Header
Hverdag, Mote, På hjertet

Blogger of the week

Wow, denne beskjeden var så utrolig morsom å få! Jeg er så heldig å ha blitt valgt ut som Ukens blogg her på Nouw, noe jeg setter så utrolig stor pris på. Det kom veldig overraskende på meg, siden jeg akkurat har kommet inn i denne bloggverdenen igjen etter flere år på sidelinjen. Det er så fint når det man holder på med blir satt pris på, og det gir virkelig en boost for å fortsette å produsere kult innhold. Jeg håper dere som klikker innom for første gang idag liker det dere ser, og kunne tenkt dere å fortsette å følge meg videre. Dere kan lese presentasjonen av meg i Nouw magazine her.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Sunday walk
&
waffle time

I dag har vært en sånn søndag som jeg elsker, der det faktisk har skjedd noe. Etter litt eksamenslesing og blogging i morges, gikk jeg en lang tur rundt sentrum sammen med mamma og resten av byens befolkning. Det er litt morsomt det der, søndager må visstnok brukes til å gå tur. Jeg skjønner det for så vidt, det er vel da man har mulighet, men jeg foretrekker egentlig turing på andre dager om jeg har tid. Etter gåturen tok jeg med meg fotoutstyret og dro på bildeutflukt med Marte. Vi tok noen bilder av varierende kvalitet, haha huff. Noen dager er man mindre fotogen enn andre, og i dag hadde det sikkert noe å gjøre med at det er dagen derpå. Nå sitter jeg i sofaen hos mamma, stappmett etter en kveldsmat av de bedre. Herregud, så godt det var med vafler.

Vanligvis hater jeg søndager, jeg våkner alltid med en guffen følelse i kroppen. Lørdag er nok favorittdagen min, så kanskje det bare er så nedtur å våkne og innse at lørdagen er over. Det er noe tregt og kjipt over hele dagen, og jeg synes egentlig den er helt unødvendig. Derfor elsker jeg når jeg faktisk har noe å finne på, så jeg slipper å ligge på sofaen hele dagen bare for å vente på leggetid. Jeg må bli flinkere til å finne på ting på søndager, man har jo alle muligheter i verden, man må bare orke å gjøre noe med de. Det får bli et mål fremover, å gjøre sunday til funday, hehe. Ha en fin kveld videre da, dere ♥

Likes

Comments

Mote

The leggings

Jeg digger denne greia med nettingstrømpebukser. De gir en liten edge til et antrekk, og passer like godt under ødelagte boyfriendjeans og skjørt som det gjør under disse ankelkorte, dresslignende buksene. Jeg lette byen rundt etter dette paret, og kun én butikk hadde igjen, flaks! De er allerede mye brukt, og jeg har litt lyst på et til par som har litt større netting også. Love it ♥

Likes

Comments

Hverdag

Iced coffee

God morgen! Jeg overlevde en kveld i rødbuksa, og jeg hadde det faktisk utrolig gøy. Det er litt rart det der med å være russ, det er som om buksa knytter folk sammen på en måte? Om alle går rundt i den samme stygge, baggy rød buksa, kan man man plutselig henge sammen, men om jeg møter deg i gangen på skolen i morgen, ser vi hver vår vei. Uansett, det var veldig morsomt å hoppe rundt i et svett lokale med glowsticks både her og der, haha. Jeg kom meg heldigvis ganske tidlig hjem, så jeg slapp å ødelegge hele søndagen. At jeg var tidlig i seng resulterte i at jeg våknet klokken 6(??) idag. Jeg har verdens beste sovehjerte, men dager etter alkohol sover jeg utrolig dårlig. Våkner alltid tidlig, men så er jeg egentlig ikke våken likevel.

For å kvikne til, lagde jeg meg en digg iskaffe. Det frister aldri med varm kaffe dagen derpå, så å putte noen isbiter i glasset og fylle på med melk gjorde susen. Når jeg er ferdig med å slurpe den i meg, skal jeg lese litt før jeg har tenkt meg en tur ut og få litt frisk luft. Jeg føler forresten at alt jeg skriver om for tiden er at jeg må lese, men det er dessverre det eneste dagene mine går til. Det har blitt litt lite antrekksbilder i det siste nettopp på grunn av dette, i tillegg til at det absolutt ikke har vært noe bildevær ute. Neste uke er det spådd finvær, så DA dere, da blir det bilder.

Likes

Comments

Hverdag

Dette er, og kommer nok til å fortsette å være, utsikten min for tiden. Jeg hadde en skikkelig effektiv dag i går, så jeg begynner å se lyset når det kommer til den første eksamenen i Organisasjon. Det er et skikkelig lesefag, så man har ikke noe annet valg enn å sitte med nesa nedi boka. De andre fagene jeg har dreier seg mer om oppgaveløsning, noe jeg liker ganske godt. Løs en statistikkoppgave helt til du forstår den, så er du good.

Jeg fikk for øvrig en gladnyhet i går angående eksamen! Jeg har det siste året mikset litt fag mellom to bachelorer, og nå har jeg satt opp et løp jeg skal følge de neste to årene for å oppnå en bachelor i markedsføring. Jeg har litt flere studiepoeng enn nødvendig, så jeg fikk velge bort noen av de valgfrie fagene i studieplanen. Denne våren tar jeg økonomifag, og det er ikke alle som er obligatorisk for markedsføringen. Derfor kunne jeg velge bort et av de, så jammen tar jeg sommerferie en uke tidligere OG jeg slipper å lese til den tørreste eksamen av alle i år. Woho!

I dag skal jeg prøve å få lest litt, før jeg kanskje finner noen jeg kan dra med meg på kafé. Jeg er et skikkelig kafé-menneske, jeg elsker å bare sitte og prate over en kopp kaffe, mens jeg kikker på omgivelsene og folkene rundt.

I kveld braker det løs med X-russefest, og jeg kjenner jeg grugleder meg litt. Det er studentforeningen jeg er med i som arrangerer, så jeg gleder meg til å se resultatet av det vi har jobbet for de siste ukene. Det ryktes å være den villeste festen i året, så jeg gruer meg nesten litt til å se hvor mye det tar av, haha. Det er noe med russebuksa, folk slipper alle hemninger løs med en gang de får den på. Håper uansett det blir gøy, vet jeg kommer til å treffe på en del folk jeg var russ med selv, så det blir koselig! Nå skal det leses videre, ha en fin lørdag ♥

Likes

Comments

Mote

Contains affiliate links
Jewlery

Noe av det fineste jeg vet er tynne, delikate smykker. De passer fint både alene eller et par-tre stykker i forskjellig lengde sammen. Et enkelt antrekk blir fort så mye mer spennende og stilig med litt smykker til! Dette smykket er et av de nyeste i samlingen, og det beste er at jeg fant det hengende på salg til 10kr, love it! Før hadde jeg en greie for statement-smykker og svære dinglende øredobber, men nå klarer jeg nesten ikke å ha i noe større enn disse øredobbene. Disse fant jeg i mammas smykkeskrin for ikke så lenge siden, og har brukt de veldig mye siden da. Jeg er veldig fan av arvesmykker med litt historie i seg, og synes det er så spennende å tenke på at de har vært med noen andre i familien før de havnet hos meg. Akkurat disse har ikke noe interessant historie, mamma husket knapt at hun hadde de, men at de ikke er fra Gina Tricot og henger i alle andres ører også, gjør de ganske spesielle for meg.

Jeg fant et merke på Miinto som jeg likte veldig godt, så her har jeg samlet noen av de smykkene jeg ønsker meg akkurat nå.

Øredobber her , smykke her, øredobber her.

Dobbel fotlenke her, armbånd her , smykke her.

Likes

Comments

Hverdag

Good morning

I dag har jeg ganske mye på plakaten med både skole og jobb, i tillegg til en koselig liten familiemiddag skvist inn mellom. Jeg elsker å måtte løpe mellom det ene og det andre, jeg kjeder meg så utrolig mye hvis jeg ikke har noen plan for dagen. Jeg blir fort veldig utålmodig, og nesten litt stressa hvis jeg sitter uten noe å gjøre. Den neste måneden har jeg ganske mye jobb, i tillegg til at jeg er nødt til å lese hver dag for å kunne bestå alle fire eksamener. Jeg er overhode ikke klar for noen av de, men jeg er født skippertakmenneske, så jeg vet at jeg jobber best den siste uka frem mot eksamen uansett. Det har gått bra hittil i livet, så jeg ser ingen grunn til å legge om strategien, haha.

Likes

Comments

Mote, På hjertet

Jeg ble helt forelsket i disse dørene utenfor bygården til Marte da jeg besøkte henne i Oslo for noen uker siden. Jeg blir så fascinert av alle de gamle bygningene som finnes der, og de forskjellige inngangspartiene de har. En av dagene jeg var der nede vandret jeg fra bydel til bydel bare for å kikke. Det er så mye fint å se på. Skitne bygårder med dører som dette, svære inngangsporter, parker, benker, trapper, trær, murvegger. Ah, jeg elsker den byen altså.

Jeg har den siste tiden tenkt og fundert veldig på om jeg skulle flytte et år til Oslo. Jeg har alltid vært veldig trukket til byen, og tenkt at å bo der måtte prøves ut en eller annen gang. Det hadde kanskje passet best som 22-åring, og ikke plutselig når jeg er 30 år og helst skulle vært etablert med hus, mann og barn. Jeg kom likevel frem til at det kanskje er mest fornuftig å fullføre det studiet jeg har startet på her hjemme, og heller ta praksis eller et utvekslingssemester i Oslo eller en annen liknende storby. Jeg har på følelsen av at disse bildene jeg har på Oslo er skapt i hodet mitt basert på følelsen av å ha frie feriedager der, og at en hverdag ville vært helt annerledes. Jeg tror jeg ville ødelagt det idylliske synet jeg har, og kjenner at jeg heller vil beholde det som en plass jeg besøker og trives med i små mengder. Jeg synes egentlig det er ganske viktig det der, å ha en plass å lengte til og se frem til å besøke. Byen blir ikke like spesiell om jeg skulle vært der hver dag.

Likes

Comments

Mote

WEARING TODAY

Sjekk doggen da, ville være med å ta bilder, haha.

I dag starter eksamenslesningen for fullt, så nå kommer jeg nesten til å bo på skolen fremover. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig med dette semesteret. Det har bestått av litt tørre fag, så jeg er nødt til å finne litt ekstra motivasjon for å få det overstått. Egentlig er tanken på fri fra skolen motivasjon nok, så nå må jeg bare studere for fullt sånn at jeg kan ta ferie med god samvittighet og gode karakterer. Karakterer har alltid vært viktige for meg, så det er egentlig ikke noe alternativ å slakke på lesingen. Jeg må bare finne flyten i det, så skal dette gå helt fint.

Likes

Comments

Hverdag, Vlog

Her er en liten video fra den dagen Marte og jeg dro på stranda for å ta bilder. Det var så fantastisk fint ute, og jeg er så glad for at vi har denne naturen bare ti minutter utenfor byen. Det er kanskje den fineste tingen med Bodø, du har sentrum med butikker, kaféer og restauranter, og bare et steinkast unna har vi det her.

I dag har jeg vært flink student og dratt med meg bøkene på skolen, selv om det fortsatt er påskeferie i en dag til. Det er ikke mange ukene til første eksamen, så nå skal det pugges intenst i halvannen måned før det endelig er sommer.

Likes

Comments