Nu är mina nya naglar klara! Äntligen, jag kortade av dom ganska mycket och gjorde inte alls mörk lila, utan jag gjorde mörkgrå med två av fem matta😉
Jag är i alla fall nöjd.
Jag gör mina naglar hos en tjej som heter Matilda.
Det är min kusins kompis så det var från henne vi fick tag på Matilda! Hihi.
Men vill ni göra naglar hos henne så går ni in på Facebook och söker på "Matildas naglar" och så får du boka tid.
Hon finns i Nyköping.

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 158 Readers

Likes

Comments

Nu är det äntligen höst igen! Jag tycker verkligen att hösten är mysig. Jag startade min blogg den 25 oktober, man får klä på sig mer fina kläder och det blir så fint ute. Ja, det finns mycke bra saker med hösten! Men det finns även dåliga saker som att man blir direkt sjuk när värmen sjunker ute. Som jag precis har blivit, jag har ont i halsen, snorig och har ingen ork alls.

Men idag var jag tvungen att dra mig upp för idag ska jag och mamma göra nya naglar!
Jag hade tänkt att göra lite mörkare naglar nu till hösten men jag säger ju ganska mycket och så kommer jag typ göra as ljusa.
Men vi får se vad det blir!😉

Kram! Hejdå!!

Jag hade ju typ tänkt mig så, men hon kanske inte har den färgen☹️

Så ser mina naglar ut nu! Hemska!
Jag måste verkligen göra nya, men dom är inte bara av utan alldeles för långa också.
USCH

Likes

Comments

Jaha, nu har skolan börjat igen.
Jag har börjat sjuan precis och det känns helt ok. Vi går inte jättelånga dagar vilket är jävligt skönt och vi har inte heller så mycket läxor.
Men detta var bara ett litet inlägg som start!
Det kommer komma längre och bättre inlägg senare! Från när jag är i skolan, efter skolan, helger och massor av annat!

Puss! Hejdå!


Så här brukar våra luncher se ut😂

Likes

Comments

Nu är det söndag, och vi åker hem på tisdag☹️
Denna semestern har gått så fort. Det kändes som om jag kom hit nyss.
Skolan börjar ju också snart och det känns inte alls bra!
Aja, jag har haft en jättebra semester med farmor, farfar, syrran, hennes pojkvän och vår kusin.
Jag har inte träffat Saga på nästan hela lovet och jag fattar inte hur man kan sakna en människa så mycket!
Det var nog allt jag hade att säga idag, ni får ha det så bra. Puss

Likes

Comments

Nu är jag i Spanien!
Vi har äntligen rest bort nu, till Spanien.
Varför jag gör detta korta inlägg är bara för att säga lite snabbt att vi rest bort så om det kommer bilder från stranden eller på mig som är as brun så vet ni liksom varför.
Det kommer komma mera inlägg senare!
Puss!

  • 234 Readers

Likes

Comments

Så detta vart då slutresultatet. Jag vet inte riktigt varför jag ville göra om mitt hår igen, jag var nog helt enkelt inte nöjd med mitt förra. Ska jag vara helt ärlig så är jag inte helt nöjd än för jag ska färga ännu ljusare nedtill, men sen, sen är jag nöjd!

Asså kan ni fatta att mitt hår såg ut såhär innan jag färgade det, FYYY! Aldrig mer asså.

Jag använde dessa färger när vi färga.

Jag ska bara fråga en sak.

Tycker ni att jag ska skriva LÅNGA inlägg eller ska jag skriva typ såhär korta som jag har gjort nu? svara jättegärna på det så att jag vet :)

Själv så tycker jag att det är skönast med kortare texter men handlar det om något större kan man ju fatta att texten blir lång, men som nu var det ju inget jätte intressant så då tycker jag inte att man ska överdriva med text :)

Glöm inte att jag älskar er!

KRAM

Likes

Comments

Det har nu gått 5 dagar av sommarlovet och jag har inte gjort ett skit! Men eftersom jag bor en bit bort från typ skolan där alla mina vänner bor så kommer inte jag någonstans.

Jag kan ju ta en buss men det går typ bara en buss om dagen utan byte, och den går 11:17 då har jag liksom inte ens gått upp. Mamma och pappa jobbar ju om dagarna så jag kan ju inte få skjuts av dom heller. Jag kan ju göra saker när dom kommer hem, men då finns det andra problem.

Dom slutar klockan 17:00, sen ska vi äta och då är vi ju typ klara klockan 18:30 och då får inte jag vara ute länge för dom ska ju sova tidigt och det betyder att dom måste hämta mig tidigt också.

Så nu ber jag ser snälla, kan ni skriva vad ni gör eller om ni har några andra tips på vad jag kan göra!

PUSS!

Likes

Comments

Hej världen!

Nu har det äntligen hänt, sommarlovet har inträffat!

Jag har ju såklart längtat men jag har också varit as rädd för att jag skulle vara fucking fanbärare.

Ja, jag valde att vara det men jag ville absolut inte böra in den i kyrkan. Jag var as nervös att jag skulle ha ner dom två stora ljuskronorna i taket, men det klarade jag ju såklart.

Jag hade på mig en vit klänning med en öppning i fram och med typ som nät i bak, juste den var från bubbleroom. Sen så hade jag ett par vita sneakers från Nelly. Jag hade också en kappa som var mammas och ett par örhängen från glitter.


Precis efter min skolavslutning så åkte vi till min storasysters. Men jag pallade inte stå där i regnet i en och en halv timme så jag satt istället i bilen.

Jag skulle med till grönan egentligen när min avslutning var klar men jag går ju lätt hellre på min kusins student som vi skulle på. Så alla vi som skulle dit möttes vid Sillekrog för att äta något, sen så drog vi till Nyköping.

Efter allt så åkte vi hem för att fira ännu mer.

Så började mitt SOMMARLOV!

Ha det så bra så länge, hejdå!

Likes

Comments

Hej alla fina!
Något jag inte har berättat är att jag har börjat att göra naglar!Jag har sen länge tillbaka velat göra naglar men så har jag inte haft tid och så inga pengar hihi, men äntligen!
Morsan betalade faktiskt för jag har inga pengar än.

Jag hade verkligen jättesvårt att bestämma mig vad jag skulle ha för färg, form och mönster. Men tillslut i sista sekunden så valde jag vit marmor med en nagel i guld och två guldsträck, A ni ser ju på bilderna hur dom ser ut.
Om ni undrar vart jag gjorde dom så är det en tjej i Nyköping som heter Matilda som gjorde dom. Hon var så så duktig! Ni får väldigt gärna skriva vad ni tyckte om naglarna.
Jag vart as nöjd med naglarna och vi får se vad det blir nästa gång!

Ha det så bra så länge! Puss!🌹💅🏼

  • 457 Readers

Likes

Comments

Hej!

Jag hade inget kul att skriva om idag för att jag har haft en helvetes dag.

Jag har haft ont i huvudet på typ alla lektioner för att alla jävla ungar skriker i klassrummet och sorry om någon av er läser detta men då vet ni vad jag tycker om er! haha,Nej jag bara skoja....

Så istället för att skriva en hel bibel så tänkte jag lägga in lite bilder från när jag var yngre, för jag vet själv att det är roligare att kolla på bilder än att läsa. Men jag kommer skriva lite om varje bild, om vad det är på och vart jag var och lite sånt. Jag hoppas att det är ok med bara bilder idag men senare i veckan så kommer det komma bättre inlägg!

Den här bilden är ju faktiskt ganska söt på mig och Julia min syster alltså. Här är vi i Spanien.

Jag gillar faktiskt den här bilden på mig och min syster. Men nu hatar jag henne! haha

​Så, nu har ni fått se lite bilder gamla bilder på mig. 

Varför jag har satt små färgpluppar på allas ansikten är för att jag inte vet om dom vill vara med och jag vill inte lägga upp bilder på människor som inte vill vara med på internet.

Men vill ni ha fler bilder så får ni skriva det. Jag kunde inte skriva precis vilket årtal det var för att jag inte kommer ihåg det hehe, men ni får nöja er med detta inlägg så lång tills vi hörs igen!

 HEJDÅ!!! Juste puss och kram!

Likes

Comments