Recept / mat


Det här ska vi mumsa vi på kväll! Så himla gott och fräscht. Honungsmelon, vattenmelon och vindruvor. Jag skulle kunna leva på vattenmelon nu, det är så himla gott, mättande och svalkande. ÄÄÄLSKAR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lilly 18-24 månader, Recept / mat, Vardag


Frågade Lilly vad hon ville ha för fika, och hon svarade "loneee" och "duvooj" så det fick hon! Melon och druvor alltså, haha. Lyckades sätta upp hennes hår också, inte varje dag man får göra det kan jag lova, hur söt?! Har hämtat alla grejer på dagis nu också så nu har hon officiellt SOMMARLOV!

Likes

Comments

Recept / mat, Vardag

Hej på er! Lilly var så sjukt trött imorse att jag inte hade hjärta att väcka henne för att åka till dagis. Hon reagerade inte ens när jag pratade högt med henne, så jag ringde och sa att hon fick vara hemma och mysa istället. Förhoppningsvis sover hon en timme eller två på förmiddagen så jag kan sova jag med sen. Vi ska ändå åka till dagis senare för att tömma hennes hylla och ta med allting hem nu inför sommarlovet, så hon kommer få säga hejdå och glad sommar till alla fröknar och kompisar. Det hade gått jättebra igår iallafall att ha henne där hela dagen, så det känns superskönt inför hösten sen då hon kommer få gå såna dagar oftare. Stortjejen! Hon pratar så himla mycket nu också, så roligt.

Jag har precis ätit lite rester från kalopsen jag gjorde för några dagar sen, lika god nu som då! Lilly har käkat morötterna, hon ÄLSKAR morötter i grytor. Jag tänkte förresten lägga ut ett recept om dagen under veckan vi är utomlands, vad tror ni om det?


Likes

Comments

Vardag

Godmorgon! Idag ska Lilly vara på dagis en hel dag, vi ska se hur det funkar inför hösten. Detta blir hennes näst sista dag på dagis innan sommar och semester! Hon går alltså halv sju till halv fem, och jag hoppas verkligen det går bra.. Men det tror jag! Både jag och Jesper jobbar, och idag kunde han inte sluta vid två som han brukar för att kunna hämta henne tidigare, så hon får vara där hela dagen. Hon tycker säkert bara att det är roligt, men för mej känns det jobbigt, haha. Hon lär bli glad när Jesper kommer och hämtar henne sen iallafall, den saken är ju klar!


Likes

Comments

Jag tipsar, Vardag, Shopping , Skönhet

Kunde inte hålla mej borta från den här tidningen heller, just eftersom man fick med ett minikit med highlights och bronzers. Jag har ju ett stort Glow Kit också som jag älskar, men denna är ju mycket smidigare att ha med när man ska nånstans. Sen att Bianca var på omslaget gjorde ju inte saken värre, girlcrush...


Likes

Comments