denna kvällen är den värsta av alla kvällar. vad fan gör man när man när hela ens värld, allt man lever för är så jävla nära på att falla isär? vad gör man när den man lever för mår så in i helvetes jävla dåligt och det finns inget man kan göra? jag är så jävla instabil så finns inget jag kan göra som gör det bättre, är inte stark nog att hålla ihop mig själv, hur ska jag orka vara stark för 2? hur mycket jag än vill så går det inte. känner mig hjälplös, och inget är bra. Inget är kul längre. Ser inte fram emot något längre, har ingen motivation till livet alls och ingen förstår mig. Vill bara somna och vakna när allt är okej igen. vill inte mer. Jag förlorar mig själv, jag går sönder, jag tappar allt. Och värst av allt, så jävla nära på att förlora henne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att jag behöver göra ngt åt mitt liv, kan inte ligga i min säng o deppa hela dagarna lix, så packar partyväskan o drar till Falkenberg med min pingla :)
Åker imorgonbitti så lär inte bli så mkt bloggning under helgen ;)Väldigt charmig bild haha men har ingen annan på mobilen lol :-)

Likes

Comments

Har bloggat dåligt .. Igen. Men senaste dagarna har varit jävligt knas, och är rätt säker på att ni inte vill läsa om det ändå, har knappt gått upp ur sängen liksom, och när jag väl gjort det har de inte blivit ngt bra ändå. Har inte ens koll på vad det är för dag, och ah .. Ni fattar inte, kan sitta o skriva här hur mkt som helst men ingen förstår mig ändå så de ju bara onödigt, men det mesta är ganska fucked up nu så kommer förmodligen inte blogga så mycket förrän allt är bättre.


Likes

Comments

Ligger i min säng fortfarande, mår inte alls bra idag asså, typ svartnar för ögonen såfort jag försöker resa mig från sängen och allt är knas.
Så blir väll en dag hemma i min säng om inte jag blir bättre och drar till Vetlanda :)


Likes

Comments

Mina dygn är ju ganska fuckade, har sovit till och från hela dagen. Känner mig inte helt 100 så är väll därför. Men ska upp o fixa mig nu o tagga kvällen, vet inte vad som händer än men ska inte bara vara hemma iaf, pallar inte det.Hhaha väldigt charmig bild på mig o My ;)

Likes

Comments

Ska ta tag i bloggen igen! Saknar att blogga somfan. Första fredagen på flera månader jag spenderar hemma, känns helt ok ändå, kan behövas ibland. Har inte hänt så mycket sen sist, mer än att jag är frisk nu, såg att de senaste inläggen handlade om det. Var hemma från skolan en månad typ, och det syns ju på betygen om man säger så men fuck it, skönt att vara frisk iaf :)
Har ni några förslag på vad jag kan blogga om osv i fortsättningen så kommentera :)

Pusssss

Likes

Comments


Ni vet dom där kvällarna, när tankarna tar över och ingenting känns bra alls, man känner sig trasig, sviken, och värsta av allt: ensam. När man är redo att ge upp allt. De kvällarna börjar bli allt för vanliga för min del. Mitt huvud exploderar av alla tankar. Finns ingen som riktigt förstår, och jag kan inte förklara. Känns som att även om jag försöker, är det ingen som riktigt försöker eller vill förstå. "du tar dig igenom det" "du är stark Elin,du klarar det" det är saker som jag får höra hela tiden, och vet ni vad? jag är så jävla trött på att höra det. Jag tvivlar på mig själv, på folk runt omkring mig, stöter bort dom som jag bryr mig om och som bryr sig om mig. varför? det känns lättare. Vill inte lägga över mina problem på någon annan, så känns som jag på något sätt gör dom en tjänst genom att utesluta dom helt. Mer än hälften av er som läser det här kommer bli jävligt förvånade, för att jag är den glada tjejen, som är framåt, social och allt det där. Det är jag, det är sån jag är. Går bara igenom en fas i livet som jag sååå länge varit rädd för att hamna i, har varit påväg dit så många gånger förut. Men denna gånger har jag trillat dit, på riktigt, och helt ärligt har jag ingen aning om hur jag ska ta mig ur den, men jag kommer komma på en lösning, det gör jag alltid.

 

Btw, vet att jag inte bloggat på ett väldigt bra tag, men kvällar som dessa så är bloggen min ända räddning, på något sätt känns det bättre efteråt, det är ett bra sätt att skriva av sig på.

Likes

Comments

åkte ju till skolan igår, och tyckte faktiskt det kändes bra, kul att komma tillbaka, och eftersom jag inte får göra något annat så va skolan det ända "roliga", där jag kunde träffa kompisar och överhuvudtaget komma hemifrån. MEN aah .. gick ju inte som förväntat då jag blev "sjukskriven" eller vad man ska säga. 

Ska alltså inte gå i skolan för tillfället. Blev skitledsen över det beskedet faktiskt .. vad nu då? ligga inne ännu mer och inte göra ngt alls .. kommer bli galen. 

Likes

Comments

ligger fortfarande i sängen .. idag är en mindre bra dag, känner mig inte så pigg.
så ska väll ligga här och försöka piggna till lite, ska tillbaka till skolan imorgon, känns faktiskt bra.

Likes

Comments

okej ett vanligt inlägg nu då .. ska erkänna att jag hade en klump i magen när jag publicerade det under. men nu är det gjort, skönt att skriva av sig lite :)


nu vet ni varför jag bloggat dåligt också, men ska bli bättre för tycker det är kul, faktiskt.

första helgen så länge jag kan minnas som jag bara är hemma och tar det lugnt. blir galen haha. #kämpaelin

ska kolla ngra avsnitt av vampire diaries nu och deppa över denna otroligt sega lördag, pussss

Likes

Comments