Jag gillar verkligen att summera min dag just för att det hjälper mig att se allt det jag har att vara tacksam över. Det hjälper mig även att se vad som inte blev så bra och får möjlighet att göra på nytt och bättre imorn. Just nu är jag tacksam för min bettskena och grymt sköna säng och att jag aldrig haft sömnproblem. Så, vänner, hoppas ni får en riktigt god välsignad natt med grymmebra drömmar! ❤️👊🏽😴

#tacksam #mittliv

Likes

Comments

En riktigt glädjefylld dag önskar jag er alla. Glädje är inte i alla paket vi får idag utan i vetskapen om hur värdefulla och älskade vi är, just för den vi är. Alltid älskade ❤️

Kram och God Jul 😘👊🏽

Likes

Comments

Scrollar igenom mina bilder och fylls av en sån tacksamhet över att jag har hittat uthålligheten i att ta hand om min kropp. Jag är inte snabbast, jag lyfter inte tyngst men wow så tacksam för vad den här kroppen nu kan göra som den inte kunde, eller orkade, för lite dryga tre år sen. Älskar att utmanas och inspireras att bli starkare. Så så tacksam för mitt liv! ❤️👊🏽

#tacksam #minresa #crossfitgirl #fokus #uthållighet

Likes

Comments

Livet

Det sägs att man blir bra på sådant man över sig på och något jag dagligen bara älskar att öva på är tacksamhet. Det finns verkligen något varje dag att vara tacksam för, i mitt liv har jag väldigt mycket att vara tacksam för. Kanske ser det inte ut så för just dig men hur mörkt du än har det så är jag övertygad att det finns just något att vara tacksam för. Ibland behöver vi bara justera vår blick en aning och börja i det lilla. Det är just det som är att öva, jag blir inte stark från första stund men ju mer tid jag väljer att fokusera min blick rätt desto starkare blir jag.
Jag vill verkligen uppmuntra dig till att den här veckan, varje dag skriva ner 3 saker som du är tacksam för. Det kommer verkligen att förändra din vecka, jag lovar! Ha nu en riktigt fin dag och vecka! ❤️👊🏽

#tacksam #fokus

Likes

Comments

Livet

Vad ser du? Jag bara älskar i min vardag hur det finns olika sätt att se på saker. Jag gillar att inspireras av personer som kommit längre än mig, har mer erfarenhet, och hur vi där får mötas.
När mina omständigheter inte är dom bästa så kan jag ändå välja att fokusera på något bättre.
Tacksamhet är något av det bästa jag vet för det har inte att göra med mina omständigheter, det har att göra vad jag väljer att fokusera på. Jag vill säga att hur mörka dina omständigheter än ser ut så finns det ändå något att vara tacksam för, börja där. Det behöver inte gå fort, ibland är det en lång process men det vi fokuserar på det blir större. Så idag, välj tacksamhet!

Ha en riktigt fin dag 👊🏽❤️

#tacksam #mittliv #fokus #val

Likes

Comments

When I can't hear God I can still always find Him in His word.
There are times when God is quite for a reason and that's because He wants to see what I will do. God has never ever left me alone, I always find His guidance in His word, the Bible, there is where my mind gets renewed like it is said in Romans 12:2 "Do not be conformed by this world, but be transformed by the renewal of your mind, that by testing you may discern what is the will of God, what is good and acceptable and perfect".
Yes I renew my mind so I can fully know the will of God and have the mind of Jesus. My life with God is the best and I would never in a million want to go back. Do I have an easier life with God, no on the contrary, but still I would never in a million want to go back to my old life. Living my life devoted to follow God can be hard when the world is there and trying to get you away from Him but when you know your calling you do everything to stick to that, like staying in His word even when He is silent. You pray, you make it a daily habit and you surround yourself with people having the same passion as you and you pray like you have never prayed before.
God wants us to live our life in abundance with Him, doing greater things than we could even imagine. Do you want this life for you? Come on, it's so amazing - it's the best!

Love ya 😘

#thankful #passion #jesus #wordgirl #focus #jesusfreak

Likes

Comments

Livet

Salt och peppar, två helt olika saker men du ser dom ändå alltid tillsammans just för att dom med sina olikheter kompletterar varandra så bra. Vill bara påminna oss den här dagen, och veckan, att inspireras av någon som är olik dig liksom se det fina i den personen även om det kanske till en början tar emot lite. Vi behöver, precis som saltet och pepparn, bli mer beroende av varandra ja inspireras av varandras resor istället för att jämföra.
Ha nu en riktigt härligt välsignad vecka! ❤️👊🏽

Kram 😘

#tacksam #livet #inspiration

Likes

Comments

Livet, Träning

Med en något sådär härligt öm kropp från gårdagens äventyr går jag nu i den kyliga men ändå så härligt soliga vinterdag och bara fylls av en sån tacksamhet över vad den här kroppen kan göra. Det finns mycket den ännu inte kan och där kommer längtan in att börja nöta ännu mer. Jag bara älskar att inspireras av vänner som kommit längre än mig och samtidigt fokusera på mitt eget mål. Fylls liksom av en sån enorm tacksamhet över livet. Ha en fortsatt härligt välsignad söndag vänner! ❤️


#tacksam #minresa #inspiration #crossfit #crossfitgirl #boxlife #girlswholifts #fokus

Likes

Comments

Tro, Livet

Kärlek är inte bara att älska när jag får något tillbaka, kärlek är att ALLTID älska oavsett vad jag får tillbaka! "Kärleken består inte i att vi har älskat Gud utan i att Han först har älskat oss och sänt sin Son till försoning för oss" 1:a Joh 4:10!
Wow, alltså jag bara älskar att starta min dag med att få höra och veta hur grymt älskad jag är, för den jag är, och hur jag i min dag får på olika sätt får ge det vidare! Vill önska dig en riktigt härligt välsignad snöig kall dag med mycket värme, och du, glöm inte hur grymt bra du är! ❤️👊🏽

#tacksam #jesusgirl #wordgirl #mylife #jesusfreak

Likes

Comments

Livet, Träning

Crossfit är verkligen sååå roligt och man blir just såhär glad när man är i boxen och får kämpa tillsammans. Idag en svensk herowod för att hedra polisen Madelaine Westlund som dog i tjänsten 5/11 2015. Vi har alla olika anledningar att träna, hitta din och inspireras av dom som kommit längre och låt dig utmanas. Var tacksam för att du har möjligt att vara med en dag till och göra livet tillsammans med vänner och familj!

Ha en riktigt härligt välsignad dag!

#tacksam #crossfit #crossfitgirl #herowod #åsele #5-11-15 #cfpartille #boxlife #mittliv

Likes

Comments