Whey!! Så himla roligt att "vi" tog guld!

Har haft en riktig toppendag! På förmiddagen var jag med Emelie & Moa och solade lite (hur bra väder har det inte varit??) sen åt jag middag hos mormor och morfar, supergott! Efter det såg jag finalen med Moa, Emelie och Bella :)

Alltså, en riktigt bra dag men riktigt bra tjejer!

Hoppas ni också haft det bra, puss & kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vänner, Vardag

Dagen (framförallt kvällen) har varit toppen! Moas lillasyster Wilma hade i uppgift från skolan att göra en god gärning, vilket resulterade i att jag och Moa blev bjudna på en riktig myskväll! :)

Vi fick bland annat fotbad & fotmassage, ansiktsmask, middag, efterrätt och fruktmys! Det var verkligen superbra, eloge till dig Wilma 😘

Nu har även Bella kommit och det är för tillfället hockeyn som gäller!

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här men det har verkligen varit såååå fullt upp i skolan.. Som tur är det ju snart studenten (!!)

Puss & kram!

Likes

Comments

Hallå där! Blev nominerad av @emmeliehellstrom att göra "five things challenge" som innebär att jag ska dela med mig av de fem bästa sakerna i mitt liv :) (SVÅRT)

Det var även supersvårt att rangordna dessa så det är bara den första som jag har i en viss ordning :)

1. Det jag värderar absolut högst här i livet är mina familjer och mina vänner. Utan tvekan! Jag har de bästa föräldrar och bonusföräldrar man kan tänka sig! Jag har en sån fantastisk lillebror (som blir stor alldeles för fort.. min lillkille, haha!) och för att inte glömma mina superduperbra bonussyskon! Jag har även värdens bästa mor- och farföräldrar som jag värderar så så så högt!

Sen har jag så otroligt bra och fina vänner runtomkring mig som stöttar, supportar och alltid ställer upp för mig! Dom gör mina dagar så mycket bättre och oavsett om jag är med de vänner jag dagligen träffar eller dom man mer sällan träffar så gör dom mig verkligen "hel" - Jag känner mig verkligen lyckligt lottad <3

2. En annan sak som är en stor del i mitt liv och också hamnar på min "topp fem" lista är hockeyn! I hockeyn räknar jag även in mitt fantastiska lag, bästa laget som jag fått spela med i tre säsonger nu ❤ Så fort man kommer till hallen så släpper allt som känns jobbigt eller betungade, vilket är så otroligt viktigt. Att man har ett "ställe" man kan komma till för att koppla bort saker och ting!

3. Något man (eller jag rättare sagt) inte kanske tänker på så ofta men som jag, framförallt på "senare" dagar, har börjat uppskatta är det faktum att vi i Sverige har det så otroligt bra! Alltså förstå hur mycket vi tar för givet som många skulle göra vad som helst för?? - Gäller att uppskatta det man har mer!

4. Jag älskar ju utflykter, äventyr och resor. Så det får också vara med som en punkt! Haha :) Tror inte jag behöver motivera det då de flesta nog håller med mig, men jag har alltid gillat att hitta på saker så älskar när det händer nått! Och gärna i värmen eller på nått annat roligt ställe ;)

5. Och den sista saken - Att få vara frisk. Tänk ändå så fantastiskt att man får vara frisk?? Det finns så mycket småsaker vi alla kritiserar på oss själva och klankar ned på som inte egentligen spelar roll när man har förmånen att vara frisk.

Detta blev kanske en något "djupare" lista men när jag var tvungen att tänka på vad som verkligen var topp fem bästa sakerna i mitt liv så började jag tänka så noga.. Så detta blev resultatet!

Vill uppmana alla om att uppskatta det man har och framförallt er själva, cause you're pretty damn good 😘

Jag nominerar @Hannaawilma @Annaajohanssonnn och @jjuliaeklund 😘

Ha en bra fredagkväll! <3

Likes

Comments

Studenten, Vänner

Hello!

Igår var jag och Moa till mormor och morfar för att äta middag, plugga och prata av oss lite. Det var (som alltid) så otroligt mysigt, älskar verkligen att vara där!

Ganska direkt när vi kom så hade mormor en liten surprise till oss.. ett par skor!! Motiverat med "alla behöver ett par guldskor i sitt liv"

Dom var verkligen superfina och storlekarna var rätt för oss båda <3

Så nu har vi våra balskor och likisar som vi är så kunde det ju inte bli bättre än att vi kommer ha likadana skor!😍

Innan vi åkte hem hade morfar gjort te bakat scones till kvällsfika, supergott!!

Sov så gott allihopa <3 kommer att uppdatera mer om USA och veckan i helhet senare när jag har mer tid!

Puss!

Likes

Comments

Hockey, Resor & Annat

Hallåå!

Resan över gick bra (bara en timmes försening) så det var skönt! Dock så fick jag nästan lite panik när jag skulle mellanlanda i Amsterdam.. Flyget från Arlanda var nämligen en 45 minuter försenat så var typ tvungen att springa till nästa gate! Haha eller nä inte riktigt, men nästan 😉 Sen så var det en väldigt stor flygplats så höll inte på att hitta.. Som "tur" var så var nästa plan också försenat så jag hade tid att köpa mig något att äta osv :)

Assisterande tränaren Kelly hämtade mig i Montreal, vi var framme vid typ halv 9 på kvällen (deras tid). Jag bor med några i laget så snackade lite med dom innan jag tog en dusch och sedan gick och la mig!

Har idag haft olika möten med bland annat tränare, fystränare och lagets academic advisor. Alla är supertrevliga och väldigt lättsamma så det känns bra!

Har även varit med några av tjejerna i laget och följt en av spelarna på hennes geography class. Kul att se hur allt går till! :)

Ska i eftermiddag på middag med hela ledarstaben och en spelare, ska bli kul!

Tillgängligheten på wi-fi är inte den bästa men jag uppdaterar mer senare!

Ha det bra så länge! <3

Likes

Comments

Instagram@ebba_berglund