-Världens bästa fyller idag 18 år-

Dagen är äntligen är, som vi alla har längtat! Nu kommer det inte vara en lung stund här inte. Jag hoppas verkligen att du får en grym födelsedag och imorgon ska vi fira dig som bara den! All lycka till dig min skatt! 

Love you ster

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

-The best-

Att få andas in den friska lufen och vandra på smögenbryggan, kallar jag idealet för perfekt. Frukosten som vi åt var gudomlig och våra smaklökar dansade och magen var nöjd hela dagen. När man ser dessa små båtbodarna så får det mig att tänka väldigt mycket på barntiden, alla barnfilmer.. Man måste åka hit en gång om året för att ge ögat en extra present! 

Likes

Comments

-Grattis till moi-

Helt klart bästa dagen, är så glad för alla pressenter och är helt chockad vad mycket fint jag fått! Ska visa upp allt så småning om.

Detta kommer bli en bra dag, och bra vecka!

Likes

Comments

- Då var det min tur att fylla 18år- 

Detta ska firas med lite fika med vänner, lunch med mamma och även finmiddag ikväll, sedan ska jag bara ladda upp inför helgen då det blir party i stora last!

 

Likes

Comments

-Båt bodar och hav-

Det var absolut inte sista gången jag var i smögen, det var verkligen så mysigt och man fick en speciell känsla när man var där. Alla var glada, trevliga och allt man gjorde var verkligen så personlig så det passade mig perfekt för det är i den miljön jag mår som bäst.

Likes

Comments

-The First time- 

Fick en tidig fördelsedagspresent av mami vilket var att jag skulle packa min väska för en övernattning någonstans i Sverige, var visste jag inte innan vi var halvägs till Smögen då jag gissade rätt. Vi hade tur med vädret hela tiden och det var verkligen en så fantastisk resa. Längesen jag hade så kul, och att det var med mamma gjorde det ännu bättre. Vi bodde mitt på smögen bryggan med havsutsikt från sängen och även en balkong som låg över havet, såååå perfekt. Kommer mer inlägg och massa bilder från smögen senare i veckan!

Likes

Comments

-Bästa sättet att börja dagen med-

Blev en springrunda idag med, samt lite intervaller på det. Så underbart skönt så nu ska jag ägna dagen till att göra bra saker som behövs göras. 

Planera min födelsedag ska jag med göra, har så mycket att göra så vet inte vart jag ska ta vägen men känns bra att göra en stabil plan iallafall. 

Nu ska jag göra mig lite frukost, får se vad det blir för gott idag. 

Likes

Comments