Största delen av denna vecka spenderades i det något varmare Mallorca, med shopping, sitesing, sol och bad. Det var en skön get-away från ett höstfärgat Sverige. På torsdag var det hemfärd under hela dagen och känslan av att lägga sig i sin egna sköna och mjuka säng var underbar. Direkt tillbaka till vardagen med jobb under fredagen. Under lördagen så var det den årliga Arvika Mârten. Men istället för att gå runt bland alla stånd under dagen så gick jag upp tidigt för att hinna med den årliga shoppingen innan jobbet. På kvällen sedan blev det utgång med mina underbara och något tokiga kompisar med mycket skratt. Halvt pigg och halvt sliten efter kvällen som var bokade jag och en kompis en resa till London i december. Längtar sönder redan nu!


Hej på Mârten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Aaaaahh vilken underbar vecka. Det började med att majoriteten av de serier jag kollar på påbörjade deras nya säsonger. Sedan på tisdag drog jag ner till Göteborg för att gå på James TW:s konsert. Den var awesome! Under spelningen så gjorde han något extra då han gick ner i publiken utan varken mic eller ljud på gitarren och ställde sig och sjöng. Kan säga att man smått dog av glädje. Efter en natt hos min kompis så var det dags för hemfärd igen tidigt onsdag morgon. På eftermiddagen sedan drog jag och en annan kompis ner till Töcksfors för lite shopping och sitesing av den mycket stora metropolen.

Torsdag och fredag bestod av jobb och på lördag åkte jag till Arlanda. I bilturen dit så berättade mina farföräldrar att det rummet vi skulle sova på i Skycity var uppdelat i två. Trodde dom...I själva verket så sov jag på en STENHÅRD tältsäng i hallen för att det var inte mycket plats på rummet. Upp tidigt nästa morgon för frukost innan flyget till Mallorca.


Jag avslutar denna vecka på en uteservering i Palma. (Kommer bilder, trust me!)

Bilder från Göteborg 26-27 september

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, men då tar jag tillfället i akt att berätta om en väldigt bra TV-serie. Criminal Minds är som de flesta serier jag kollar på, en kriminalare. Men istället för att bara bahandla "vanliga" brott och brottslingar så tar de fall som har för det mesta med seriemördare att göra och går in mer på orsakerna till deras beteende och med hjälp av det bildar de en profil om den skyldige. Extremt bra och klart sevärd om man klarar av denna typ av underhållning.

"Wheels up in 20" så ses vi säkert snart igen.

Likes

Comments

Tidigare idag var jag på toppen av Valfjället och tog kort, då blev jag sugen att även dra till bilkyrkogården utan för Töcksfors. Jag och min kompis drog iväg och körde hur långt som helst. Tillslut sa vår GPS att vi var framme fast vi var mitt på en smal grusväg med tät skog runt oss. Vi hittade en vändplats och åkte tillbaka, men vi stannade till efter vägen och tog lite bilder ändå.

Det bästa var att när jag sa att vi skulle stoppa en snabbis på Bymacken i Koppom kopplade det inte vilken det var innan jag sa att det var den jag hade tatuerat in.

Likes

Comments

Denna vecka har det varit golfvecka på Eda GK och varje onsdag arrangeras en tävling av min farfars företag. Jag har varit med i tävlingsledningen under den tävlingen i ca 8 år och igår blev det en 12 timmars lång och varm dag där ute. Var så slutkörd efter alla siffror och andra saker som jag inte varit med om på länge. Men allt gick bra och de som spelade gick väldigt bra på banan.

Ses troligtvis nästa år igen!

Likes

Comments

Torsdags kvällen åkte en smockfull bil ner till Göteborg. På fredag var det Liseberg som gällde och tror nog ingen av oss har skrattat så mycket på ett tag. Roligaste var när vi alla skulle åka i en och samma "båt" i Flumeride. Fem fullvuxna 19-åringar satt tajt som attans. När vi skulle iväg i början fastnade vi så att de var tvungen att ta tillbaka oss och höja rampen till högsta läget för att vi skulle få tillräckligt med fart för att komma iväg. Efter nedsläppet så höll vi på att välta åt sidan och det var knappt att vi kom upp för rullbandet. Då det väl var tid för att åka ner för sista backen klarade ingen av oss att undvika vattnet. Jag som satt allra längst fram blev helt dränkt och mina kläder hade fått en helt ny färg. Hela resan var mer eller mindre en skrattfest med god mat.

Thanks guys!

Likes

Comments

Ibland går inte allt som man tänkt sig. Jag hade planerat att vara Au Pair i ett år, men det blev mer 1,5 vecka. Kan anses som jättekort tid att bestämma sig för att åka hem med det var helt enkelt inte min grej. Så nu blir det ett liv i Sverige som jag inte har någon aning om vad jag ska göra men jaja.

Likes

Comments