Gissa vilket väder det varit idag! :OOOOO Regn. Känns skönt att man har jobbat en dag som denna, verkligen inte missat någonting haha. Det är ändå lite skönt med regn när man sitter hemma framför datorn med ljus och lampor i rummet. Man får någon slags hemmakänsla som är så sjukt härlig. Två flätor och en röd skjorta skuttade jag runt i idag. Gud snart kommer skola, då måste man ju börja planera vad man ska ha på sig ;_;

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet inte om jag ska vara stolt eller skämmas över att jag vaknade klockan 15 idag, det var skönt iaf. Sista sovdagen innan jobb och skola, klart man tar vara på den! I och med att jag sov så länge idag så kände jag att jag var tvungen att väga upp det med en joggintur och så fick det bli. Jogginturen tog mig till fiskebäcksbadet, kunde inte bli mycket mysigare. Sen var det hem och ta ett glas saft, man kan ju inte bara vara nyttig. Tagga jobb imorgon och kanske bio. Possposs :D

Likes

Comments

Ännu mer shopping :oo Vad händeeeer ?? Nej idag blev det faktiskt bara två tröjor ;D En dag på stan med Lizz och två smothies direkt från Rajans place. För att inte glömma en donken på det, kan inte bli mycket bättre.

Likes

Comments

Efter ett härligt sommarlov är det snart skoldags igen D; #ripmittlivjagsovnogbortdetmesta #taggahöstlov Iaf så blev det en hel del nya saker det här lovet, nya inköp av kläder, skor och massa annat smått och gott. Det får man väl ändå unna sig när man jobbat en stor del av lovet. Här är ytterst lite av det men det är några av de saker jag använder mest.

Likes

Comments

Efter en lång biltur och båttur så var vi äntligen framme. Här vill jag bo , leva och njuta i resten utav mitt liv, tror ni de märker om man stannar? Att ett ställe kan vara så fint och underbart som den här platsen är visste jag inte var möjligt. Kritvit strand, blå himmel, en nästan egen pol, varmt havsvatten och svala vindar som fläktar skönt. Det är nästan så man tror att man är i himmeln. Det här stället var verkligen att rekommendera.


Kameran tog sina sista bilder idag och jag hann tyvärr inte att ladda upp dem på bloggen innan batteriet gav sig. Några få bilder laddas därför upp idag..

Likes

Comments

Nu har vi precis haft vår sista soldag på Koh Samet och imorgon är det dags att åka vidare. Den sista dagen här på Koh Samet njöt vi med mango, kokosnöt och såklart ännu mer thaimat. Mycket bad och sol blev det självklart också. En mindre rolig sak som upptäcktes igår var att laddaren till kameran ligger hemma.. Så kan inte garantera att bilderna blir lika bra i fortsättningen men det löser väl sig ändå!


Likes

Comments

Idag var verkligen allt perfekt. Blå himmel och sol, kunde verkligen inte be om mer. Efter många dopp i havet och många timmar i skuggan och solen så gick vi och åt mat. Idag fick det bli en hawaiipizza och en mango shake.

Likes

Comments

Att vakna upp med färdig frukost i alla olika färger och smaker var underbart och extremt härligt! Där kan vi verkligen snacka om en salig blandning. Det fanns ägg, french toast, sushi, sallader, massor utav olika frukter och en mängd andra saker. Efter frukosten så tog vi oss ner till stranden och badade och solade en stor del utav dagen. Efter det så var det dags att äta! Blir ni förvånade om jag säger att vi åt thaimat? 

Likes

Comments