View tracker

För utom att starta dagen på det bästa sättet med sovmorgon, ha tid att fixa en outfit på morgonen utan allt stress, endast 2 lektioner och slippa alla extremt kalla höst vindarna så blev det en promenad runt i mitt lilla samhälle med blickar som tror jag är lite crazy som stig och tog bilder på mina ben i kanske 10 minuter, en bild blir aldrig bra förstår ni. 

Likes

Comments

Oktober, just den månaden då man har passerat sitt egna gnäll om att sommaren nu är över och inser på fullast allvar att det är höst.

Alla ens underbara kappor, skinjackor och bombarjackor kommer nu äntligen ut ur garderoben när de har varit instängda i månaders tid. Alla för stora halsdukar och mössorna man har på sig de riktigt kalla höst morgonena. Pumpkin spice latte som alla verkar yra sig över, vilket jag nu egentligen inte riktigt förstår, inget riktigt pumpa fan här direkt. stövlar kommer tillbaka, tjocka och varma koftor gör sin årliga comeback.

Hösten kan vi nog bara säga är den tiden på året med massa mys och förberedande inför den kalla vintern.

Men vad är inne nu, just det här året? Vad är det som människorna gillar?

Jag kommer här med lite små tips med höstens must wear

hoppas att ni kommer älska mina val

Likes

Comments

Hejsan!

Denna blogg här som ni redan vet handlar om mode, något utav mina absoluta passioner. Att få blogga om kläder, skor, assessorer och till och med ibland kosmetika är nog något jag tror att jag inte kommer att tröttna på. Speciellt nu när jag har bestämt mig för att vara anonym. Det här med att vara anonym och beslutet bakom det var nog att jag blir lite mer mig själv här inne och i mina inlägg. Jag kan nog säker bli mer öppen och kanske till och med självsäker, nog det ordet jag sökte efter.

Men, detta kommer såklart inte bara vara om alla mina förslag ovanför, nej nej, jag kommer också att vi vissa olika stunder och tillfällen att skriva lite om mitt vardagsliv.

Jag ska hålla denna blogg vid liv med uppdateringar och massa bilder som jag hoppas att ni kommer gilla.

Så läs och bli underhållna :)

Likes

Comments