Bli vad du vill. Köp vad du vill. Gör vad du vill.

Så idag impuls köpte/gjorde jag mig ett par nya läppar. Först tänkte jag en liten touchup, men insåg ganska snabbt att nästan allt tidigare material försvunnit sedan förra gången dom var den 27 oktober 2016. Har ju så länge sagt att jag önskar att jag var mer fåfäng, jag måste ju börja någonstans!

Svullet och såntdär men det blir nog bra när det är klart.


Jag och Jessica bokade resan till Stockholm idag också. Som detdär jag nämde tidigare, med planering, jag är så glad att jag lärt mig det. Tidig jävla fredagmorgon flyger vi genom luften till Arlanda och sen söndagkväll flyger vi hem. Vi ska se Ghost på grönan med vänner vi lärde känna på Getaway Rock Festival för två år sedan, vi tänkte eventuellt delta i Biraloppet som Bajenpartiet anordnat (haha jag dör va kul, man startar på Gröna Jägarn, går runt på 10 olika pubar och dricker 10 olika öl & sedan avslutar man på Jägarn igen 😂😂😂), jag har lovat att vi ska äta på vikingarestaurangen i Gamla Stan & med lite tur får jag med henne på Hammarby - Norrköping på söndagen.

Mitt hjärta längtar till Stockholm, jämt. Som jag älskar den staden, som den vann mitt unga tonårshjärta, som bevarat min kärlek, men även spottat på den. Men jag älskar alltid att vara påväg dit. Luften, stressen, människorna, ljudet av tunnelbanan & alla vänner man ser alldeles för sällan.

Förutom att jag vet att vi kommer få en feeetttt rolig helg!!! så längtar jag allra mest efter att få kvalitetstiden med Jessica. Vi båda jobbar ganska mycket & tiden finns inte riktigt till för att umgås så ofta. Men hon är, har alltid varit & kommer alltid vara min syster, bästa vän & min person. Alltid.

Dags för en dusch & sedan krypa ner i min nybäddade säng med mina helt nya sängkläder.

Snacka om vardagslyx!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments