Header

MMXVI . IX . III

BRUNCH AT THE RITZ, GOTHENBURG.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

TOP: MANGO + PANTS: NA-KD + BAG: MICHAEL KORS

Likes

Comments

man måste väl ändå älska dior's makeupkollektion inför hösten 2016? iallafall föll jag direkt för dessa looks & då speciellt "skyline" som ni kan beskåda i er närmaste KICKS-butik!


Likes

Comments

HAIRDO @ AXELSSONS

sippandes på min cappuccino väntade jag på att få håret tillfixat av min favoritfrissa denna onsdagsmorgon. & så otroligt mycket fräschare håret känns nu i efterhand, sjukt behövligt!

idag har jag även haft mami & syrran på besök över en fika innan jag skulle iväg på lite andra ärenden. har inga planer för kvällen dock, mer än ett väntande samtal från min bästa brud.

Likes

Comments

I N T E R I O R C O L L A G E / H O M E N O R D . S E

nu var det ett bra tag sedan jag kollade in lite ny inredning till min lilla lägenhet. känner väl att efter över tre år i samma boning kan det kanske eventuellt nu vara dags för en förändring inredningsmässigt. har även planer på att ta mig vidare & om en flytt nu skulle bli aktuellt är det ju alltid kul med ny inredning för att få en sådan där ”nystart”.

inspiration i inredningsväg som jag publicerat tidigare visar verkligen den där stilen där industriell metallisk design möter det moderna vita. eventuella färger får därefter komma fram genom olika tyger, plädar & växter. detta är så sjukt snyggt enligt mig & då speciellt under vinterhalvåret när man mestadels vill hålla sig inomhus under en filt.

i collaget ovan visar jag olika produkter som jag kikat på under morgonen & som verkligen faller mig i smaken. mina favoritprodukter i collaget är den runda badrumsmattan i orientaliskt mönster, soffbordet i betong med svart ram samt de svarta metallkorgarna, perfekt att förvara tidningar, andra papper eller använda som frukt- & grönsakskorg. vad jag vill komma fram till är att det fanns något för alla - & i alla prisklasser!

alla produkter i collaget hittar ni hos homenord.se

Likes

Comments

ett par bilder knäppta den senaste veckan.

Likes

Comments

MORNINGCOFFEE : GBG : XXVII / VIII

att kunna placera sig med en kopp kaffe på balkongen en sensommarmorgon utan att frysa är väl ändå något av det bästa? två bilder från min & emelies lördagsmorgon helgen som var.

Likes

Comments

throwback från lördagens fikapaus på denna mysiga innergård.

fiket heter ahlströms konditori & ligger på korsgatan i göteborg. här har det sålts bullar sedan år 1901, älskar sådana här gamla ställen!

Likes

Comments

Likes

Comments