Sånt här är väl bara för roligt! Jag tycker det i alla fall och det visar sig när man tittar tillbaka o fotoalbumet på gamla datorn. Jag har varit väldigt duktig med att dokumentera hur mitt rum har sett ut sedan jag flyttade in där. Eller juste, det är mitt gamla rum vi pratar om! Sedan vi flyttade till huset 2004 har jag bott i flera utav rummen.

Rum nummer 1:
Har jag tyvärr inga bilder på eftersom jag bara va 7 år här. Men den låga ålsen stoppad enig däremot inte mot att renovera och göra om totales. Jag lät pappa riva ner dem gamla tapeterna som hade ytstruktur och slätspckla alla väggar som sedan målades vita. Därefter målade två ränder en lime grön och en ljusblå (mina favoritfärger under denna tid) horisontellt på alla väggarna. Blev väldigt fint! Med en matta och ett draperi med plastkristaller var mitt rum fulländat!

Rum nummer 2:
När köksrenoveringen drog igång beslutades det att mitt rum skulle rivas för att göra köket större. Så jag packade mitt pick och pack och flyttade in i gästrummet. Det är nu min andra renovering kör igång, och inte en liten heller. Behöver inte ens förklara att jag var i en fas, det syns nog på bilderna.

Älskar att jag tagit före/efter bilder på min städning haha, det som inte är roligt är att jag faktiskt levde i det kaoset.


Rum nummer 3:

Nåväl, fasen fasades ut som tur var och jag började bli vuxen tyckte jag. Jag hade en mer långsiktigt vision av inredningen och hamna i ett mellanläge dör jag behövde införskaffa lite nya saker. Men färg, golv och tapet var det första som ändrades. Beiga toner med vitt ikea golv och en mysig lexington-jnspirerad tapet skulle passa denna perioden.


Rum nummer 4:

Får jag nästan ändå kalla det för nu kom stora sängar och projektorer in i bilden. Hemmabio var riktig lyx enligt mig. Jag kommer ihåg att jag i princip levde i mitt rum under denna tiden. Pluggade konstant!! Inte så bra egentligen, men jag trivdes i alla fall i rummet.

Här pendlade jag mycket med att ha sängen längs fönstret eller längs långsidan!


Erkänn mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Good evening!

Hemkommen efter en heldag med gamlingarna (gamlingar som i min mormor och morfar). Hann till gymmet en timma imorse innan jag mötte upp dem tidigare nämnda för lite kaffe innan vi tog en promenad ner till stan för att inhandla kräftor på feskekörkan <3 det tog lite tid men herregud vad goda dem var!

Jag och mormor satt sedan och diskuterade min lägenhet och hur den nu ska komma att inredas. Har faktiskt börjat landa i lite konkreta idéer! Mormor lånade även mig deras gamla bumling (taklampa) som kommer bli så fin i mitt kök!

Imorgon är det dags för jobb, dock inte förrän kl 19, så har en hel dag att hitta på saker!

Krämis och gonatt

Likes

Comments

Heej!

Det var ju ett tag sen, men nu när jag (äntligen) börjat landa i en vardag med jobb och snart plugg så kanske bloggen kan hända igen! Satt igår och kollade igenom gammalt för lite nostalgi, faktiskt väldigt kul att se och läsa sådant som jag glömt, eller inte glömt men inte tänker på längre.

Hur som haver så har jag verkligen inte fått mycket gjort idag. Jag stängde disken igår och kom hem vid 00.15 så tillät mig en sovmorgon utan alarm. Har möblerat om lite och använder numera sängen även som soffa till fördel när man får gäster. Jag blickar alltså ut genom mina fönster om jag ligger isängen och imorse väcktes jag av regn mot rutan så jag vevade upp och bara låg kvar i sängen och chillade. Bästa! Frukost på sängen, eller ja i soffan, framför ett avsnitt sex and the city följt av ännu ett (eller två, kanske tre) avsnitt. Efter det kände jag bara hur jag var tvungen att göra något med nytta. Det här är listan vad jag har fått gjort idag:

- Räknat ut exakt hur mycket färg jag behöver till min ommålning.

- Vikt tvätten som efter stresstvätt blev liggande på golvet.

- Kollat och gråtit en skvätt till glee avsnittet där Finn har dött. Det finaste och värsta avsnittet i den serien.

- Rekat min väggkalender för att försäkra mig om att jag inte missat något inplanerat idag.

- Ätit en lunchlåda som förberetts igår. Recept från Linas Matkasse, denna gången blev det indisk Masala med bönor.

- Dammsugit och plockat undan.

- Handlat frukost. Spontaköpte billig skinka som var on sale liksom, sånt kallar jag vardagslyx!

-Hämtat ut mi spiral som ska in den 21/8.. nervös!

- Startat upp bloggen igen!


Men gud, jag har ändå varit mer produktiv än jag trodde. TIPS dårå, om du någon gång känner att du har haft en not so produktiv dag, skriv en lista och må bra! Lists är lajv.


Nedan, lite TB för att dämpa resbegäret!

Nu ska jag smaska fil till ännu mer gleetittande!


Puss och Kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu är jag efter 5 månaders resande tillbaka i Sverige och tillbaka på bloggen. Alltså ni vet inte hur skönt det är att äntligen skriva på ett riktigt tangentbord igen!

Hur som helst så har allt gått i ett sedan jag klev av planet på Kastrup. Jag har hunnit ha en grillkväll/reunion med fina vänner, flyttat hemifrån till Göteborg (!) och börjat jobba! Just nu lever jag i en kaosartad lägenhet som kommer bli mitt nya inredningsprojekt! Ska bli så roligt! Bilderna ger er en lita recap på de senaste dagarna!

Puss

Likes

Comments

Nya tag gällande mitt eget rum, har nu gjort ungefär halva rummet! Det är dock inte helt färdig"stylat" men stor skillnad!


Detta är alltså innan:Och idag:

Likes

Comments

Har funderat ett tag nu på att göra något nytt med håret i och med nytt år, långresa osv. Klippte ca 25 cm!!! Men jag är verkligen sååå nöjd, sjukt skönt!

Likes

Comments

ett par veckor efter menen, lite bilder från nyår!

Började med att hjälpa mamma och pappa piffa för deras middag!

Därefter gjorde jag mig själv i ordning och drog till Klara för att inleda med en mysig tjejmiddag.

Vi fortsatte sedan vidare till Calle i Viken och befann oss där hela natten, blev ett nyår över mina förväntningar!

Likes

Comments

Förra året hade jag tillsammans med några kompisar dragit ihop en brakmiddag hemma hos mig innan gänget fortsatte kvällen på olika håll. Middagen blev väldigt lyckad och stooor vilket är skillnaden till hur årets middag kommer bli.

Kommer ihåg hur viktig denna kvällen var, eftersom det var det sista nyåret tillsammans i den konstellationen. Nu är hälften av människorna spridda runt om jorden.

Likes

Comments