Header

... enligt tradition har vi 'datenight' en gång i månaden & hittar på något lite extra. en sådan kväll var det i onsdags.

kvällen spenderades på en solig uteservering med mat från det franska köket. så sjukt nice att det fortfarande är lite sommar i luften nu när det är min tur att bli ledig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

är kär i mina nya ljuslyktor i marockansk design från gilbert gilbert.

Likes

Comments

jag & den där tjommen ovan fyller båda år i maj med endast 4 dagars mellanrum, behöver jag då förklara att förra veckan innehöll en del firande?

detta är på hans födelsedag då vi drog ut & käkade finmiddag efter jobbet. en betydligt bättre "aw" om jag får säga det själv. & min egen födelsedag, den blev något utöver det vanliga. just wait and see!

Likes

Comments

vilken otroligt god morgon detta är. känns riktigt nice att ha en ledig dag! med detta sagt finns det inte speciellt mycket på dagens agenda mer än att jag måste ta tag i mitt hår. cuz my inner ginger starts to show haha.

Likes

Comments

... lite småtapas tillsammans med en fin själ.

Likes

Comments

... dagens födelsedagsfika för att fira pappa som är i sverige på besök.

helt seriöst, stod i köket hela kvällen igår. hade nog aldrig gjort en tårta from scratch i hela mitt liv tidigare, men god blev den iallafall! var så många månader sedan jag fick träffa & umgås med pappa senast också, detta var välbehövligt!

Likes

Comments