Header

Hverdag

ENDELIG, ENDLIIIIG! Siste eksamen er regnet og levert, og jeg har offisielt sommerferie♥♥♥ For en sinnsykt deilig følelse, og spesielt deilig siden eksamen ikke gikk så aller verst heller. Jeg var så bekymret på tirsdag, og har nesten ikke pustet siden da. Jeg tok meg fri 17. mai, og det gjorde ikke stressnivået i går noe særlig bedre. Men etter hvert begynte jeg å knekke et par koder, og oppgaver jeg ikke skjønte for noen dager siden ble plutselig helt åpenbare. Jeg var helt sikker på at dette kom til å gå rett vest, men nok en gang viser det seg at skippertaket de siste dagene faktisk er mulig.

Nå kjenner jeg at kropp og sinn er ufattelig sliten, og jeg gleder meg til å bare ta det helt med ro noen dager. Kjenner jeg meg selv rett, har jeg begynte å kjede meg allerede før det har rukket å bli mandag, så jeg tror jeg må finne meg en hobby i sommer så jeg overlever, haha! Jeg skal i hvert fall nyte at jeg har fri og muligheten til å gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal prøve å blogge litt oftere og ikke minst om noe mer interessant enn det jeg har de siste ukene.. Men først skal jeg ligge flatt ut og ha Netflix-maraton noen timer. Håper dere har en finfin fredag ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag
Bedtime, yes please

Endelig har jeg landet i senga etter en av de lengre lesedagene jeg har hatt. Det siste faget mitt var mye mer kompleks enn det jeg hadde trodd, og jeg føler jeg har alt for mye å skulle ta innover meg i løpet av to dager. Heldigvis begynte jeg å se lyset utpå ettermiddagen, takket være at jeg har en storebror som holder på med master i samme studiet (og dermed er å anse som en ekspert i mine øyne) som orker å hjelpe meg når jeg helst har lyst å gi opp. I dag følte jeg meg som en 5-åring som måtte ha inn at 1+1 er 2 med teskje, men det er kanskje med teskje man lærer best.

Jeg holdt på å avlyse 17. mai-feiringen min også, rett og slett fordi jeg har for lite tid. Det skulle bakes brød til champagnefrokost og kake til ettermiddagskaffe, samtidig som et titalls eksamener burde løses. Det virket mest fornuftig å la vær å dra på champisfrokost for heller sitte å sitte hjemme med økonomien. Det kommer en 17. mai til neste år, liksom. Til slutt fant jeg ut at faen heller, livet kan ikke stoppe helt opp bare fordi man er student. Så da smelte jeg sammen en focaccia-deig, rørte sammen kaka mens den hevet, og regnet gjennom en eksamen mens begge to sto i ovnen. Focacciaen ble sinnsykt god, så jeg gleder meg til å spise meg overmett på den og masse annet digg i morgen, også toppe det hele med kaken til slutt. Så får bare eksamenslesningen vente til torsdag. Håper dere også får en fantastisk 17. mai ♥

Likes

Comments

Mote
necklaces

Jeg har gått litt lei av smykkene jeg bruker til hverdags, så for noen uker siden bestilte jeg meg noen nye. I dag dukket de opp i posten, og se så fine! Bestilte en pakke med ti forskjellige smykker, noen helt enkle med søte anheng og andre litt mer choker-aktig. Det blir digg å ha litt mer å velge i fremover, så slipper jeg å bruke samme smykke hver dag.

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspo, Mote
Detailed boots

Noen år tilbake hadde jeg et par svarte boots med gullspenner og nagler på, som var såå fine. De ble flittig brukt, og slitt deretter, så jeg måtte dessverre kaste de. Jeg savner de skikkelig, for de spicet opp ellers kjedelige antrekk, og passet til både jeans til hverdags og kjoler til fest. Jeg elsker detaljer som gjør antrekk litt mer rocka, og slike sko er perfekt til det. I dag siklet jeg over noe å erstatte de gamle, ødelagte med, og her er favorittene:

1 her, 2 her, 3 her.

4 her, 5 her, 6 her.

Jeg sikler over alle parene merker jeg, og noe sier meg at dette kan være en perfekt belønning til meg selv når jeg er ferdig med eksamen. Hehe.

Likes

Comments

Friluft, Hverdag
SATURDAY AT WORK

I går hadde vi Barnas superlørdag med åpent hus på jobb, og guri så koselig. Det rant folk inn og ut hele åpningstiden, over tusen folk tok turen i løpet av de tre timene! Så utrolig gøy. Det var forskjellige musikkinnslag gjennom hele dagen, og barna kunne prøve ut de forskjellige instrumentene til orkesteret, dansing, komponering, lyd- og lysteknikk og egentlig alt som kan foregå på et konserthus. Det virket som de syntes det var stas å få delta, og det er gøy å kunne tilby kultur til de aller minste også.

ROADTRIPPING

Etter jobb landet jeg i sofaen hos mamma med en svær tallerken nachos i fanget. Jeg var helt kjørt etter en dag med full fart på jobb, så jeg ble liggende der noen timer før vi fant ut at det egentlig var for fint vær til å bare være inne. Dermed ble det en roadtrip på oss, som er noe av det morsomste jeg vet. Det er egentlig noe vi pleier å gjøre på søndager, men lørdagskvelder kan brukes til roadtrips de også. Jeg kunne egentlig kjørt rundt omkring i timesvis hver eneste dag om det var opp til meg. Det er noe av det jeg håper jeg får gjort en del av i sommer, men så har jeg ikke lappen selv enda (urutinert), så jeg er avhengig av å ha noen som kan kjøre rundt med meg, hehe.

Etterpå landet jeg i sofaen igjen for å se Eurovision. Jeg tenker alltid at det bare er noe man må få med seg, også angrer jeg like fort hvert år. Det kommer aldri noen sanger etter min smak, også varer det jo for evig, så jeg sovner i resultatet hver gang. Ikke ble jeg særlig overrasket da jeg våknet og så hvem som vant da, så jeg gikk jo egentlig ikke glipp av noe.

I dag tenkte jeg å komme meg ut på en tur, før det står lesing på planen for resten av dagen. Ha en fin søndag ♥

Likes

Comments

Hverdag
2/3✓

Herreguud, så digg det er å være ferdig!! Det var ingen slemme, overraskende oppgaver, så så lenge jeg ikke har rotet noe fælt med trykking på kalkulator eller skrevet noe feil, tror jeg det har gått rimelig greit. Jeg hater å gå og vente på sensur, for man har alltid en feeling om hvordan det har gått, men så kan resultatet være noe helt annet. Jaja, jeg får ikke så mye tid å tenke på det, for nå er det nemlig rett i gang med nye oppgaver i et annet fag. Siste eksamen er i Bedriftsøkonomi, og jeg må innrømme at det er et fag jeg har viet ganske lite innsats til dette semesteret. Det er fortsettelse på et fag fra i høst som jeg gjorde det ganske godt i, så forhåpentligvis er det til hjelp for å forstå også dette.

Håper dere nyter dagen, det er tross alt FREDAG! Det betyr likevel ikke helg for min del. I morgen er det jobb, og resten av helgen går til lesing. Jeg mister jo en dags pugging for å feire 17. mai, så da må jeg nesten ta det igjen i helgen. Nå må jeg komme meg i lesinga her, før jeg skal lage meg taco etterhvert, nammm. Ha en fortsatt fin dag ♥

Likes

Comments

Hverdag

Jeg kjenner faktisk jeg gleder meg til eksamen i morgen, noe som er litt sykt egentlig, tenk å glede seg til å testes i matematiske kunnskaper liksom. Jeg har en god følelse, noe som er litt skummelt. Fallhøyden blir så stor dersom det skulle gå dårlig, men etter å ha løst oppgavene i nesten 30 eksamen, tror jeg at jeg har vært igjennom det meste som skulle kunne dukke opp. Det skal godt gjøres at foreleseren har kokt sammen noe jeg aldri har sett før, men det er jo så typisk. Det skjedde på matten i høst, jeg var SÅ forberedt og mente selv at jeg kunne alt jeg trengte, før det dukket opp en oppgave jeg aldri har sett maken til. Jeg skjønner at det er nødt å være vanskelig for å skille geniene fra puggerne (meg), men det er så surt å tenke at det kunne vært en A, hadde det ikke bare vært for den oppgaven.

Jeg skal regne over en siste eksamen nå før jeg sier meg ferdig. Det får bare briste eller bære egentlig, godt å bli ferdig skal det bli uansett. Av en eller annen grunn har jeg følelsen av at jeg er ferdig og tar ferie etter morgendagens eksamen, men den følelsen må jeg bare riste av meg for jeg har nemlig en siste eksamen om en uke. Da dere, da er det ferie, og DET skal det feires.

Likes

Comments

Mote
Black off shoulder top

Se hvem som fikk skaffet seg en off shoulder top, da? Jeg la ut et innlegg om disse toppene i helgen, og da jeg var i byen her om dagen snublet jeg over denne enkle, lille saken til ikke mindre enn 30 kroner. Den er en smuule for liten, så den smyger seg litt opp inn i armhulene (hvis noen lurte, haha), men den skal jo være dratt ned, så da merker jeg ikke noe til det. Gleder meg til temperaturer der den kan brukes uten jakke over, det blir smashing til sommeren.

Likes

Comments

Mote, Inspo

En av de plassene jeg finner mest inspirasjon er Instagram. Jeg bruker sikkert en time av dagen min på å scrolle igjennom og drømme meg vekk i fine antrekk og stilige locations. Det er fryktelig mange kontoer der, og jeg har på følelsen at mange forsvinner litt blant de aller mest populære. Det finnes så mange der ute som fortjener flere følgere!

Derfor vil jeg gjerne vite hva DU heter på Instagram, så jeg kan finne enda flere kule kontoer å følge.

@eaunmo

Du kan for øvrig klikke her for å følge meg.

Likes

Comments

Mote
PLATFORMS

Sko fra Roots, kjøpt på DNA.

De siste dagene har jeg så og si isolert meg inne med statistikken, og ser knapt folk annet enn mitt eget speilbilde når jeg står opp og legger meg. Håret er i en ball, slasketightsen og hettegenseren er på, og de timene av døgnet jeg ikke løser oppgaver, ligger jeg under dyna og sutrer over livet som student mens en serie ruller over TV-skjermen. Jeg har i løpet av to kvelder sett hele første sesong av Girlboss på Netflix, og på et tidspunkt var jeg fast bestemt på at jeg også skulle droppe utdanning og heller starte min egen nettbutikk. Det komiske var at i en av episodene måtte hun lage en plan for bedriftens økonomiske fremtid, og der dukket jammen halve pensumet mitt i Bedriftsøkonomi opp, og minte meg på at den utdanningen er kanskje litt lur likevel, eller?

Etter dagens pugging måtte jeg faktisk gre håret og bytte ut tightsen med en jeans for et møte nedi byen. Jeg rakk å kikke innom et par butikker først, og fikk med meg et par godbiter hjem. Jeg har hatt lyst på nye sko nå en stund, litt mer sommerlige, og der, alene i en 100 kroners-kurv lå de; hvite, enkle og superlette sko, perfekt til våren. Litt lykke i hverdagen ♥

Likes

Comments