​Student och skolavslutningar börjar nästa sig nu, så vad passar bättre än lite klänningar att kika på? Skolavslutningsklänning eller studentklänningar kan vara svårt och jobbigt att hitta, så här kommer några (ganska många) tips från mig till er. Har ni någon favorit?

Likes

Comments

Dessa finns att hitta HÄR eller HÄR för lite över 900 kr! (joo ganska dyrt för att vara ebay, men jag vet inte om dessa finns i Sverige? Men dem ör såå snygga i alla fall)

Likes

Comments

​Blir så inspirerad av alla mängder av träningskläder som finns på ebay! Här är några av mina favoriter. Både Nike och unbranded kläder till mycket billigare priser än i butik!

Likes

Comments

För ett par somrar sen slog polaroid kamerorna igenom igen. Så kul att få ut bilden direkt! Men dock kostar dem runt tusenlappen i en vanlig butik, vilket kan vara lite mycket om man mest ser kameran som en kul grej.

​På ebay kan man hitta Fujifilm Instax mini 8 polaroid kameran för några hundralappar billigare!

Likes

Comments

​Lysande skyltar med text på ser man överallt på tumblr, pinterest och instagram! Om det är något som du är intresserad av kanske du skulle vilja kika in ebays utbud? Det finns till och med säljare som låer dig som kund helt och hållet själv välja texten. Så om du har ett toppen citat som du vill få upp på väggen, men som inte säljs någon annanstans tipsar jag om den här. HÄR hittar du en lightbox för endast 350 kr!

Likes

Comments

Hejsan allesammans! Nu drar jag igång med den här bloggen där jag kommer publicera massor med ebaytips, med allt från mode, skönhet, inredning, teknik och massa roliga småsaker (som kanske är rätt onödiga, men som man ändå känner att man måste klicka hem). 

Jag vet att det är många som är nyfikna på hela "ebay-världen", så se den här bloggen lite som en guide om vad du kan hitta, hur du på bästa sätt hittar riktiga fynd och hur hela köpet går till med allt från sökning till betalning och frakt.

Hoppas ni gillar bloggen! HAPPY EBAYING! (är det ens ett ord? hehe)

Likes

Comments