Posted i: fashion

hey guys,

det er eftehånden hved at være lang tid siden at jeg sidst har blogget, så derfor kommer Weekday favoritterne op her idag:)

no. 1

Seattle pink bukserne, har en virkelig flot pink/lyserød farve. Det gode hved den farve er at den ikke er for kraftig pink, men er meget stille og rolig.

no. 2

jeg elsker sorte jeans.... så der er vidst ikke så meget mer at sige, hehe.

no. 3

det er en virkelig flot model, og de er til at betale.


seattle pink jeans

way black favor

Ami Lagoon Blue


håber at i kunne bruge det til noget!! og god sommerferie.Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Posted i: personal, inspiration, lifestyle

Hey tøser,

Som i kan se på det første billede kunne jeg virkelig godt tænke mig en grå væg, fordi at jeg synes at grå passer til meget!! Hehe.

På det andet billede er der bare et flot spejl som jeg godt kunne tænke mig, fordi at det er mega enkelt.

På det tredje billede har jeg delt det op i en slags enten eller, fordi at jeg kun kan have en af tingene! (Og sådan kommer det også til at være på resten af billederne.) nå men, øverst er der et neonsign/neonskilt, hvor der står good vibes only, og under det, er der et verdenskort, hvor min idé så var at jeg skulle sætte en knappenål i de lande jeg har været i.

På det fjerde billede, er der en mega nice kalender, og hved siden af, er der bare en plakat, og en kaktus. Begge ting er jo vildt flot, så jeg synes at det er et svært valg.

Så er vi kommet til det sidste, og det femte billede!! På billedet er der to forskellige slags måder at sætte/hænge planter. Altså begge ting er mega flotte!!

(I må meget gerne komme med jeres mening nede i kommentar feltet.)

Håber at du selv fik lidt inspiration til dit værelse/lejlighed/hus.

Ha en god aften.

Likes

Comments

Posted i: fun, personal, lifestyle

Hey tøser,

Her i weekenden var jeg til min fars, kærestes, nieces konfirmation. Der var mega lækker mad, og en hyggelig kort fest!

Hun fik den vildeste konfi gave, (som jeg personligt er ret misundelig på!!), hun fik nemelig en hest, sin helt egen hest!! Det er mega snyd!!

Nå men, det var mega hyggeligt der henne i Skanderborg, og en god oplevelse.

Ha en god fortsat uge.🌸

Likes

Comments

Posted i: personal, travels, fun

​Hey tøser,

(Jeg ved godt at der er mange billeder😅!!)

Jeg tog afsted til London sidste søndag, og har derfor ikke været så aktiv!!

Hvilke hotel boede du på?

:jeg boede på ACE hotel, i området omkring Liverpool street. Det var et meget fint hotel, med virkelig sødt personale.

Hvad så du af spændende ting i London?

Det hele var spændende!! Alle ting jeg så gav indtryk.

Hvad købte du?

Jeg købte sindsygt meget! (Efter min mening!!) den første dag købte jeg et par briller, to t-shirts, og et iPhone cover.   Den anden dag købte jeg ikke noget:(.                               Den tredje dag købte jeg, to par bukser, en Adidas kjole, og to t-shirts.                                                                       Den fjerde/sidste dag købte jeg, et par hænge øreringe, en origanic olie, med rose duft, og en Tommy Hilfiger t-shirt.

Ha en rigtig god mandag!!

(Jeg købte også en fidget spinner. Jeg kan bare ikke huske hvilken dag jeg købte den!!) 

Likes

Comments

Posted i: personal, travels

Hey tøser,

Igår rejste jeg til London, med min mor, lillebror, og min mormor. Vi stod op ca kl 04 om morgen. Vi var allesammen mega trætte da vi landede med flyet.

Vi kom så ud for at tage vores bagage, og fandt så ud af, at vi skulle igennem en time's lang pascontron!! Vi stod så og ventede, og ventede, og endelig kom vi igennem....

Efter det skulle vi side i toget, omkring en time, for at komme til Liverpool street.

Vi kom ud af stationen, og gik rundt for at finde vores hotel. (Jeg kan ikke lige huske navnet på det, men jeg tror nok at det hedder ace hotel.). Vi fandt hotellet efter noget tid, og satte vores bagage der.

Vi havde ikke fået noget morgenmad, eller frokost, så vi var rigtig sultne alle sammen. Vi gik rundt for at finde noget mad i nærnheden, men vi synes ikke rigtig at der var noget. Så istedet for, tog vi til Camden Market, og fik nogen ting, og noget rigtig lækkert mad.

Så tog vi ind til hjertet af London, og gik i Topshop, men vi var trætte så vi to metroen hjem, istedet for at shoppe videre.

Vi kom over til hotellet, og fik nøglen til vores værelse. Imellem tiden var min mor's ven Lars (som der bor i London.) kommet. Vi havede aftalt at spise aftensmad sammen med ham. Nå men da vi kom op på værelset, fandt vi ud af at vores fjernsyn ikke virkede. Der kom nogen op og så på det, men de kunne få det til at virke. (Vi får et andet værelse senere idag.)

Men vi gik ud og spiste på en lokal restaurant, hvor Lars havde stået i kø en time for at kunne få bor. Maden var rigtig lækker, så alt var jo godt.

Vi to hjem til hotellet igen, og gik i seng.

Ha en vidunderlig dag!!


Likes

Comments

Posted i: food

Hey tøser,

Idag stod jeg foran Vesterbros originale burgerrestaurant, (som jeg virkelig elsker!!), og tænkte at jeg ville anmelde dem, så det gjorde jeg.


Hvordan er den indrettet?

Den er godt indrettet efter min mening.

+den har et lidt gammelt og rustikt luk, som er meget lækkert.

-lyset er meget mørkt, så det kan godt være lidt svært at se hindanden.


Hvordan er maden?

Maden er mega lækker!!

+burgerne er super gode!

+Pomfritterne er perfekt saltede!

+virkeligt godt udvalg af drikkevare.


Den for 9 ud af 10!

Det der gjorde at den ikke fik 10 ud af 10, er fordi at lyset er så mørkt. Men ellers er den helt perfekt, og lige min favorit!!

Likes

Comments

Posted i: food, personal

Hey tøser,

Idag var en helt stille og rolig dag, hvor mig, min far, og min lillebror var lidt forskelligt.

Vi startede med at mødes med Risvan (min far's ven,) i hans café Le kaff. Vi fik en mega lækker brunch, som havde lidt af vert. 7 ud af 10 her fra<3.

Efter det gik vi ind i gården, som høre til caféen, og mødte de sødeste hundehvalpe! (Billede oven over.)

Så tog vi op hos min farmor, og farfar, og fik noget lækkert laks med salat.

Kh Ea


Likes

Comments

Her igår var vejret simpelthen så dejligt, at jeg tænkte at jeg ville lave et Moodboard with sunny feelings. Så, sådan blev det!!

Håber at i som altid, har det mega fedt🔥

Likes

Comments