Header

Allmänt, Annat fint, Tankar om sånt där viktigt

Måndag igen, första provet avklarat och nu väntas jobb med barnen och ett grymt jobbigt träningspass! Lite kluven om vad jag ska köra men blir antingen axlar och triceps eller ben.

Tyckte att det var bra citat, måndagen behöver ju inte vara tråkig och jobbig. Det kan ju vara den dagen som förändrar ditt liv, din livsstil eller bara blir till en riktigt bra dag!


Så deppa inte ihop över denna dag, gör det bästa du kan av den och om den i all förmodan inte skulle bli bra så finns det många fler dagar som kan bli bra💕

Ska snöra på mig träningskorna och sätta på mig spårets kläder och träna barnen nu! Kram på er fina!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gym, Kost

Ni vet den där känslan man får när man inte hittar till stället man ska till eller efter den superfina tröjan i butiken. Så kände jag under mage och cardio passet idag, mag-delen gick inte alls bra (så hemläxa för mig är att sätta mig och göra mag-program), var inte koncentrerad och visste knappt vad jag höll på med! Å andra sidan gick resterande passet otroligt bra😍

Cardio
10 min löpning med 30 sekunders intervaller inblandade
10 min gång på trappmaskinen (ökade hastighet efter var tredje minut)
10 min crosstrainer

Ett pass att tipsa om för de som vill variera sig under 30 min men ändå svettas som att det vore tropisk regnskog på gymmet!

Ha en bra kväll hörni, vi hörs imorgon!
💗💗💗

(Proteinpannkakor)

  • Gym, Kost
  • 1168 readers

Likes

Comments

Gym

Godmorgon på er fina!

I detta inlägg tänkte jag dela med mig av hur en vanlig träningsvecka ser ut för mig. Den kan såklart skifta, ibland hinner man inte med alla pass pga skolan men än så länge har jag lyckats hålla den så här.

Måndag - axlar & triceps på håltimmen (stående jobb)
Tisdag - ben & lite mage
Onsdag - VILA (men jobbar så kan bli lite löpning)
Torsdag - Rygg & biceps
Fredag - VILA (på riktigt & stående jobb)
Lördag - Mage & cardio
Söndag - Bara ben

Jag får tillräcklig mycket vila efter varje muskelgrupp och jag tycker detta upplägg är roligt! Sedan så passar ju alla upplägg inte alla därför finns det inget rätt och fel men det man bör tänka på är att ha vila efter varje muskelgrupp och inte bara köra benpass (haha)

✨✨✨

  • Gym
  • 1215 readers

Likes

Comments

Tankar om sånt där viktigt, Annat fint, Allmänt

1. Vad heter du?
Hanna jonsson

2. Hur gammal är du?
18 år

3. Var bor du?
Stockholm

4. Hur ser din familj ut?
Har en mamma och en pappa, de är inte skilda och så har jag en yngre syster på 16 år.

5. Vad har du för mobil?
Jag fick nyligen en iphone 6s rosé guld

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra?
Efter skolans film om hur drabbade flyktingar är och hur tålmodiga samt tappra de är så skulle jag skänka pengarna till exempelvis rädda barnen osv. En liten del kan vara smart att spara själv också för framtida bruk.

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv?
Att jag är målinriktad och fast besluten med att jag kommer att lyckas med det jag vill. Även att jag har ett stort intresse för träning eftersom det är så otroligt roligt. Det jag gillar lite mindre med mig själv är att jag är extremt bra på att komma för sent...

8. Nämn tre personer du kan lita på:
Alla mina nära vänner kan jag lita på.

9. Vad är det värsta du vet?
Lögnare, att vara sjuk och falska människor.

10. Drömmar i livet?
Jag har alltid velat bli idrottslärare och mellanstadielärare så det är en stor dröm att uppfylla, vilket jag kommer. Sedan så vore att få hålla föreläsningar något också, tycker om att kunna sprida mina erfarenheter och tankar om sådant som är viktigt för mig. Vinna på lotto är ju alltid något också.

11. Nämn tre favoriter i garderoben:
Träningssbyxorna från lulemon, sport bh från nike och mina mops + regnbågar pyjamasbyxor.

12. Beroende av något?
Träning, haha, träningskläder, var beroende av nässpray men jag är fri sedan 1 månad tillbaka, wiee, mat, risgrynsgröt m.m

13. Piercingar/tatueringar?
Nej, har örhängen men ja det är det.

14. Vad vill du ha just nu?
Åka härifrån...

15. Tränar du?
Ja såklart, 4-5 gånger i veckan, löpning en gång och resterande gånger är jag på gymmet. Älskar träning.

16. När går du och lägger dig?
Tidigast 23:00
Senast 02:30

17. Nämn tre saker/personer du saknar:
Alla mina vänner när jag inte är med dem, min gamla svenska och spanska lärare och min dagisfröken Mona

18. Roligaste kompisen?
Har bara roliga vänner 😉

19. Vad är du rädd för?
Hat, svek, att lita på någon, träningsskador, mörker, spindlar osv.

20. Vad ser du fram mest emot just nu?
Att åka härifrån 😉
Julafton och middagen + sleepover med en nära vän ikväll

Likes

Comments

Tankar om sånt där viktigt, Annat fint, Allmänt

God dag på er fina!

Är det inte så coolt att vår kropp fungerar som den gör? Den gör så att vi kan gå och handla, laga god mat, tänka ut något riktigt roligt, bota oss när vi blir sjuka, orka bära en skivstång med vikter på samtidigt som vi gör ett utfallssteg och kanske det viktigaste av allt, den hjälper oss att leva.

Jag tycker verkligen att kroppen är oerhört inspirerande och därför tänker jag ägna detta inlägg till min kropp. För min kropp är mitt tempel och det måste jag vara noggrann med, jag får inte behandla den illa för då kommer jag få ont tillbaka. Jag vill behandla den precis lika bra som den har gjort med mig och det kommer jag fortsätta att göra. Äta god mat, äta nyttig mat, äta onyttig mat, träna, vila, vara försiktig om och lyssna på den. Fortsätter jag med det så kommer min kropp och jag för evigt samarbeta och vara vänner, något som är oerhört viktigt.

Jag har inte alltid varit vän med min kropp och det har sina spår men det enda jag tänker på nu är hur pass mycket bättre jag har blivit på att prioritera den och lyssna på den. För det är så förbaskat viktigt eftersom jag ska leva med den livet ut, jag behöver den precis som den behöver mig.

Tack för att jag har dig kroppen, tack för allt jag får av dig och tack för att du inte ger upp på mig.

Visst vore det coolt om alla kunde tänka så här? Det går, tro mig men det är upp till var och en och det är upp till alla där ute att sprida glädje och motivation.

💖💓💖

Likes

Comments

Annat fint, Allmänt, Tankar om sånt där viktigt

Hej hej på er fina!

Mitt i allt det tråkiga sjuk-liggandet så har jag tagit mig ann och börjat titta på en serie, jag är kanske en av världens sämsta serie tittarna på vår planet då jag aldrig orkar med dem. Men nu hörni, nu var det något som hände.

Jag har börjat titta på den norska serien SKAM och på en och halv dag har jag redan sett klart 2 säsonger, den är så otroligt bra. Den handlar om gymnasielever och hur deras liv ser ut osv i Norge, låter kanske inte lockande men tro mig, man blir besatt av den oavsett vad. Så hörni, ge denna serie en chans och lär er norska när ni ändå håller på, grymt bra säger jag bara!

Jag har inte mycket mer att säga mer än att imorgon så står jag med all förmodan på fötter igen och det ser jag fram emot, ta hand om er.

✨✨✨

Likes

Comments

Annat fint

Godkväll på er fina!

Halsen börjar kännas bättre men vila är det enda jag kan göra just nu, som den träningsmänniskan jag är så är detta en otroligt jobbig kamp mellan kroppen och hjärnan, haha. Dock berömmer jag mig själv för att faktiskt vila till 130 procent och inte pyssla med andra saker. Ni som läser min blogg och som är intresserade av träning vet nog redan om att man ska vila när man är sjuk men kan vara bra att få en påminnelse om det ibland, det är så lätt att falla in i den onda spiralen. Vara sjuk, träna, bli ännu sämre osv.

Stay away from training 👊🏽

Hur som helst, var inne på nike i mall of scandinavia i Söndags och fick med mig kläder hem, bland annat träningskläder (för vad annars haha?). Så blev en superbra sport bh, tights och ett linne med öppen rygg! Måste verkligen tipsa som nike butiken i MOS, de är så grymt hjälpsamma de som jobbar där, gå dit.

🔝🔝🔝

Likes

Comments

Tankar om sånt där viktigt, Annat fint, Allmänt

Hej på er!

Nedbäddad i min fluffiga och stora säng ligger jag, med en kopp varm honung i ena handen och med mobilen i den andra. Precis så här har jag legat under hela dagen, besökt toan en gång men that's it. Har i tankarna på hur sugen jag är att sätta på mig träningskläderna och sticka ut på en löp runda eller in på gymmet och svettas men nej, jag har ont i halsen så det går tyvärr inte. Help. Men det blir nog bättre snart, för allt blir bättre. Precis som mitt liv just nu, jag har äntligen insett att jag är värd guld och att ingen människa ska få ändra dessa tankar, någonsin igen. Wihoo, det känns GRYMT bra!

Hur känner ni er idag?

Tänkte ta tag i bloggen igen för jag är så otroligt peppad på att stärka mig själv via träning och allt annat fint man kan tänka och det vill jag dela med mig av. Så okej, jag vet att jag har skrivit detta hundra gånger förut men nu är jag 178 procent motiverad på det här. Nu kör vi!
👊🏾👊🏽👊🏼

Likes

Comments

Annat fint, Tankar om sånt där viktigt, Allmänt

En gång hade jag en vän...

Som var absolut den bästa vännen jag hade.
Som alltid fick mig att se det fina i allt och inget.
Som brydde sig så otroligt mycket om mig och ibland glömde bort sig själv.

Den här vännen var jag vän med i 8/9an i högstadiet och helt ärligt talat så vet jag inte om jag hade orkat med allt som hände under de åren utan henne vid min sida. Hur många gånger jag än fall ihop, vare sig det var i skolan, hemma, på träning, på en promenad eller i huvudet så fanns hon alltid där. Hon var verkligen helt fantastisk.

Det går inte räkna upp hur många gånger som hon gjorde min vardag tusen gånger lättare, med olika skumma sms, knasiga och lärorika brev, träningspass, roliga och betydelsefulla pratstunder för det hände för många gånger för jag ska komma ihåg. Något som jag är så extremt tacksam för.

Jag minns så tydligt våra gröt och bröd middagar, kan nog vara de bästa middagarna som jag kommer att få uppleva. Hur vi med hungriga magar gick så fort vi bara kunde till antingen coop forum vid bromma blocks eller coop nära vid mig för att köpa gröt och en baguette. Låter så löjligt i era öron kanske men NEJ detta var faktiskt en av de stunderna i mitt liv där jag mådde som bäst. Jag är så otroligt tacksam för alla de gånger som hon gjorde mitt liv bättre.

Men dum som jag var släppte jag henne, idiotiskt gjort av mig tappade jag medvetet kontakten med henne och gjorde det på ett sånt fult sätt. Varför? Har ingen jävla aning, antagligen för att jag gick i ettan på gymnasiet och började få nya vänner och trodde att allt skulle bli annorlunda. Men allra mest för att jag var rädd för att inte duga till. Och ja, jag menar verkligen det.

För denna tjej, denna vän, hon var mer än allt det fina på jorden. Hon var ljuset i alla mörka rum. Hon var den mest fantastiska vän jag någonsin kommer ha turen att ha haft...

Och jag saknar henne så otroligt mycket att det gör ont💔
Likes

Comments

Tankar om sånt där viktigt, Allmänt, Annat fint

Hur gör man det här ens? Hur glömmer man bort en person som har spelat en sån himla stor roll i ens liv i mer än ett år... Hur i hela världen slutar man gråta och går vidare?

Allt jag ville var att det skulle bli bra mellan oss men så blev det inte. Du fick mig och falla dit om och om igen, visst, du berättade hur du kände men dina ord beskrev något annat. Jag ville bara att det skulle sluta med att dina känslor väcktes till liv och att du tillslut någon dag skulle säga hur mycket jag betydde för dig. Men så blev det inte och lämnad på botten av ett hav är jag nu.

Allt känns så otroligt meningslöst, som att ingenting egentligen betyder något längre och att hur mycket än mina nära pratar om att det kommer bli bra så tror jag inte på det. För du är allt jag någonsin vill ha just nu.

Det värsta av allt är kanske inte att vi inte ses, utan att du nu har friheten och träffa andra. Och tro mig, det kommer du göra. Så fort du får chansen så kommer du träffa henne och minnet av mig är som raderat. Det är i alla fall så det känns nu och det är Det som är jobbigt. Att veta att du inte alls tar det här lika hårt som jag, för nej du gör du inte, det är ju Du som inte vill ha mig.

Jag vet att vi aldrig blev tillsammans och aldrig sa orden "jag älskar dig" till varandra men det handlar inte om det. Allt det handlar om är att jag just nu låter dig gå iväg från mitt liv och det gör så JÄVLA ont. Jag vet inte om jag vill göra det här något mer. Inte utan dig.

En sak jag dock vet är att jag inte vill ha någon annan och just nu kommer jag stänga alla andra ute för det går inte att tänka på någon annan än dig. Det kanske går över om jag har tur men jag vet inte. Jag vet inte om jag vill något alls.

Jag vill mest av allt vakna upp ur denna mardröm i dina armar mitt i natten, höra dig snarka och sen somna om. För jag tycker om dig så otroligt mycket och jag vill inte leva mitt liv just nu utan dig i det.

För jag tycker om dig så i helvetet mycket.

Likes

Comments