Sitter i min bästa fotölj, bebis sover i famnen, det ser ut som kaos över golvet, brasan har slocknat, över våningen skulle jag hunnit fixa tills tjejerna kommer hem(i eftermiddag) , trött, nervös inför plugg start, tittar på julklappar till barnen, behöver fixa vinterkläder till alla , nya tätnings lister till alla fönster och dörren, kaffe sugen, saknar mina tjejer... KAOS! Hatar det!!! Blir stressad, mår skit och blir deppig men hittar ingen som helst ork.. 😕 riktigt regnig dag både ute och inne idag🌧🌧

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Behöver städa.... vill inte städa😆 men behöver och MÅSTE!
TURD!!!!! Haha får väl ta ett kraft tag undertiden Lille-man sover💖 återkommer med bilder😅🤦🏼‍♀️

O.A.O✌🏻☺️

Likes

Comments

Nu är lillkillen lämnad hos sin pappa för några timmars umgänge. Mina stora är hos deras pappa för pappa vecka och jag sitter i soffan uppkrupen i hörnet och mår inte alls bra. Lillkillen är oxå lite hängig snorig och hostig så har han haft feber med så skulle tro att han har varit generös och bjussat på lite bassilusker🤒🤧Men vädret har ju varit okej idag iaf.. haha!
Nej men ärligt nu börjar ju vårkänslorna komma och åh vad jag skulle vilja uppdatera min garderob med både nya snygga jeans och ett helt gäng med skjortor! Skor behövs nog alltid så det med såklart! Så blir kanske en del fönstershopping på datorn sen🎀

🎀🌸

Likes

Comments

Godmorgon.
Trött idag, då det blir lite vaken tid på nätterna med B som är snorig och hostig just nu. Men med lite kaffe så kommer jag nog igång!

Dagens planer är FK, ringa om lägenhet, damma här hemma och ett möte. Sen en promenad oxå i solen!!

Likes

Comments

Här sitter jag och nyser som om hjärnan vore på väg ut, tittar på Sockerfilmen som gick igår ikväll på SVT2 och dricker citron Tea.
Denna dokumentär är helt vansinnig och skrämmande hur det ser ut i världen och visst visste vi att socker är skadligt men att man ger sina barn läsk i nappflaska från det dom är ca 2-3 år är helt galet! Mina tjejer 5 och 6 år får lite lite på påsk/jul/nyår/midsommar. Annars funkar vatten bra och ljus saft(svag blandad).
Dessutom han i filmen äter inte "onyttigt" utan sånt som vi klassar som bra saker. Vilket gör det ännu värre.

En väldigt bra och se värd dokumentär!!!

Nu ska jag ta min snoriga bebis mitt Tea och gosa i soffan en stund💕

Likes

Comments

Hej hej! Här är jag🙂 tänkte göra mig ett försök på detta med bloggandet. Så vi får se hur det kommer gå. Kommer skriva om lite allt möjligt, barn, drömmar, mardrömmar, kärlek, svek, inredning, skönhet m.m!

Likes

Comments