Idag firade vi att min kurs är slut och att slutbetyget blev himlans bra! Firandet blev på Media Markt i Jönköping :)

Jag fick mig en helt ny Huawei Mate 10 Pro! Också fick man med en Harman/Kardon högtalare :)

​Nu ska det ätas lite av gårdagens julgodis bakning!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det lucia/julmarknad på pojkens skola, jättemysigt med tipspromenad, korvgrillning mm :)

Idag startades dagen med en hel del pluggande! Pojken var nöjd som fick vara ledig idag och mysa i soffan hela morgonen :) Vi åkte sedan för att äta lunch i Jönköping och samtidigt köpa julgran! När vi kom hem så började vi direkt att packa upp granen och pynta den!

Kvällen blev bestod av ännu mera pluggande! Men nu är jag snart klar med allt!

​Självklart hans det med en film också! Detta kan vara en av de bästa filmerna jag sett! Jag vet inte hur många gånger jag hunnit se den, men det var inte den sista :)

Likes

Comments

Idag blev det middag på Pinchos! Jag älskar verkligen maten där, allt är gott när det är i tapas version :)

Efteråt så fick det bli lite shopping. Jag fick mina julklappar från mannen igår redan, så varför inte utnyttja det direkt :) Ett presentkort på Kicks och ett på Lyko!

På Lyko fick det bli ett till hål i örat :)

Likes

Comments

På förmiddagen påbörjade jag köks- och hallprojektet igen. Nu är alla lister och panel slut, men det behövs så mycket mer 😩

På eftermiddagen åkte jag och pojken in till Habo för att handla och slutligen åkte vi till AT Nails. Så nu har jag nya fräscha naglar, så nöjd!

Nu väntar vi på att mannen ska komma hem från jobbet :)

Likes

Comments

Idag har jag och pojken varit lediga! Vi har haft det jättemysigt! Morgonen bestod av täcken och tv. Senare drog vi in till Habo för att äta lunch med mannen min. Pojkens favoritmat, kinamat fick det såklart bli!

När vi kom hem så satte vi igång med bakningen. Det fick bli kladdkakemuffins! Eftersom vi båda är lediga imorgon också, så ska vi hitta på något mer att baka :)

​Självklart så måste smeten testas 😄

Likes

Comments

Contains affiliate links

Idag började vi med att åka till svärföräldrarna i Hjo. Där bjöds det på middag och efterrätt! Efteråt tog vi en långpromenad, kallt men ändå skönt att komma ut i solen lite!

På kvällen bestämde vi oss för att åka till Max och käka hamburgare! På vägen till Jönköping så beställde jag ett par riktigt snygga skor 😍

Likes

Comments

Åh vilken mysig dag vi har haft! Julbordet var jättebra! Bäst var vildsvins köttet, men vi var nog alla mest intresserade av efterrätterna :)

Pojken är såå duktig på bowling! Och han har verkligen känsla för det, han går all in!

Mitt lilla proffs!

Likes

Comments

Pluggar för fullt! Eller a jag pausar ju just nu :) Jag är så sjukt ovan vid att arbeta med excel, men det kommer väl tids nog. Ikväll blir det julbord och bowling med familjen. Det kommer bli så mysigt!

Likes

Comments

De senaste 4dagarna har varit riktigt jobbiga. Jag är som en man när jag blir sjuk! :( Feber, ont i kroppen, huvudvärk mm.. Det är tur jag har lilla Bosse som måste ut och rastas, annars hade jag inte rört mig ur soffan.

Idag när jag hämtade pojken från skolan så bestämde vi oss för att hyra en film ”Lilo och Stitch” Jättemysigt :) Efter filmen gjorde jag en kopp te ”Relaxing” hette den och jag slocknade direkt efter jag druckit upp! Haha aldrig varit med om att te har hjälpt :)

Likes

Comments

Idag började jag dagen med två ”promenader” med lilla Bosse. Han är tyvärr lite envis när det kommer till att gå ut, men det kommer väl ändras med tiden :)

Sedan vart det lite jobb. Men bäst av allt var såklart att komma hem och äta middag med lilla familjen!

​Älskade lilla BosseBus

Likes

Comments