Fick hem mina smycken från Hvisk idag. Damn!! Ska visa er alla sen, börjar med detta armband som är en av mina favoriter. Jag föredrar nätta smycken, tycker det är fräschast. Farligt nice! Glöm inte att vara med i tävlingen i samarbete med Hvisk där du kan vinna 2000 kr hos dem. Bläddra ner lite så hittar du!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänker ni ibland på vilken roll era föräldrars val av uppfostran har på er? När jag var liten kunde jag bli jättesur över små saker som att jag behövde bädda min säng eller ha på mig finskor när vi skulle bort. Jag var avis på andras föräldrar som köpte hem oboy och lät deras barn gå runt i rosa mjukis-dresser medan jag fick ha på mig manchesterkjolar och polotröjor. Hade en liten rebell inom mig som inte passade speciellt bra ihop med ordentliga föräldrar och två lugna systrar. Det ledde till möten med lärare där det diskuterades vad som skulle göras med Lotta... Jag gjorde en massa knäppa saker.

Men idag känner jag att jag är precis som jag vill vara. Mina föräldrar har alltid sagt "ni får göra det själva" och "vi litar på er, ni är smarta". Jag tror att det är då man blir ansvarstagande och smart. Ingen curling här inte thank god. Alla mina (så konstiga) misstag har lärt mig så mycket.

Blir så varm i hjärtat av mammi. Hon är så snäll, bra och sträng på samma gång att jag vill åka till hennes jobb nu och ge henne en kram. Pappa med. Tänk att två människor blev tre nya barn hahah så stor tanke. Vem hade jag varit med en annan mamma och pappa?

Likes

Comments

Visste ni att detta fanns? Gör testet HÄR.

Ortorexi räknas inte som en diagnos utan klassas som en ny ätstörning. Det handlar inte om kalorier och att äta lite, utan snarare att man får ångest om man äter något "onyttigt" eller inte tränar. Du kan såklart äta godis trots att du har ortorexi men du tycker liksom aldrig att du förtjänar det, och skippar du ett träningspass kommer stressen. Jag tycker personligen inte att jag störs speciellt mycket av mina egna tankar kring träning och kost, men enligt detta test har jag ett problem.

Likes

Comments

Uppfattade inte till 100% vad som var grejen igår. G star Raw hade sin avslutskväll på fashionweek i alla fall, och bjöd in kompisar för mingel. Jag och Anna stannade bara i en dryg timme men det var trevligt, vi träffade fina vänner som vi hängde med. Och så fick vi med en trevlig goodiebag hem!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag ska jag faktiskt göra en jätterolig sak. Vet inte om man får skriva ut sånt innan något är hugget i sten, så jag avstår nu. Säger till om det blir något av det hela. Ikväll ska jag träna, känns så bra och kul att kunna träna igen efter en veckas monsterförkylning. Blir alltid lite rädd att jag ska tappa mina muskler och kondition även om en förkylning är helt naturligt och händer alla. Så fjantigt jag vet! Ikväll ska jag äta middag med Olivia också. Känns som en rätt späckad dag. Men först skoooola.

Likes

Comments

För att delta:

Steg 1. Registrera dig som Stylist på Hvisk.com, -direktlänk-. Det går på 30 sek.
(OBS: Att vara stylist innebär inte att du ska sminka andra eller vara en aktiv stylist. Du skaffar mer eller mindre bara ett konto på Hvisk. Är du intresserad av mode och smycken får du däremot många fördelar som stylist, vilket Ellinor berättar om i -den här- videon. Bland annat rabatter på fina märken och pengar till egna smycken, kolla! Alltså: lägg ut bilder på dina smycken för att få tillbaka gratis smycken!)


Steg 2. Kommentera detta inlägg med ditt stylist-namn. Ett plus i kanten är ju en rolig eller bra motivation till varför just du ska vinna, kanske en länk till ditt favoritsmycke.

Tävlingen avslutas på tisdag kväll. Lycka till! <3

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tjänar penga på att inspirera! Bli stylist.

Som stylist kan du ladda upp foton på dina smycken från Hvisk eller om du inte har några: låna bilder från deras sida. På så sätt tjänar du en massa points hos Hvisk som du sedan kan använda för att köpa smycken och andra godsaker från exempelvis MAC, Ray-Ban, Ganni osv... från stylistbutiken hos Hvisk som är exklusiv för dig som stylist.

När du är inne på ett specifikt smycke på Hvisk.com kan du bläddra ner lite och se hur andra "stylister" har matchat den specifika ringen, till exempel. Det är även ett bra sätt att se hur smyckena ser ut på, på. Alltså finns det bara fördelar med att bli stylist. Du behöver alltså inte lägga ut foton som stylist men om du tycker det är roligt kommer det enbart med fördelar! Tävling sponsrad av Hvisk.

Likes

Comments

Det är nämligen så att jag jobbar på världens mysigaste arbetsplats.... Mina tankar kring just detta jobb har gått upp och ner som en berg och dalbana men ju mer jag jobbat desto mer trivs jag. Här kommer lite positiva respektive negativa saker med mitt jobb:

+ Jag väljer (ish) mina egna arbetstider. Det är väldigt flexibelt!
+ Alla som jobbar är pigga, roliga ungdomar.
+ Sysslan du jobbar med är väldigt enkel.
+ Lätt att ta sig dit (Frihamnen, dvs 1an och fler stora bussar går dit ofta)
+ Så trevliga kollegor och chefer! <3 Det är alltid kul att gå till jobbet.

- Att din uppgift är så pass simpelt kan lätt bli långtråkigt. Men då är det bara att sätta på en bra pod i hörlurarna så går dagen fort.
- Du får inte möta kunden. (Det tycker jag är jätteroligt, så för mig är det ett stort minus)

Och det bästa av allt är att Sellpy söker fler hel- och deltidare. Som heltidare jobbar du 8-17 eller 11-20 mån-fre, om jag minns rätt. Jag är deltidare och jag tror det som gäller är mellan 5-20 timmar/vecka, beroende på avtalet man skriver. Mitt avtal säger 10 h/v.

Skicka CV och personligt brev till lisa@sellpy.se och hälsa från mig :) om ni är intresserade av detta jobb. Jag kan verkligen rekommendera det. Dessutom är begagnat så jävla bra för miljön och ekonomin, och jag tycker det känns bra att jobba med något jag stödjer.

Kolla in den här videon för att se hur vi jobbar, vår lokal och alla kollegor. Missa inte vår altan som är helt magisk när solen skiner!!

Likes

Comments