Header

02.06 och jag kan inte somna om efter att ha sovit två timmar (antagligen lyckades jag sova i två timmar pga av vinet). Så nu ligger jag här på soffan och glor på tv. Lika bra o lägga sig här i stället för att vrida och vända i sängen. Jag VILL SOVA KLOKT! Måste be min läkare om sömntabletter, eller iaf insomningstabletter. Vill inte ta onödig medicin men detta kommer bli en nödvändighet för jag vill sova på natten. Tycker att jag inte borde ha några problem med att sova egentligen eftersom jag inte sover på dagarna, jag gymmar och håller i gång så jag borde vara trött. Men hjärnan och kroppen är tydligen inte trötta när det väl är dags. Får se om jag lyckas somna en stund på soffan kanske!

Likes

Comments

När motivationen till träningen är tillbaka och solen skiner då mår jag väldigt bra. Just nu är det fler bra dagar än dåliga dagar. Dock håller jag miss sysselsatt för sätter jag mig ner så tänker jag för mycket och då blir dagen lite sämre. Dock sover jag fortfarande skit dåligt. Sover kanske en timme sammanlagt på natten, somnat inte klokt förrens Joel har dragit till jobbet på morgonen! Får ta upp detta med min läkare när jag ska till henne. Undrar även när kallelsen till kuratorn kommer..

Ikväll ska vi käka middag hos Annica och vi ska dricka lite vin. Alldeles för länge sedan vi gjorde det! Ska bli mysigt!

Idag tränade jag ben och triceps. I morgon blir det vilodag så då ska jag bara ta en lång promenad på dagen. Just de, äntligen har jag hittat en proteindryck som är GOD! Har testat så många och alltid nästan viljat spytt av de. Men hittade gainomax på Ica med chocklad och vaniljsmak, perfekt att dricka direkt efter gymmet!

Likes

Comments

Den här dagen kan vara den mest överskattade dagen någonsin. Jag och sambon valde att inte fira den överhuvudtaget, dock så kom han hem med rosor till mig iaf, hehe! <3. Den här dagen har varit som alla andra dagar. Tränade axlar och rumpa i FM och gick och solade. Hem, duscha, käka mat, sen kom Kikki och Aimee förbi så jag fick pussa lite på ungen. Sen åkte dom, jag pluggade vidare. Började med ett uppdrag idag och skickade in det idag- snacka om snabba puckar. Fick bra betyg på de också så var lite chockad. Nu har jag bara ett uppdrag kvar sen är jag färdig USKA!! Ska dock hoppa på inriktningen akut sjukvård också så lär plugga ett tag till men det gör inget. Trivs bra med att plugga faktiskt. Älskar att man får en utbildning vilket ger en trygghet i vardagen.

I morgon ska jag träna ben och triceps. Även se om jag kan öka i marklyften. Drog 60 kg i marklyft idag, kände mig sjukt nöjd faktiskt. Så dags att sova strax! Godnatt!

Likes

Comments

Jaha, då var det måndag igen. Är det inte sjukt vad veckorna går fort? Speciellt veckorna när vi har Aimee här. I förmiddags lämnade jag henne på dagis och idag var det tyngre än vanligt. Men det går, det får gå. Gick till gymmet direkt efter så jag fick annat att tänka på. Rygg och biceps stod på schemat idag. Det var jag och alla pensionärer! Sen gick jag hem till en sjuk pojkvän och sen har vi i stort sett bara myst och slappat hela dagen! Skön måndag och idag har jag mått helt okej ändå. Hoppas det fortsätter så!

I vecka händer det nada.
Träning står i fokus. Just de, på lördag iofs så ska vi på 40 års kalas i Vibble. Joels kusin fyller år. Det ska bli trevligt att få träffa hans släkt!

Likes

Comments

Aimee har börjat på artistisk gymnastik inne i Visby tilllsammans med Visby Gymnasterna. Jag blir tårögd när jag ser henne på träningen och beundrar henne för att hon e så jädrans duktig! Stolt mamma, Jajemen!!
Mysig dag med min lilla stora kärlek ❤

Likes

Comments

Idag har jag spenderat dagen med mest samtal med arbetsförmedling och försäkringskassan. Att vara sjukskriven är inte en dans på rosor. Det är så mycket man ska hålla koll på och som man inte får missa för då kanske man inte får pengar osv och det funkar inte riktigt i min redan utbrända hjärna. Sen när arbetsförmedlingen säger "men åk in till Visby på drog-in-tid så du kan bli inskriven på en gång, de har öppet 10-16. Kommer in- dörren låst, står en skylt 9-12, men KUL!!!! Men då kom en fantastisk kvinna och tog emot mig ändå för hennes inbokade möte blev inte av och denna kvinna blev också min handläggare, skönt! Riktigt trevlig och förstod mig precis och skulle hjälpa mig så mycket som möjligt!

Sen hem och hämta en speedad unge vid sin farmor. Jag är så tacksam att jag har en sån nära relation med min gamla svärmor! Och att Aimee har en fantastisk relation med sin farmor. Jag vet hur viktigt såna relationer är. Min farmor var min bästa vän och vi var mer hos dom än hemma.

Till affären, handla och sen hem. Möter sjuk sambo som nu har gått i säng medans jag och min tjej har fredagsmys med cola och chips och film! I morgon är det dags för hennes artistiska gymnastik. Ska bli så roligt att se nu när hon äntligen vågar vara med! Så de blir en mamma och dotter dag i Visby i morgon så får sambon ligga hemma i lugn och ro och kurera sig! Sen efter Visby blir det att träffa bror som är hemma från Stockholm 😃

Likes

Comments

Lite avis är jag allt på syster yster som får spendera några dagar uppe vid mamma och Ambjörn. Men samtidigt så finns det ingen som är mer värd det än hon. Hoppas du får det fantastiskt och att du nu kan slappna av och ladda upp batterina ordentligt ☺❤

Likes

Comments

Tränat, solat, ätit, sett på tv, sovit.. Ungefär så ser det ut för mig nu när jag är sjukskriven. Fast inte varje dag för vissa dagar kommer jag inte ens upp ifrån sängen. Vissa dagar är jag så långt ner på botten att foten har fastnat i dyn och jag förmår mig inte att orka dra loss den. Medans andra dagar jag skuttar upp ur sängen och redo att ta mig an världen. Andra dagar däremellan svävar jag bara. Varken bra eller dålig, ganska så likgiltig. När jag har Aimee här försöker jag verkligen hålla mitt humör uppe och ibland är de sjukt svårt med tanke på en unge som är så envis, men det går, för att det måste gå!

Igår fick jag brev ifrån försäkringskassan att jag skulle gå in och fylla i en grej på deras sida så jag kan få pengar, sånt där stressar mig fullständigt, har jag gjort rätt? Är de så i stället för så? För ett litet misstag kan bidra till att jag inte får pengar alls. Ska det behöva va såhär när man redan mår dåligt? Det är samma när man är gravid, en jäkla massa papper som måste fyllas i och blir det fel så tar det flera månader att rätta till det. Nej, man ska ha så lite som möjligt med FK att göra. Sen skickade jag även till kommunal a-kassa. Hört att man kan bli av med sina straffdagar om man har ett giltigt hälsoskäl och intyg. Det har jag, men så enkelt var det visst inte. Måste tydligen ha en rehabutredning från jobbet och den hann vi aldrig göra innan jag blev sjukskriven. A-kassan vill veta om jag kunde få lättare arbetsuppgifter eller andra alternativ som inte skulle få mig att sluta. Kom igen, andra arbetsuppgifter inom hemtjänsten?? Där finns det bara en och samma uppgift och det är att försöka ta hand om de gamla medans man stressar skiten ur sig däremellan!

I morse lämnade jag Aimee på dagis och hennes farmor ville hämta henne och ha henne över natten. Kvalitetstid med farmor, absolut! Så vad ska jag och sambon hitta på ikväll? 😅

Likes

Comments