Header

Hej alla fina!

Igår tog jag och Johanna ett glas vin och en cider för att sedan åka ut till Roxnäs udde. En sommarkväll med grillning, sol och bad. Studenten närmar sig och på måndag är det mösspåtagning och bara en vecka kvar av skolan. Jag som har längtat efter den här dagen sedan första dagen på gymnasiet - nu är den äntligen här och jag har alla möjligheter i världen.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu har jag bott i rummet i Borlänge Centrum i fyra dagar. Med tanke på flytten till Marbella i September kommer jag endast att bo här över sommaren. Jag stortrivs verkligen! Det är så fint, både rummet och resten av lägenheten. Och mina nya kombons verkar superbra och trevliga.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är det lite mindre än 100 dagar kvar till dagen då jag flyttar till Marbella i Spanien på obestämd tid. Den 11 September (av alla datum) kommer jag att börja min första dag på jobbet i en lite soligare och varmare stad än lilla Borlänge. Det känns fantastiskt att ha friheten att kunna göra något som detta nu när jag tar studenten nästa vecka.

Så nu kanske ni undrar - Varför just Marbella? Mitt största mål efter studenten är att lära mig Spanska. Det stod mellan att åka på en resa i Central Amerika i en månad eller att flytta ner till ett spansktalande land. Jag sökte det här jobbet lite i förbifarten då jag tyckte att de stod ut lite från andra jobberbjudanden. Det är ett svenskt företag där man får hjälp med att få spanskt personnummer, någonstans att bo tills man hittar boende, blir erbjuden spanska lektioner samt då personalen gör aktiviteter såsom paintball eller att bestiga berg utanför arbetstid. Jag fick jobbet och nu ska jag flytta till denna vackra stad efter sommaren på obestämd tid.

Likes

Comments

Just nu har jag vaknat upp av solens värme i ansiktet, tittat ut mot sjön där allt är så fridfullt och lugnt. Sa hejdå till fina Jennie i förrgår och åkte till pappa som bor bortom civilisationen - där i skogen någonstans precis intill en sjö. Här ska jag göra klart uppgifterna som är kvar i skolan till sista inlämningsdagen på måndag. Sen är det över, sen öppnar sig ett hav av möjligheter.

Efter studenten har jag tre mål, jag vill skriva mer, läsa mer och lära mig Spanska. Idag får jag ett besked om på vilket sätt som jag får uppfylla mina mål. Om jag ska jobba i Marbella efter sommaren eller om jag ska spara pengar till en traveling classroom resa i Centralamerika och Karibien till vintern. Så vilket av dem blir det?

Det blir en cliffhanger....

Likes

Comments