Header
View tracker

Tjo
Smygstartade med skola från 10-12 såhär efter påsklovet, skönt! Fick fixa ihop lite lunch som för en gångs skull blev riktigt mumsig! Keso, pumpakärnspesto, bönpasta, ruccola och lite annat gott. Eftersom ingen tycker plugg är så vidare roligt så skippar vi den biten då jag skrivit på en inlämning hela eftermiddagen. DÄREMOT har Game of Thrones börjat igen + ny måndagspepp-pod, kärlek!

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

"SPINGA GÖTEBORGSVARVET"

Har tvingat mina vänner att springa Göteborgsvarvet med mig nästa år, de har inget val hehe
Bara för att ha gjort det liksom, allt går om man bara vill!

Älskar👆🏼

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Världens bästa grej hände igår.

Jag och min helt icke sportintresserade mamma och lillebror var i Borås igår. Elfsborg hade hemmapremiär mot Hammarby. Elfsborg är mitt lag. Varenda människa jag går förbi pratar om matchen och går i Elfsborgsfärger. Vi ska inte på matchen. Vi letar efter en jacka till min bror i affärer som ligger precis intill arenan. Vi ser arenan. Vi hör arenan. Jag gråter, nästan. Matchen hade precis börjat Min mamma(oftast ospontan) ger förslaget att vi går och köper biljetter(!!!). Jag är fortfarande chockad haha.

(smått spam på twitter)

Kram

Likes

Comments

Jag har under några år skrivit på en lista över 50 saker jag vill göra innan jag dör, vissa lite mer seriösa än andra haha. Tänkte börja dela med mig av denna som en kul grej, men också för att när jag är 80 bast, sitter o käkar torra kakor o spelar bingo, ska kunna kika tillbaka och skratta åt mig själv.

1# Först ut på min lista:

"GÅ NER I SPAGAT"

Hur tänkte jag där? Har faktiskt gått på gymnastik en gång i tiden, men vig? Hahaha nej.

Kram

Likes

Comments

Tjo!

Idag är det tisdag och livet är fint. Jag måste tipsa om den här podden jag nyligen har börjat lyssna på. MÅNDAGSPEPP med Hanna och Ellinor. Så härliga människor & inspirerande, på alla plan!(annars hade aldrig det här skrivits). Fått inspiration till livet igen helt enkelt!

Däremot hade jag totalt missat att det var HON Ellinor Löfgren och Hannalicious som gjorde podden, fick den uppenbarelsen av en kompis för bara någon dag sedan haha.

Dagens visa klyscha:

FOLLOW YOUR DREAMS

Kram.

Likes

Comments

Det är nu tredje gången på ett halvår som jag hamnat i en period utan telefon. Tappade först telefonen på bråvalla - fick mirakulöst tillbaka den av en schysst snubbe från Norrköping men skärmen var oduglig. Tappade den i matsalen - var tvungen köpa en ny. Och nu har den slutat fungera - in på lagning.

Summering:

Nackdelar:

Spotify - åka buss på morgonen utan musik är som vinter utan snö - allmänt kasst

Kontakt - att få tag på folk snabbt är ett heltidsjobb utan telefon

Akward moments - jag lovar, telefonen hjälper mer än ni tror

Fördelar:

Social - man blir ju tvungen att prata med folk, det är trevligt

Fokus - plugget blir effektivare, nästan - datorn förstör en hel del haha

Skadefri - telefonen kan ju inte gå sönder om jag inte har någon

Kram

Saknar det här så otroligt mycket! (Snodde din bild, tack:*​ @quassdorf)

Likes

Comments

Helg! Underbart! Behövligt.

Älskar fredagar. Idag bar det av till Borås efter skolan för att lämna in min telefon på lagning, äntligen! Kvällen spenderades hos Moa där vi åt "Yakatana". Så jäkla gott. Hett tips: Sök upp recept, laga och ät! Vi tog också en tur till STT-cupen för att ta oss en titt. Kulig kväll.

Kram


Oldie - telefonkameran är saknad

Likes

Comments