På lördag den 12 mars ska jag och Cashmir tävla. Det kommer att bli spännande. kommer skriva hur det gick på tävlingen. Alla ökningarna tror jag kommer gå toppen med för det är ju Cashmir kung på. Vet ännu inte hur jag kommer lägga upp framridningen, det få vi se hur han är på lördag hur han beter sig. Det kommer i alla fall ur det en går att bli kul för om något inte går som jag tänkt så et jag vad jag ska träna på. Hoppas det går bra.

hejdå!!!!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

en video från min youtube kanal. Passa på att prenumenera på den. videon innehåller bilder från 2016. Förlår för dålig uppdaterin men nu ommer det mer och mer när min tävligar kommer och sånt. Hoppa ni gillade videon!!!

Likes

Comments

Hej jag har precis tagit mina kval till att få tävla nationellt. Om följer min instagram så vet ni säkert det. Mina bästa procent är 66% och 65% i LA.
Så nu kommer en ny
presentation.

Förstår jag min B ponny. Han heter Ollies Cashmir. Han är 13 år, och vi tävlar nationellt. Bästa B ponnyn. Tycker jag själv.💖😅
Han är en fux med vit mulet. 😄🐴 .

Sedan har jag star Han är en ung ponny. Jag hoppas verkligen att vi kommer till uugponny SM . Han är C ponny en jättefin C ponny. Just nu det är det är en som heter Filippa på honom och jag rider honom ibland.

Likes

Comments


hej hej bloggen! på fredag åker vi till Värmland, för det finns inte så mycket av tävlingar här . Jag och Cashmir ska ta våra kval för att få tävla nationellt. Men det finns ju inte så mycket tävlingar nu så vi åker till Värmland. Mamma har sin släkt där så vi ska bo dagen före tävlingen hos mammas moster som också har hästar. Då kan ju Cashmir gå i någon hage eller något sånt. På framridningen ska jag börja med att göra han mjuk och böja han lite. sedan så ska jag göra öppna och sluta för att han blir fin efter det. sedan tänkte jag jobba hans galopp för han blir mera på tygen då och går i form efter jag har galopperat. vi får inte skritta på lång tygel för då blir han låg och svår att få på tygen.

Ridit för pytt igår


Igår red jag på en d-ponny hos pytt. hon ville att jag skulle rida hon för att man inte behöver göra så mycket för att en ska gå på tygen. det var ju ganska stor skillnad att ridit en d-ponny och den Cashmir som är en b-ponny. jag kan ha svårt för att rida ordentligt på en ny häst som jag inte känner. sedan så red vi igenom Lätt A jag tycker att det gick ganska bra. sen när jag red på lilla Cashi så börja vi att galoppera. i galoppen så la jag en 10 meters volt vid c och längde på öppna delen av 20 meters volten.

Likes

Comments

Idag tränade jag och Cashmir för Vickan. Först på träningen så böjde vi han lite och gjorde honom mjuk. Sen så gjorde vi öppna och sluta. Cashmir blir så himla fin efter vi böjer honom lite, öppnar och slutar. Sen så tränade vi hans trav. Sen så jobbade vi i galoppen vi tränade på att ha ökad galopp. Och sen så samlade jag ihop honom galopp.

Likes

Comments

Hej jag heter Evelyn Fägnell!

Jag har två tävlings ponnys,
En som heter Ollis Cashmir som är en maxad B-ponny och en C-ponny som kallas för Star.

Star är 4årig valack.
Som kan vara lite busig ibland.
😅 Men han är ändå snäll. Han är typ gul-brun, med vita och svarta ben.Ollies Cashmir han är 13 år. Och är en valack och är fux färgad.
💗 han kan hoppa, och vi tävlar dressyr. På regional/lokal nivå!

Likes

Comments