Mitt bästa köp!! eller har inte använt den så mycket förutom en gång och det var i en jacuzzi. Men jag hoppas innerligt att den håller till och under min Napa resa.
Den kostar 109 kronor, jag har en storlek small och är 158 cm lång samt brukar ha S i klädstorlek, klicka här för att komma till säljaren.

OBS. Bilden med modellen kommer från google, den är ej så urringad på mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blusen jag beställde kom till mig för några dagar sedan, det tog endast tre veckor för den och detta är än så länge den snabbaste leveransen från Ebay jag har varit med om. Färgen är som väntad, modellen är även som jag trodde den skulle vara, jag beställde hem storlek M, vilket passade mig som är en 36/38.

Min lillasyster fick agera modell men eftersom den är för stor för henne får ni endast bilder på baksidan och kan få en blick hur den ser ut lite grann i alla fall. Länken till säljaren hittar ni här och den kostade 56 kronor.

Likes

Comments

När jag fick mitt körkort och tillgång till mammas bil så var jag tvungen att ha något tillsammans med bilnyckeln jag fick. Jag beställde en nyckelring men säljaren jag köpte från går inte att hitta längre men här har ni en länk till en snarlik produkt.

Likes

Comments

nder den senaste tiden när jag beställt grejer har jag ofta tänkt på min Cypern resa jag ska göra i Juni. Mycket av det jag köpt behöver jag inte, utan det är så onödigt så det finns inte, men förhoppningsvis kanske jag kommer använda det där nere i värmen.
Denna kepsen kostade 22 kronor, satt väldigt bra och färgen är exakt samma som jag väntade mig, ni kan hitta den här.Likes

Comments

Alltså alla dessa glittriga armband och chokers det finns, för så många dyra hundralappar, det är inte hållbart. Så det är klart att någon som är Ebay beroende, beställer sådana saker från Ebay.

Fjorton respektive femton kronor kostade dessa två och genom att klicka här och här kommer ni till samma säljare som jag använde. Dom landade i brevlådan förvånansvärt fort, men luktade väldigt starkt/illa båda två, har inte än gjort något för att få bort doften men tror säkert att det inte är så svårt.


Likes

Comments

Jag har alltid suktat efter en Marc Jacobs necessär, dom är to die for men kan ruinera vilken fattig student som helst. Så efter ha upptäckt fenomenet Ebay var detta ett solklart köp och jag är fortfarande supernöjd att jag klickade hem den. Necessären är rymlig och fin, lite smutsig nu dock men fortfarande väl godkänd och ni som letar ny (billig) necessär bör leta på Ebay.

Jag köpte min för cirka 120 kronor men eftersom det var ett tag sedan kan jag inte hitta säljaren, men någon som har bra feedback och säljer samma produkt kan ni hitta här.

Likes

Comments

Marc Jacobs by Marc Jacobs by Marc Jacobs...

För flera månader sedan beställde jag hem mina första saker från Ebay, tre stycken smycken i ett paket. Detta set kostade cirka hundra kronor och kvalitén samt hållbarheten är förvånansvärt bra, bokstäverna flagnar lite och det tog lite över en månad för dom att komma hem till mig. 

Det här är samma säljare som jag köpte från och ni kan komma dit genom att klicka här.Likes

Comments