Header

Hästar

Idag har Dora fått sin första vaccination. Bea som har stallet var så snäll och tog hand om det när jag inte var hemma. Hon hade tydligen varit duktig 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hästar

Medan jag är i Göteborg för att skolan har börjat så har mamma tagit hand och fixat hos Dora idag. Tur man kan få lite hjälp av mamma ibland 😘
Tur också är att skolan är bara 2-4 dagar i veckan så det är inte så mycket.

Mamma skickade bilder på Dora 🐴💕

Likes

Comments

Hästar

Den lilla snön ligger fortfarande kvar på marken och hästarna går kvar på gräset eftersom det fortfarande är hårt i backen. Vi gav dom lite lunch hö och det tyckte dom var gott 😌

Likes

Comments

Hästar

Det ligger lite snö och är fruset i backen så det är väldigt skönt. Hästarna går fortfarande på gräs och dom verkar nöjda. Själv skulle jag vilja haft mer snö så jag kan ta fina vinterbilder, men det kommer väl.

Dora kollar alltid när man kommer, hon vill alltid gosa, men maten är ändå viktigast tycker hon.

Likes

Comments

Hästar

Idag kom hovslagaren och kollade på Doras hovar och filade till dom lite. Hon hade en ytlig liten spricka i ena hoven, men tydligen är det vanligt hos föl då dom ”byter” från fölhovar till riktiga hovar. Så nu är dom fina igen!

Dora uppförde sig jättebra och fick beröm för hur snäll och trevlig hon var. Roligt!

Likes

Comments

Idag när jag kom till stallet var Dora redan inne så jag borstade på henne och idag lyfte vi alla hovar. Innan har jag bara tagit en eller två åt gången, men idag gick det bra med alla. Imorgon kommer hovslagaren så då får vi hoppas hon sköter sig lika bra.

Likes

Comments

Hästar

Både igår och idag har det varit kallt och regnat, inget vi tycker om. Längtar fortfarande efter snö och frost! Men Dora går fortfarande på gräs och det tycker hon om!

Likes

Comments

Hästar, Foto

Idag så borstade jag Dora i hagen. Det var lite jobbigt för jag hade Naevia med mig och hon är livrädd för hästar så jag var tvungen att hålla henne medan jag höll Dora och borstade samtidigt. Men det gick bra ändå! Dora var snäll som vanligt och lät mig borsta på henne även fast hon var i hagen. En gång blev det ett bocksprång på stället för Dora drog i grimskaftet och då tyckte hon det blev jobbigt, men hon var mest busig, så hon gjorde det inte för att vara dum. Jag uppskattar så mycket att hon är så snäll och lätt att ha med att göra.

Här är fler bilder från igår också.

Likes

Comments

Hästar, Foto

Nu när det äntligen är frost så går hästarna i gräshagen. Dom går och betar hela tiden, och när jag kom för att ta kort så betade Dora bara vidare. Hon kom och kikade lite då och då vad jag gjorde och ville bli gosad, men sedan återgick hon till gräset igen.

När jag fotat färdigt körde en traktor in i hagen, men Dora brydde sig inte så mycket. Skönt att hon inte är rädd, mina tidigare hästar gillade det inte alls, men Dora ska bli världens tryggaste dressyrhäst :)

Här kommer några bilder från idag, och resten kommer i ett annat inlägg.

Likes

Comments

Hästar, Foto

Idag var det minusgrader och sol, så jag tänkte att jag tar med mig kameran till stallet för att ta kort på Dora. Självklart står hon och äter där det inte är sol, så det blev inga jättebra bilder ändå, men här kommer några iallafall.

Likes

Comments