om snart!

Middag på Longhorn med laget, där budgeten ligger på $20 var, så då kan man lyxa till det!

Thanksgiving!! Firande min första riktiga thanksgiving med familjen Davis. Min amerikanska dorm-mate Kendal tog med hela vårt dorm hem så vi kunde få uppleva en riktig thanksgiving! Familjen pyntade sin julgran medan vi var där trots att det bara var slutet av november. Iallafall var det en riktig upplevelse att få fira thanksgiving, så är väldigt tacksam att familjen Davis bjöd in oss och bjöd på all den goda maten!

Kendal bor i Cape Coral så eftersom vi var lediga från skolan spenderade vi fyra dagar där. Det blev en hel del sol och bad vid det fina poolområdet.

​Blev givetvis också en hel del Black Friday shopping i Cape Coral och en supergod acai bowl till lunch.

Firande av Beths födelsedag på Cheesecake Factory.

Date night med Josse på favvorestaurangen Kabuki!

Jag har blivit utsedd till All-Region First team and All Americans Honorble mention. Det är riktigt stort så är så oerhört glad och stolt!!

Det har även hunnits med en hel del poolhäng och utgångar nu när fotbollssäsongen är över. Ser ni hur härligt detta är??

Nu är det alltså i princip bara 1 vecka kvar innan jag kommer hem vilket också innebär finals week! Så nu har vi våra sista inlämningar, presentationer, post-tests och självaste finals proven i alla ämnen vilket är riktigt tufft. Därför läggs oerhört mycket tid just nu på skolan och plugget. Oftast pluggar vi i skolans bibliotek eller i dormet men här är två bilder från när vi bestämde oss att ha en study session på Starbucks at Cityplace, kul med lite variation.

Dessutom har vi haft en mini- julafton med laget, där vi hade förberett Secret Santa. Så alla fick 2 veckor tidigare drag ett namn i laget som de i hemlighet skulle köpa en julklapp till inför denna kväll, jätte mysigt. Kommer saknar ihjäl mig efter alla över juluppehållet, men kan självklart inte vänta tills jag får träffa alla där hemma! Kan inte fatta att det endast är 8 dagar kvar innan jag är back in Sweden! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Finns det något bättre sätt att spendera sin söndag på än med sol och bad på Peanut Island?? Efter att ha köpt picknick på Publix åkte jag och några tjejer ut med båt till Peanut Island. Tyvärr var det lite för blåsigt för att paddle boarda, så det får bli nästa gång. Måste säga att ön var super mysig, full med palmer och fina stränder. Dessutom var det extra fint att se West Palm beach skyskrapor i bakgrunden. XX

Likes

Comments

Förra fredagen hölls en banquet för alla lag i serien. Det bjöds på jättegod buffé och delades ut priser som alla coacher i serien hade röstat fram. Jag tilldelades All-Conference First Team, dvs. blev utsedd till första laget i serien, så är oerhört nöjd!!

Min coach och kära roomies!!

Likes

Comments

Jag har nu tagit farväl av familjen som begett sig av till flygplatsen efter två underbara veckor i Florida. Måste erkänna att det var ett ganska tufft farväl, dock är det endast(!!) ca sex veckor kvar innan jag kommer hem till Sverige igen så jag klarar mig! Under sista kvällen tillsammans med familjen drack vi först drinkar,åt förrätt och åt huvudrätt på Brio Tuscan Grille, innan vi gick vidare till The Cheesecake Factory för efterrätt. Ett perfekt avslut på två bra veckor. XX

Likes

Comments

Igår kväll firade vi min kära roomie Josefine (Jojo) som fyllde 19 med middag på favorit restaurangen Kabuki. Beställde Tempura JB-sushi och Crab rangoon, så oerhört gott!!

Likes

Comments

Detta superfina hotell alldeles vid havet kommer jag och familjen spendera deras sista nätter i USA på. Endast en lite bro emellan poolområdet och stranden och dessutom är vädret för tillfället underbart. 30 graders värme och klarblå himmel.

Likes

Comments

I tisdags, på Halloween, var det obligatorisk utklädnad som gällde på träningen, annars väntade en straff löprunda på 2 miles. Detta resulterade i de fina utklädnaderna på bilderna nedan. Eftersom våra coacher hört våra planer om minions utklädnad, anlände de till träningen som "the evil minions". Hur sköna??

Likes

Comments

Lite bilder från en av dagarna i Orlando. Förmiddagen spenderades i en solstol framför poolen, medan vi under eftermiddagen besökte en Old Town med karuseller, gamla byggnader och mysiga restauranger. XX.

Likes

Comments

Spenderade en perfekt dag med hela familjen på Universal Studios igår. Strålande sol hela dagen och ytterst lite köer till alla attraktioner, så inget att klaga på! Jag och Ellen gick dessutom på Halloween Horror Nights på Universal under kvällen. Gick runt i flera olika skräckhus och blev jagade av utklädda människor med motorsågar på gatorna. Gatorna mellan attraktionerna och skräckhusen var fyllda med lysande pumpor, lila ljus, dimma och maskerade människor. Snacka om Halloween känsla!!

Likes

Comments

I Lördags var det utgång som gällde då det vankades Moonfest på Clematis street. Hela bargatan var avspärrad för en utomhusfest. Tyvärr hade vi lite otur med vädret så det regnade en del under kvällen, men vi hade riktigt roligt ändå. Jag och 12 andra tjejer i mitt lag fick de briljanta idén att klä ut oss till minions som ni ser på bilderna nedan.

Likes

Comments