1: her / 2: her / 3: her / 4: her / 5: her

Hej Hej<3


Her i 2017 er det blevet meget populært, at gå i bukser med striber på ned af siden, og her især de to sidste måneder, går næsten alle rundt med sådan et par bukser på.

Jeg har valgt 5 bukser med striber, som jeg synes er pæne og jeg tænkte, at jeg lige ville vise dem til jer, hvis i nu går rundt med en tanke om, at købe sådan nogle bukser med striber.


Knus Ea<3
Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Kimino: her / Jumpsuit: her / Sko: her

Bukser: her / Sweatshirt: her / Sko: her


Hej Hej<3


Jeg ved godt, at jeg ikke har skrevet et opslag i et stykke tid nu, men jeg tænkte, at nu når jeg gør det igen, kunne jeg lige så godt finde outfits frem til konfirmationens-tiden, nu når det er så tæt på.

Jeg har valgt at finde 2 outfits frem, som gæst til en konfirmation. Jeg har fundet det ene, sæt med jumpsuitet, fordi det er lidt mere formelt, end nr. 2 outfit med de røde bukser. Jeg tænkte, at folk har forskellig smag og der er meget forskel på hvor "fint" det skal være. Jeg synes, at de røde bukser (som jeg også ønsker mig) gjorde noget ved outfittet, og tænkte så, at det godt kunne bruges til en konfirmation.

Håber det kan bruges som inspiration. God tirsdag efter påskeferien til jer alle!

Knus Ea<3Likes

Comments

Hej Hej<3

Jeg tænkte, at jeg lige ville vise mit outfit for i dag<3
Håber det kan bruges som inspiration, god skærtorsdag
Knus Ea<3Jakke: Zara
Bukser: Hm
Halstørklæde: Monki
Taske: Borse in pelle
Sko: Pieces

Likes

Comments

Hej Hej<3

Ville egentlig bare skrive god påske til jer alle!!

Jeg håber, at I lyder den lille uge ferie man har. Jeg ville selv ønske, at ferien ville vare længere..

Jeg har indtil videre i ferien, været hjemme og slappede af med min familie og tilbragt tid sammen, med nogen af mine venner. Jeg synes det er dejligt, at have ferie og gøre præcis det man har lyst til.

Jeg håber også, at I bruger ferien til det I vil<3
God påske til jeg alle, knus Ea<3

Likes

Comments

Hej Hej<3


Jeg tænkte at jeg ville lave et outfit opslag, nu når ferien lige er begyndt og fordi er vejret er super godt i dag.

Jeg har valgt at kalde outfittet "Summer/easter outfit", da det passede godt til outfittet. jeg vil dog sige, at det er en lille smule for koldt endnu at tage på, men det er godt nok, det bedste vejr vi har haft i år indtil videre.

Jeg har valgt denne gang, at lave en video til outfittet. Jeg har lagt videoen på min youtube kanal, som jeg egentlig bruger mest til, at se youtube på, men jeg tænkte, at det var oplagt at lægge videoen ind der.

Jeg håber i vil nyde videoen og ellers god påske til jer, indtil vi ses i det næste opslag.

Kys Ea<3

Skjorte: hm

Nederdel: Mango

Sko: Vagabond

Taske: Borse in pelle taske.


Likes

Comments

Hej Hej<3

Her det sidste stykke tid, har jeg lagt mange opslag op med tøj og mode. Jeg elsker at lægge sådan nogle opslag op, men tænkte at jeg denne gang, ville skrive lidt om hvordan det er, at gå 9. klasse og hvordan jeg tackler eksamenerne.

Eksamenerne er snart tæt på og i min klasse er vi begyndt, at trække fordybelsesområde i alle fag, så vi er sikker på, at vi har et emne, hvis vi skal op i nogle af dem.

Jeg synes selv det er meget stressende for tiden, når man har flere fordybelsesområder, man skal tage højde for på en dag. Jeg ved, at der er mange, der er nervøse for eksamenerne, som jeg kun kan nik genkendende til. Lærerne stiller krav til en og det kan hurtigt blive forvirrende og stressende. Jeg er bare overbevis om, at hvis man gør det bedste man kan og læser op på lektierne, så skal det hele nok gå. Jeg har hørt om nogle foreninger, der henviser og vil hjælpe unge med deres eksamenangst. Det synes jeg kun er en super god idé!!

Jeg ved godt dette opslag ikke helt handler om tøj, mode og andre ting, men tænkte nu når eksamenerne er så tæt på, ville der være fedt at sætte fokus på det. Jeg synes hvert fald det er vigtigt, at sige til ens lærer/forældre hvis man har det rigtigt svært med eksamen, så de kan støtte bedst muligt. Når ens forældre/lærer støtter en, kommer man hvert fald godt på vej og så får man måske heller ikke dårlig oplevelse.

Studymind.dk tilbyder kurser for elever, der har eksamenangst, men det koster altså penge. Jeg tænkte, at jeg alligevel lige kunne sætte linket ind Studymind.dk

Jeg håber, at det kan hjælpe nogen af jer derude og at det ikke skal være nogle hemmelighed, at have eksamenangst. det er jo helt naturligt at være nervøs for eksamen og især dem, der ikke har prøvet det før. Nervøsiteten kan bare blive for ekstremt, og det er der man skal få hjælp.

Kys Ea<3Likes

Comments

1: her / 2: her / 3: her / 4: her / 5: her / 6: her

Hej Hej<3


Jeg ved godt, at der er lige er gået nogle dage imellem mine opslag, men der har været meget med eksamen, nu når jeg går i 9. klasse.

jeg tænkte, at jeg kunne vise jer, mine ønsker her for tiden. Jeg synes at de 6 ting jeg ønsker mig, er meget farverige og det synes jeg bare gør det endnu mere fedt!!

Min ønskeseddel ser meget "sommer-agtigt" ud og nu når vi går sommeren imøde, giver det kun god mening, at ønske sig det og vise det til jer. Det kunne jo være, at I mangler noget let og farverigt sommertøj, så håber det kan være til inspiration til jer<3

Ellers forsat god tirsdag. Knus Ea<3

Likes

Comments

1 her / 2 her / 3 her / 4 her / 5 her / 6 her / 7 her / 8 her


Hej Hej<3

Jeg tænkte, at nu når det er forår (eller på vej til det) ville det være oplagt, at ligge nogle smykker ud, med fine forårs farver. Jeg tror at rigtig mange hurtig kan vende sig til, at gå rundt med sølv og guld smykker. Så derfor tænkte jeg, at nu når træerne og blomsterne springer ud, kunne man lige så godt selv, springe ud i noget nyt!!

De smykker jeg har valgt, har selvfølgelig en hidsig farve, så hvis man ikke er til farver normalt, kunne man jo starte med nogle farvede øreringe og noget hvidt eller sort tøj, der kunne dæmpe lidt af outfittet ned.

Håber det giver jer noget inspiration, forsat god fredag.

Knus Ea<3
Likes

Comments

Leather outfit:

Jakke: her / Bukser: her / Bluse: her / Sko: her / Taske: her

Denim Outfit:

Jakke: her / Bukser: her / T-shirt: her / Sko: her / Taske: her

Red dress outfit:

Jakke: her / Kjole: her / Sko: her / Taske: her

Hej Hej<3


Det er en dejlig solskins tirsdag i dag, så tænkte, at jeg ville sætte nogle sæt sammen. jeg har sat de her sæt sammen, så det gav tre vidt forskellige looks. jeg blev også enig med mig selv om, at farverne giver sættene et fedt forårs-look, håber kan lide dem og der giver noget inspiration, til de kommende forårsdage.

Knus Ea<3Likes

Comments

Bukser: her / Jakke: her / Hoodie: her / Sko: her / Taske: her / Solbriller: her


Hej Hej<3

Så er det søndag idag, den dag jeg altid laver lektier og de praktiske ting, til en ny uge og den mest forfærdelig dag af alle "mandag". Jeg tænkte, at nu når det er søndag, var det en god idé, at blogge om et outfit. Jeg har igen været inde og shoppe lidt på nettet eller retter sagt kigge, nu når jeg ingen penge har :(

Jeg har kaldt outfittet Tres tonos de azul, fordi det betyder tre nuancer af blå på spansk, og når nu outfittet har tre nuancer af blå, synes jeg, det ville være et fedt navn!

Jeg synes, at bukserne er mega fede, fordi de går ud forneden, som de nu gør og så synes jeg den blå taske, bukserne og jakken, ville passe mega godt sammen med noget hvidt, så derfor fandt jeg hoddien, solbrillerne og de flotte sko.

Jeg håber det ville give jer noget inspiration, og noget eftertanke til nogle flotte outfit, hvor blå kan være på spil!! Jeg synes selv, at outfittet er meget forårs agtigt, men stadig dæmpede ned, med den hvide farve.


Ellers må i have en super god søndag,

Knus Ea<3
Likes

Comments