I helgen som var hände inte speciellt mycket med tanke på att jag var sjuk.. Fick heja på mitt kära lag från läktaren då vi spelade hemma mot LHC på lördagen och HV71 på söndagen i vårt fina Fjällräven Center. I fredags Uppvaktade jag, pappa och Marina (bland många andra) vår granne som fyllt 50, det var verkligen supertrevligt och bjöds på god mat. Vi hade även lite besök på söndag förmiddag men mycket mer än så var det inte. En lugn helg med andra ord. Tillhör kanske ovanligheterna då det nästan alltid annars är fullt med matcher såhär under säsongen, men är man sjuk så är man..


Jag är i alla fall igång igen och tränar som vanligt. Har bara någon dag kvar på penicillinet vilket känns bra :)


Helgen börjar nu närma sig igen vilket ska bli skönt, trots en inte allt för jobbig skolvecka. DOCK så är vi lediga även denna helg, då förra helgens matcher var de sista grundseriematcherna och det är ett litet uppehåll innan slutspelet drar igång. Det gör det nästa onsdag (!!!) vilket man har längtat till i princip hela säsongen, så det blir grymt kul!


Eftersom vi är ledig denna helg och jag numera är frisk så tänkte jag passa på att göra något man i vanliga fall inte hinner med. Hade kanske tänkt följa med pappa och Marina till Sundsvall på lördag, men det är som sagt inte bestämt än så vi får se haha, men nått roligt ska jag väl hitta på!


Här är några bilder från förra helgen och den fina halsduken är från HPI of Sweden :) 

Likes

Comments

Medan de flesta fick blommor eller choklad på alla hjärtans dag så fick jag halsfluss, once again.. Fjärde gången sen i juni och jag börjar bli ganska less..

Ska förhoppningsvis få operera bort halsmandlarna efter säsongen så jag slipper få detta gång på gång!

Nåväl, jag har i alla fall fått antibiotika att äta och mår redan bättre! Så tänkte dra till plugget imorgon och det ska faktiskt bli skönt, har klättrat på väggarna här hemma hela veckan haha!

Hade några ärenden igår till skolan och till mamsens jobb så fick komma ut och få lite luft samtidigt som jag passade på att njuta lite av vårvädret. Det var mer än behövligt! :)

Likes

Comments

I lördags hade vi en överraskningsfest för Paula som fyllt 18, en riktigt lyckad kväll! Och som jag tycker om dessa <3

Likes

Comments