Igår var Mattias ledig, så vi tog en tur till Dala-Järna och Café i fårhus. Så mysigt att sitta mitt i en bondgård bland alla djuren och fika. Stannade i Björbo på vägen hem och kikade lite innan vi åkte hem och grillade.

Idag spenderar vi dagen hemma bara, det har blivit så mycket bilåkande den här helgen så då kan det vara skönt att bara få vara hemma.
Och våran tv pajade förresten igår, precis innan lotta på Liseberg började, jag som har väntat hela vintern!
Så Mattias får åka och köpa en ny på Torsdag när han är ledig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har vi firat in sommarlovet. Ursäktar för kassa bilder men jag har spräckt min kamera!

I Fredags tog vi en fika på Siljan med Mamma, gick en promenad och åt lite kebab. Och igår så var vi på invigningen av nya gågatan i Leksand, det var hoppborgar, fika, ponnyridning och massor av annat. Kul när det händer nått! Sen var vi på Kalas för Silas som fyller 8 år.
Sen har jag däckat när jag lagt barnen vid kl 7 varje kväll. Är fortfarande allt annat än pigg, vill så gärna komma igång med träningen igen men dom senaste dagarna har jag haft en vilopuls på typ 120-140, orkar knappt prata, haha. Så det går inte alls att träna just nu, inte ens promenader.. Men jag hoppas att det går över snart så kanske jag blir piggare ✌

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, trots att det inte har varit en lugn sekund och jag är skittrött!

Hade en förmiddag med barnen, köpte glass och åt i solen och letade efter sniglar.
Sen åkte vi hem och jag satte igång med städningen, har vikt tvätt i typ ett halvår och det är så skönt att högen är borta nu! Skönt att få städat och fixat innan midsommar.

Imorgon går Smilla sista dagen på sitt dagis, så då får hon bjuda på glass och sen tänker jag ta med mig barnen och fika på Siljan, eller köpa hem nått gott och njuta av sommarlov.

Likes

Comments

Bild 1 är för 7 år sedan, när jag gick ut 9an.
Bild 2 är för 3 år sedan när jag tog studenten.
Sista bilden är idag.

Tänk vad sjukt mycket det har hänt genom åren, tacksam för allting även om det varit tufft i perioder❤

Likes

Comments

Igår åkte vi till Stockholm över dagen. Mamma hade sin disputation(?) Och tog sin doktorsexamen, så vi åkte bara över dagen och lyssnade på disputationen och firade henne. Jag är så stolt! Det var kul att se.

Idag har vi besök av Mattias syster och barn, vi ska äta lite lunch snart och sen kommer Malin och Rasmus.

Likes

Comments

Fick hem den här igår, bästa citatet från bästa filmen! Det blir en favorit i sommar.

Likes

Comments

Idag är jag inte så kaxig, var vaken med Tilly halva natten, somnade nog strax efter fyra, då hade vi lagt oss i Smillas säng. Så hon kom och väckte oss kl 6, så det blir en lång måndag.
Och förutom det så är huset kaos, alltså det händer typ aldrig. Det märks så tydligt när jag inte mår bra för då orkar jag inte ens städa. Har världens berg med tvätt som jag måste vika så jag lär väl strax ta tag i den om jag ska bli klar idag, hehe..

Annars hade jag tänkt att vi skulle åka till någon öppen förskola idag, eller hitta på någonting annat kul. Vad som helst förutom att sitta hemma!
Nu behöver jag kaffe.

Likes

Comments

Vi körde på en godmorgon i soffan innan vi åkte iväg på sommarfest med hoppborg, fiskedamm, sockervadd, fika, ansiktsmålning, teater och massa annat! Full fart med andra ord :)

Nu har barnen lagt sig och jag tänkte ta en dusch och fixa lite. Hade så gärna velat träna men har fått infektion i mitt sår från operationen.. kanske blir en promenad istället.

Likes

Comments

I Fredags så åkte jag till Falun för personalfest och gala. Det var så kul, skrattade så tårarna rann och dansade så att jag har träningsvärk överallt!
En toppen kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Den där lilla Tjorven väckte mig halv fyra imorse.. Men vi tog en powernap innan lunch iallafall. Jag hade en ögonmask liggandes som passade perfekt idag när jag ser ut som sju svåra år och behöver hålla igång inatt.
Åker till Falun i eftermiddag för lite personalfest och välgörenhetsgala. Det ska bli så kul!

Likes

Comments