-Bästa Fanny 18år-

Igår var det firande för underbara Fanny som fyllde på i torsdags, temat var tropiskt och kvällen blev verkligen så lyckad. Jag hade på mig en leopard baddräkt från hm och en sarong samt mina blåa fjäderörhängen och lite annat extra. Alla var väldigt fina med sina holahola kjolar och saronger! Kvällen avslutade vi i stan, först på viskan och sista på vinci, det var så bra kväll. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdagen

Igår så var det dags att åka in till stan för att träffa mina tjejer, fick även höra klådiis resa vilket var riktigt spännande saknar dock Rhodos när man får höra om alla händelser. Vi satt på Paolo's nästan hela kvällen med några sköna killar, spang även ner till stan och lyssnade några låtar på John de sohn. Jag tyckte han var duktig men publiken sög dock... Idag står det städning, packning och party på schemat. 

 

Likes

Comments

-Sunny-

Ännu en dag i stan, fast med min kära mamma denna gången. Mamma skulle vara hos frissan tidigt idag så jag passade på att träna medan hon blev fin i håret och sedan så blev det en mysig lunch och även en perfekt heldag med mamisen. Sådana dagar behövs verkligen, imorgon ska jag äntligen träffa alla tjejer igen vilket jag ser fram emot.

Likes

Comments

-Perfectday-

Började dagen med ett träningspass på gymet, mötte även upp Emelie för lunch och vi hann även med lite temys på viskan. 

Detta resulterade till en perfekt dag enligt mig. 

Likes

Comments

-White-

Igår så fixa jag mina naglar hos Elin, och är så nöjd! Kan ju sluta titta på dem, så snyggt med vita naglar när man är brun så det är ju tur att jag åker mot varmare och soligare land om en vecka, Can't wait

Likes

Comments

-Midsommar 2014-

Vad ska jag säga? Midsommar blev så bra, spänderade hela kvällen med bästis och åkte runt och var lite överallt och träffade massa roligt folk. Detta året blev lite blandad då jag var i Halmstad 2012, och i Varbarg 2013, i år så blev det båda två. Vad är midsommar utan spontant? Är nöjd med detta året också, hoppas att ni hade det lika bra som jag. 

Love

Likes

Comments