Det här mina vänner är det bästa som finns när man är hemma och är sjuk, mina fina enhörnings tofflor och även halstabletter.
Jag är alltså så pass förkyld så jag har 38 grader i feber😿

I dag var det egentligen skola på mitt schema men när jag vaknade så orkade jag ingenting. Jag var förkyld i helgen också men då hade jag inte feber, och då tänkte jag på att om jag vilar idag så kanske jag orkar gå till skolan imorgon då vi har skolfoto. Troligen så kommer jag gå till skolan men jag vet inte, allt kan ändra sig inatt så jag ska nog inte vara för säker.

Det enda jag har gjort idag är att ligga och vila i min fina säng❤️

Jag vet inte riktigt hur ofta jag kommer uppdatera men troligtvis så mycket som jag kan och vill.
Hoppas ni mår bra och tar väl hand om er själva så hörs vi hejdå😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag heter Alva Andersson och jag tänkte börja blogga! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här men troligen vad jag har gjort på en dag eller något annat intressant.
Idag så har jag haft franska glosor (tråkigt!) men som gick hyfsat bra. Jag har inte valt franska men i min skola i sexan så får man inte välja vilket språk man får ha utan man får ha både spanska och franska. Jag har även haft slöjd, där gör jag en sjöstjärna som en stor kudde, den kommer att ha ett ansikte och ett par byxor (ungefär som Patrik i svamp Bob fyrkant.)

Idag skulle jag ha haft handboll men jag är lite förkyld och har jätte ont i mina fötter samt ben😞.

Det var vad jag har gjort idag, som jag kommer ihåg😂. Men imorgon kommer nog ett nytt inlägg så vi ses då, hejdå😘

Likes

Comments