Header

/ BACK TO BUSINESS /

dagens färgklick består av smashbox always on liquid lipstick i "thrill seeker".

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

... YOU DON'T DESERVE ME AT MY BEST.

glider runt halvfrisk idag iförd världens goaste polo från filippa k. & shoesen från river island kan vara ett av mina bästa köp någonsin, används typ dagligen.

machine gun kelly ft. hailee steinfeld - at my best

Likes

Comments

... ÄNTLIGEN en ny vecka. efter att ha legat sjuk större delen av förra veckan har det inte hänt så hemsk mycket i mitt liv måste jag säga. är desto mer pepp på denna veckan som kommer att bestå av en hel del jobb & massa skoj att se fram emot till helgen! obeskrivligt skönt att ha livet tillbaka!

Likes

Comments

• SCARF - wera stockholm • COAT - åhléns • SHOES - zara • CLUTCH - by malene birger

... ett par bilder från i måndags då snön fortfarande låg kvar på marken. jag tror väl att jag tillhör en av de få personer som föredrar vintern framför sommaren. eller egentligen är jag mer av en vår/höst människa, när vädret är sådär lagom haha!

Likes

Comments

... lite nytt jag tänkte pryda mina vita väggar med.

älskar skissen längst ner till vänster, det är min nya favorit. bredvid hittar vi en skiss på ingen mindre än karl lagerfeld tillsammans med gabrielle "coco" chanel. guldramarna på bilden högst upp fyndade jag på secondhand för någon månad sedan, så sjukt nöjd!

Likes

Comments

Contains affiliate links

... ville tipsa er om ett par av mina favoritprodukter såhär lagom inför vår/sommar. produkterna i kollaget ovanför hittar ni hos glamma.se tilllsammans med massor av annat fint! på hemsidan kan du dessutom boka in behandlingar på salong i stockholm eller göteborg, in & kika & gör er redo för sommaren!

tangle teezer - en borste perfekt för att skapa beachhåret genom skonsam tupering ■ moroccanoil - en av mina favoritoljor till håret, närande, reparerande & som samtidigt doftar sjukt gott ■ st tropez bronzing mousses - en av de produkter jag alltid måste ha hemma. st tropez mousse gör mig heller aldrig besviken. den vita flaskan använder jag under vinterhalvåret då jag inte har någon naturlig grundfärg direkt utan vill ha en gyllene ton. den svarta flaskan använder jag endast då jag har fått lite egen färg i solen, vill ha en mer olivig ton & mer djup i brännan. glöm aldrig att köpa till applikatorhandsken, för absolut bästa resultat! ■ lancômes mascaror - hypnôse drama: kurvig borste som skapar en direkt & kraftig volym, klassiska hypnôse: en rak klassisk volymborste för lätt men byggbar volym, hypnôse dolleyes: med en konformad borste som skapar volym & böj i ögats ytterkanter ("cateye-effect"), definicils: lancômes enda längdmascara med borste av syntethår. ■

om ni är sugna på att kika lite mer & jämföra med andra produkter - surfa in på glamma.se. de har självklart andra märken & hundratals andra produkter att välja mellan, men ville ändå lyfta fram några av mina absoluta favoriter! & hoppas ni kände att det var till någon hjälp.

Likes

Comments

VI / III

highwaisted jeans tillsammans med en go polo har liksom varit min main outfit under hela vinterhalvåret 16/17.

Likes

Comments