Header

Godkväll! Klockan är 22:09 och jag har precis kommit upp på mitt rum efter att ha pratat med värdföräldrarna igen om hur jag känner och allt. Det känns skönt att få prata ut igen för dom 2 dagarna har jag inte mått bra alls..

Jag vet inte riktigt vad jag vill. Jag och föräldrarna ska fortsätta prata med varandra så mycket som möjligt och så ska jag prata med min kontakt person nästa vecka(jag ringde henne idag och pratade om hur jag mår). Phjuuu buhu lol. Fan måste sova nu, godnatt xx

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget och gråter som ett litet barn... Buhu! Mascaran rinner haha shit. Lol

Ibland är det är så jävla ensamt här... Hela ens familj och alla vänner är så jävla långt bort. Man känner sig inte hemma någonstans. Ibland vill jag bara flytta hem. Även fast jag älskar USA.

Men man vill ju känna att man trivs.

Okej nu måste jag sluta haha hej då får en känslig Elin. 👋🏼

Likes

Comments

Alltså mitt hjärta smälter!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag!🍸Alltså den här veckan har känts som 1 månad...

Nästa helg flyttar bästa Fernanda(En tjej från Brasilien som bor i min stad) till en annan värdfamilj, gråter lol. Nu finns det INGEN Au Pair i min stad... Hjäääälp. Hehe

Likes

Comments

Hallå! Igår kom min Au Pair director hem hit. Hon, jag och värdföräldrarna satt och pratade om allt. Jag började nästan gråta men min värdmamma sa "börja inte gråta för då börjar jag gråta". Haha!

Jag har skrivit här på bloggen förut om hur jag har känt och mått här. Det går upp och ner varje dag. Vi bestämde att vi inte ska gå igenom någon re-match. Vi får se hur vi båda känner om ca 2 veckor, så får vi se vad det leder till. Jag är i alla fall glad att vi pratade om allt detta igen.

Jag skulle ha publicerat detta i onsdags... lol

Likes

Comments

I lördags åkte jag och Helena(en tjej som precis flyttat till Boston som bor i samma stad som mig hemma i Sverige) till New Hampshire och sprang Foam Glow. Så himla kul! Och vi sprang hela jäkla vägen från start till mål, 5km. Så stolt! Och efter det åkte vi och köpte chips och vin lol.

Likes

Comments

Idag har jag bott i USA i ett halvt år. Sjukt! Det går så fort... Och jag vill Inte flytta hem till Sverige än!

Likes

Comments