Header

Skönhet

Emma fick ljusgrå naglar med mörkgrå glittrig marmor! Sjukt snygga i verkligheten då dom glittrar då hon rör händerna! Ni kanske ser lite på bild? Supernöjd!

Likes

Comments

Skönhet

Ronja fick ljusrosa naglar med blandat rosa glitter! Enkelt, men SÅ fint och fräscht!

Likes

Comments

Skönhet

Kattis hade ögonbindel på sej då jag gjorde hennes naglar! Dom blev ljusgrå, vita med mörkgrå marmor & lite guldigt bling! SÅ fina!! Det var första gången jag testade att göra marmor, och det var ju superkul! Blev riktigt fint också.

Likes

Comments

Vardagslivet, Jag tipsar, Pyssel & presenter, Inredning / i hemmet

Nu har vi pyntat klart granen för i år. Jag köpte ju spraysnö & sprayade topparna på granens grenar lite, så vi fick den där snöeffekten! Vi har röda julkulor & lite polkagrisar som hänger. Självklart en ljusslinga också! Tycker det räcker så faktiskt. Hur har ni pyntat er gran?

Likes

Comments

Vardagslivet

Jäklar vad trött i skallen jag är nu. Jag har gjort naglar HEEELA dagen, alltså verkligen hela dagen. Fyra härliga tjejer har fått naglarna fixade idag & alla blev jättenöjda! Jag känner att huvudvärken börjar smyga sej på lite, det är ju kanske inte superbra att andas in ångorna av aceton, gelé, damm och annat grejs en hel dag, men sånt får man ta! Ni ska få se alla designs imorgon, men nu ska jag bara chilla i soffan en stund innan det blir läggdax!


Likes

Comments