Vart försvann lojaliteten?!

Hon sitter där och kollar tillbaka på gamla bilder. Några bekanta ansikten dyker upp och hon blir plötsligt påmind om att de faktiskt var vänner en gång i tiden. Hon inser hur många vänner hon tappat på vägen. Hon blir ledsen. Men samtidigt var det kanske för det bästa. Mådde hon bra med de? Var de glada för hennes skull? Ställde de upp för henne? Hon gav så mycket att hon ville känna samma kärlek tillbaka. Hon var tom.

Idag sitter hon där, nästan 10 år senare och undrar fortfarande vart lojaliteten tog vägen. Gång på gång blir hon besviken. Vänner som hon trodde verkligen brydde sig om en, de gjorde inte det. Fast det visste hon ju redan, hon såg precis hur äckligt behandlad hon blev. Hon bara låtsades som att allt var perfekt. Hon blev presenterad som deras bästa vän, men behandlas aldrig som det. Hon var aldrig en prioritet. Så hon lät dem gå. 

Hon känner sig ensam. Är det så svårt att vara genuint glad för någon annans skull?! 

Men hon vet att hon förtjänar så mycket bättre. Hon är så godhjärtad, hon är för äkta för er.

Likes

Comments

Vem är hon?

Hon sitter där på den fina, inte så sköna, fåtöljen. Mellan tre väggar, och en fantastisk view. Som ljuset i mörkret. Där mår hon, där kan hon andas, där är hon fri.

Hon rymmer inte, dit går hon bara för att få en paus. En paus från allt som hindrar henne från att vara Easy A.

Kanske är det hon själv som hindrar sig från att vara den hon är?! Hmm...Likes

Comments

Simplicity. She's easy A, or at least She wants to be!
Likes

Comments