Studenten, Vänner

Hello!

Igår var jag och Moa till mormor och morfar för att äta middag, plugga och prata av oss lite. Det var (som alltid) så otroligt mysigt, älskar verkligen att vara där!

Ganska direkt när vi kom så hade mormor en liten surprise till oss.. ett par skor!! Motiverat med "alla behöver ett par guldskor i sitt liv"

Dom var verkligen superfina och storlekarna var rätt för oss båda <3

Så nu har vi våra balskor och likisar som vi är så kunde det ju inte bli bättre än att vi kommer ha likadana skor!😍

Innan vi åkte hem hade morfar gjort te bakat scones till kvällsfika, supergott!!

Sov så gott allihopa <3 kommer att uppdatera mer om USA och veckan i helhet senare när jag har mer tid!

Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hockey, Resor & Annat

Hallåå!

Resan över gick bra (bara en timmes försening) så det var skönt! Dock så fick jag nästan lite panik när jag skulle mellanlanda i Amsterdam.. Flyget från Arlanda var nämligen en 45 minuter försenat så var typ tvungen att springa till nästa gate! Haha eller nä inte riktigt, men nästan 😉 Sen så var det en väldigt stor flygplats så höll inte på att hitta.. Som "tur" var så var nästa plan också försenat så jag hade tid att köpa mig något att äta osv :)

Assisterande tränaren Kelly hämtade mig i Montreal, vi var framme vid typ halv 9 på kvällen (deras tid). Jag bor med några i laget så snackade lite med dom innan jag tog en dusch och sedan gick och la mig!

Har idag haft olika möten med bland annat tränare, fystränare och lagets academic advisor. Alla är supertrevliga och väldigt lättsamma så det känns bra!

Har även varit med några av tjejerna i laget och följt en av spelarna på hennes geography class. Kul att se hur allt går till! :)

Ska i eftermiddag på middag med hela ledarstaben och en spelare, ska bli kul!

Tillgängligheten på wi-fi är inte den bästa men jag uppdaterar mer senare!

Ha det bra så länge! <3

Likes

Comments

Hockey, Resor & Annat

Resan är nu påbörjad!

Jag och pappsen sitter i bilen påväg till Uppsala. Vi åkte hemifrån vid 5 tiden så vi kommer väl att vara framme nån gång runt 9/ halv 10.

Har i alla fall fått både ETA och ESTA godkänt, vilket är skönt! Haha hade varit jobbigt att komma in annars! (Alltså visum för Kanada och USA) Måste ha visum till Kanada också då jag flyger till Montreal :)

Det är först nu jag börjar bli lite nervös på riktigt, men det ska nog gå fint! Nu så tänkte jag mest bara passa på att hänga med pappa innan jag skapar mig nya bekantskaper over there, haha! ;)

Lite av packningen

Hoppas ni kan njuta av påsken <3

Likes

Comments

Hockey, Resor & Annat

Hallå allihopa!

Detta inlägg hade jag egentligen tänkt skriva för ett tag sedan men med tanke på det som hänt så har jag inte haft varken lust eller energi till att skriva någonting alls här.. Tänker heller inte gå in på det tragiska som skett då jag ännu inte har någon riktig ork för det.

Tänkte i alla fall berätta att jag på söndag åker över till USA för att besöka två olika skolor. Det känns verkligen roligt och spännande men samtidigt lite jobbigt. Både för att jag ska åka över själv, men också för att det känns konstigt att lämna allt här hemma då situationen är som den är.

Förhoppningsvis går allt bra, både mötena och själva resan!

Åker till Uppsala med pappa redan imorgon då flyget går tidigt på söndagmorgon, så en ytterligare uppdatering kommer nog!

Glöm inte att ta extra hand om nära och kära!

Likes

Comments

Vardag

Idag var en härlig dag för att det var första dagen med riktiga vårkänslor! Och det känns superbra!

Jag passade på att inviga min nya röda (!!) skinnjacka, vilket också kändes superbra! Den har hängt i garderoben ett tag och väntat på mig så idag fick den äntligen komma fram. Tycker den är såå fin!

Nu är det däremot snart dags att hoppa i säng så man får några timmars sömn innan morgondagens nationella prov.. Det känns lite drygt men det är ju samma för alla, så ska inte klaga haha!

Wish me luck och ha en bra kväll/morgondag :)

Likes

Comments

Instagram@ebba_berglund