Så var livet som 25 här.

Jag tänkte först gå tillbaka och radera tidigare blogginlägg, läste igenom, tänkte att dom får helt enkelt vara kvar. Alltid retar det något. Det är ändå ord som för mig där och då var stora, men idag bara något spännande att läsa men som inte alls fyller mitt hjärta med någonting.

Min 25års dag är över. Jag har på något vis längtat och jag på något vis klivit in i en ny fas i livet. Nu är det allt innan jag fyllde 25 - och det efter jag fyllde 25. Mitt liv är plötsligt fyllt med möjligheter, jag sträcker lite extra på ryggen & försöker nu leta efter de små stigarna i livet som jag glömt, förträngt och undviktit tidigare. Allt är nytt och spännande, och plötsligt så är jag redo för allt annat som jag inte tidigare tordats.

Bara som att börja dejta, träffa människor nykter, se hjärtan och själar istället för ögon och närhet. Jag kan inte komma på sist jag faktiskt satt ner med en kille som fångat mitt intresse nykter för att bara prata strunt, äta mat och lära känna varandra. Förän i helgen. Han var ett par snälla ögon och hans självsäkerhet var fantastisk att ha att göra med. En sån som jag allt jag behöver. Som jag längtat efter människor med båda fötterna på jorden, som håller hårt i mig när jag förvandlas till den tornadon jag är, men jag har inte varit redo för en sån människa tidigare. Man måste däremot kyssa många grodor innan man träffar en prins 😏

Jag har planerat och bokat resor med mina vänner. Jag har planerat!!! Förstå vilken känsla. Jag var först tänkt att vara sådär dramatisk som bara jag lyckas vara och skita i allt, fuck it liksom, men jag tänkte två och tre gånger innan jag hann slänga ur mig massa skit och plötsligt var en partykryssning till Riga bokad med mina favoriter. Klart jag skulle med. Och om tre veckor åker jag & min andra halva till Stockholm för att se Ghost på grönan, det var alldeles förlänge sedan hon & jag bara umgicks, och det ska bli så kuuul!

Jag är helt säker på att 25 kommer att bli mitt år! Mina möjligheters år, året jag vågade lite mer, året jag klev ur min bekvämlighetsbubbla. Det ska bli något av mig också, det lovar jag mig själv!

I morgon ska jag försöka våga mig på att använda detdär förbannade gymkortet jag har. Jag vet faktiskt inte varför det skrämmer mig, och det är dags att spräcka den bubblan också.

Allt har en första gång.
Det är synd att 25 år hann gå innan jag också kände att jag börjar finna min plats här i världen, men samtidigt: livet i en tornado är fartfyllt, vackert, spännande & glädjefyllt, inte bara gråt, skrik och panik.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments