Nöjen

OJ vad längesen det var jag var inne och skrev något här.. Har helt enkelt haft annat för mig och när jag haft tid har energin inte riktigt funnits där, haha!

Men hur som helst tänkte jag, lite snabbt, uppdatera om min julledighet hemma i Örnsköldsvik! Jag har haft det såå bra! Har fått umgåtts med familj, släkt och vänner - vilket har varit hur skönt som helst med tanke på att det är det enda jag saknar när jag är i Linköping ☺️

Både julafton och nyår var toppen, men det bästa var nog när Nathalie kom och bodde hos mig i några dagar (det var dock under nyår men jaja) <3

Jag har även fått träna med Jocke Bäckström medan jag var hemma vilket har varit guld värt! Det är så givande att träna med honom (och verkligen jobbigt haha!)

Jag har även fått träna med Jocke Bäckström på MODO Sports Academy medan jag var hemma vilket har varit guld värt! Det är så givande att träna med honom (och verkligen jobbigt haha!)

Det var allt jag hade att dela för denna gång! Har haft det superbra här hemma, men nu är jag såå redo att åka hem till Linköping igen, planet går imorgon förmiddag så det känns bra!

Hoppas allt är bra med er, att ni haft en bra jul och framförallt en bra start på det nya året!

Puss&kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag, Nöjen

Började dagen på det mysigaste sättet, frukost på Espresso House med några fina lagkamrater <3

Efter det gick vi på stan i några timmar och jag lyckades få med mig två par skor, en blus och en jacka hem 🙈

Just nu är det paus i matchen mellan Frölunda och LHC som jag kikar på med Moa och Madde, heja LHC!

Senare ska vi möta upp några i laget igen och ha en liten spelkväll, det ska bli kul! 👌🏼 Ska försöka lägga upp bild på det jag köpte senare om jag lyckas ta någon bra bild ;)

Hoppas allt är bra med er, puss&kram <3

& happy Halloween
👻

Likes

Comments

Hej igen, det var ett bra tag sen jag var inne här senast.. Har inte känt att jag riktigt haft något spännande att skriva om. Eller i alla fall inte haft energin att göra det "ordentligt" om man säger så och då känns det inte bra att lägga ut nått bara för att..

Meen, nu passar jag på att bryta torkan med att visa upp alla fina mössor, halsdukar och annat jag fått från HPI Of Sweden! <3


Som jag skrev på Instagram så känner jag mig superstolt över att få vara en del av deras ansikte utåt och även stolt att få bära deras suuuperfina mössor! 😍

Bästa bästa bästa <3

Hoppas allt är bra med er, puss&kram!

Likes

Comments

Instagram@ebba_berglund