Tjenare! Denna deffen började bra men gick åt helvete pga. Trafikolyckan i onsdags. Har inte räknat kcal sen i onsdags vilket kanske ändå är förstående för nu kämpar jag med världens ångest efter att ha smällt farsans merca😕 jag klarade mig rätt bra, förutom att ryggen blev mycket värre kan inte röra mig längre utan att ha sjukt ont! Så nu är jag tbx på alla tabletter igen, det är verkligen skitkul o va 18 år o käka hur mycket skit som helst mot smärtan o ändå tar inget bort det helt.
Just nu ligger jag i min soffa o glor på film. Har inte så mycket annat att göra :/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kommer fatta mig väldigt kort då jag knappt orkar skriva. Detta va en dag som började bra men som vände tvärt. Vet inte om jag orkar hålla dieten idag får se hur de blir.

Just nu är jag påväg till jobbet trots att jag är chockad, stressad o mår rätt så dåligt. Men men behöver pengarna så inget val.

Tänker även passa på o tacka er två hjälpsamma människor som hjälpte mig! Jag hoppas ni lyckas med er karriär, för jag tror ni har valt helt rätt yrke ifrån det intrycket ni gav mig! 👍

Likes

Comments

Godkväll!

Just nu så har jag precis ätit dagens sista måltid, blev kycklingfilé. Idag så har jag hamnat på ca 1600kcal så inte så farligt överskott. På gymmet idag blev det ett rygg pass och efter det så blev det kondition.

Min läkare ringde mig även idag och vi kom överens om att jag ska operera ryggen, datumet vet jag inte ännu men förmodligen är det väll om nån månad eller så antar jag :P Hade varit så skönt att få slippa denna konstanta smärtan o sluta känna sig så handikappad. Fast samtidigt är det ju alltid en risk med att operera men förhoppningsvis är det värt o göra det.

Sen idag på religionen så skulle vi presentera ett grupparbete som vi gjort, självklart så hamnade jag med en i min klass som knappt säger ett enda ord. Men tänkte att det ska nog gå, jaaa hur gick då detta i slutändan? Jo jag fick stå o presentera "vårt" arbete helt själv inför klassen då han inte ens dök upp idag. Jag blev ändå nöjd med mitt framförande med tanke på omständigheterna 😄.

Nehe nu måste jag återgå till matten ha de gött! 👍

Likes

Comments

Godkväll!
Idag blev det ett axel, triceps pass på gymmet och såklart kondition på det. Kan ju säga att jag är rätt så hungrig idag men aja skit samma håller mig till 1500kcal som planen är;)

Idag är det även den 20:onde vilket innebär att jag o min flickvän har varit tsm i 4 månader. Jag vet att vissa anser att detta är en relativt kort tid men för mig så är detta helt underbart!! Älskar henne verkligen, även att vi inte kan ses så ofta vilket är rätt så synd:(

Om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig någonsin träffat någon som är så fantastisk! All tid jag får spendera med henne är som att vandra på moln, det finns ingen som henne. Så omtänksam, intelligent och hon har alltid funnits där vid min sida! Jag hoppas verkligen att jag får spendera många fler otroliga månader med henne!

Har även planerat in en överrasknings resa för oss, så den 7 november åker vi iväg direkt efter skolan för att bege oss till X. Hahaha jag hoppas verkligen inte hon lyckas fundera ut det innan det är dax 😉

💞Amanda I'm forever yours!💞


Men nu är det dags o sätta sig med matten, hade gött! 😃👍

Likes

Comments

Första dagen är nästan avklarad, har hållt mig helt o hållet till 1500kcal. Har inte varit alls lika hungrig som jag trodde jag skulle vara men förmodligen kommer det imorgon.

Idag har jag mestadels pluggat matte o det har gått relativt bra. Fast har saknat min flickvän något så extremt mycket idag, så har inte kunnat gå en enda stund utan att tänka på henne o önskat att jag haft henne här hos mig.
Så jag kan ju säga att det var riktigt härligt att komma till gymmet idag o bara släppa allt!
Blev ett bröst biceps pass och även ett konditionspass. Blev rätt så förvånad över trycket på gymmet trots ett underskott på 1500kcal😄 men det är gött!

Godnatt gott folk!

Likes

Comments

Tjenare!

Tänker prova på en stenhård deff från o med imorgon. Upplägget ser ut på följande sätt:

BMR: ca 3000kcal/dag
Intag: ca 1500kcal/dag

Styrka och konditionsträning kommer att köras parallellt fast med endast kondition var 4de dag ungefär. Kan även bli så att det blir en vilodag per vecka.

Jag kommer att försöka driva bloggen som en dagbok under denna snabb deff :).

Hade fint! :D

Nuvarande formOch om ni undrar, ja jag är kass på att ta bilder XD

Likes

Comments

Godmorgon!

Just nu så sitter jag här o äter eller dricker frukost kanske man säger 😉Proteinshake uppblandat med vatten och mixad med is, riktigt gott!

Snart är det dags att bege sig mot jobbet. Mina planer idag är följande: jag ska testa min nya diet som gör att jag landar på 640 kcal/dag, jag hoppas verkligen jag lyckas hålla den så att jag kan komma ännu närmre mitt mål med att få bort allt fett😬, efter det så blir det till o plugga samt även köra en runda i kalmar, sen behöver jag även köpa en ny adapter till mitt ljudsystem då det tydligen va glapp i den jag har nu.

Nu är det dags och göra mig iordning, ha de så bra!

Likes

Comments

Fyfan va jag är less på att må piss hela tiden o ha ständigt ont pga. Diskbrocket! Skiten blir ju inte bättre heller o ingen smärtlindring hjälper!
Ja det lindrar väll rätt så mycket men det gör ändå jävligt ont och detta begränsar mig så sjukt mycket!
Trots all smärta så har jag ändå jobbat idag från 6.30 till 16.00, fast var rätt jobbigt till o från för vissa stunder har jag så ont så att det känns som man ska spy...
Efter jobbet så tänkte jag gått till frisören och klippt mig men detta var ju inte ens o tänka på då jag inte kan sitta. Så istället drog jag till gymmet och körde ett bröst och biceps pass, måste verkligen få bort allt fett är så trött på att va fet, detta ska jag lyckas med trots skadan. Så är det bara! Visst det kanske tar sin tid men jag ska nå mina mål inom träningen för det är vad jag älskar att göra och vad jag mår bra av.
Ikväll så har jag inga direkta planer, men nån film blir det nog. 😉

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Godkväll!

Då har även denna helgen gått mot sitt slut. Imorgon väntas en vanlig arbetsdag på Xylem, denna veckan jobbar jag dagtid. Det känns faktiskt lite tråkigt att sluta med kvällstid eftersom man är ledig på fredagarna då man jobbar kväll.

I fredags så kom Amanda hit till mig och som vanligt var det helt fantastiskt att få träffa henne, vi var ute en runda i skogen och plockade kantareller, vi fick ihop hela 1 kg. Efter vi varit ute o plockat kantareller så bjöd jag mitt hjärta på hembakade muffins som jag gjorde innan hon kom. Dom va super goda och jag var faktiskt riktigt nöjd med dom vilket jag sällan brukar va med något jag bakar.
Sedan framåt kvällen så gjorde vi en tacotårta, även denna blev riktigt lyckad!👍 Sedan visade jag Amanda runt i stor staden Emmaboda vi tog även lite bilder, som vanligt ser jag helt efterbliven ut på bilderna medans Amanda ser helt underbar ut! 😍

På lördagen åkte Amanda hem vid halv 12, kändes riktigt tråkigt då jag inte kan träffa henne nu förrens om 3-4 veckor eftersom hon åker iväg till USA på semester med familjen. Jag kommer sakna henne något så in i he***te.😢 När mitt hjärta hade åkt så ägnade jag resten av dagen åt att koppla in mitt nya ljudsystem. Funkade grymt bra!


Idag så har jag kört 2 träningspass, först så var jag på gymmet i ca 1h o 30 min efter det så drog jag och simmade hemma hos syrran o hennes sambo. Det är så skönt att simma för då slipper man all smärta ifrån diskbrocket och detta sitter i i ca 2 timmars tid.😊

Ha en bra kväll! Uppdaterar mer imorgon.

Likes

Comments