Contains affiliate links Jag tipsar, Shopping , Vill ha

Hur snygga hade inte dessa vart till ett par tights, bomberjacka och boots? Mina favoriter är nummer två och fyra på övre raden och första på nedre raden.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Från kaos till ordning och reda!

Det blev lite bättre efter vi hade städat va? Haha. Jag KAN inte laga mat utan att det blir totalt kaos överallt i köket, det går bara inte. Tur jag gör god mat så det väger upp för stöket iallafall, haha. Dessa bilder är från i måndags då vi åt tacos till middag, hittade dom på kameran!

Likes

Comments

Lilly 18-24 månader, Pyssel

Vi myser i Lillys rum idag och målar lite med kritorna hon hittade under sängen för ett tag sen, haha. Fattar inte hur dom hade hamnat där, men hon hittade dom iallafall som tur var! Ser ni min fina Diddi? Hahah. Bedrövlig. Synd man inte fick farmors konstnärsgener..


Likes

Comments

Vardag

Var precis ut en sväng här på jobbet och det är så skön luft! Helt stjärnklart också, så det kryper nog neråt på termometern inatt. Nu ska jag strax lägga mej i sängen och lyssna vidare på en ljudbok jag började på igår på BookBeat. Kan tipsa om den sen om den var bra! Vi hörs imorgon igen, sov så gott fina ni!

Likes

Comments

Jag tipsar, Video / vloggar

KAMMI är en sjukt härlig tjej som jag upptäckte för inte så länge sen. Så skön verkligen, önskar jag kände henne!

ANJA är Kammis mamma och hon är också SÅÅ härlig! Älskar deras relation. Anja är grym i köket dessutom och jag har fått supermycket tips därifrån!

Likes

Comments

Lilly 18-24 månader

Medan jag var på gymmet i måndags så passade ju Nina Lilly, och dom hade roat sej med att köra runt i Ninas shoppingvagn, haha. Lilly tyckte det var jätteroligt! Så himla gullig, och visst ser man att hon är sjuk? Tycker hon har blanka ögon och ser hängig ut, lillen..


Likes

Comments

Jag tipsar, Recept / mat, Vardag


Lilly sover, och jag har precis skurit upp lite frukt till mej och Jesper som vi ska äta framför Shameless. Gud vad jag tjatar om den där serien men den är SÅ bra! Det blev päron, äpple och apelsin iallafall, och lite proteinglass med smak av citron. Jättegod!! Ni borde verkligen testa, om ni inte redan har gjort det. NJIE proteinglass.

Likes

Comments