Ja vad hände egentligen? Det jag tror hände var att jag fick en dipp. En väldigt djup dipp. För att kunna kämpa mig upp var jag tvungen att släppa allt. Bara släppa allt och sluta tänka. Bara leva och strunta i allt annat! Det hjälpte. Känner mig starkare än någonsin just nu! Betygen sätts om exakt två veckor och vi slutar skolan om tre, hur nice?

Här kommer iallafall en liten update på vad jag har gjort de senaste 3 veckorna?? Tiden går så snabbt..

Det var anebyhus cup hemma i sporthallen, Valborg och syrran kom på besök från Örebro. Hade en super mysig fika med syrran!

De blev långledighet och första dagen spenderades hemma hos farfar då han fyllde år. Sverige bjöd även på riktig sommarväder under lpngledigheten. Notera att denna dag var den kallaste!

Nästa dag var det först brunch med tjejerna hos Wilma med som fyllt år (har tyvär inga bilder). Sedan njöt jag och David av den varma dagen på parken zoo. Super mysigt!!

På lördagen for jag, mamma, pappa och David till Sala för att gå ner i Sala silvergruva. Dock gick endast jag och David ner då mamma och pappa redan varit där en gång. Sedan åkte vi in till stan i Västerås för att äta middag. För mig blev det ribs då jag hade haft cravings efter det hela dagen.

Sen var det slut på ledigheten och jag blev sjuk. Feber ont i halsen och snuva :( var hemma nästan hela veckan innan det blev helg.

Under helgen hände inget speciellt. Åt på biff & grill med mamma och pappa. Var även i Västerås med pappa, köpte lite grejer på Ikea och sedan var det slut på denna helg.

Gick i skolan i måndags med magvärk hela dagen. Trodde det bara var min mage som alltid krånglar men i detta fall var det inte det. Jag hade åkt på maginfluensan och spydde senare på kvällen. Tisdag, onsdag och torsdag har jag legat sängliggandes. Har missat massor i skolan vilket suger. Men men det sånt som händer. Ska försöka jobba ikapp mig lite nu. Hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag önskar mest. Att visa sina känslor just då, just när det händer. Eller att stå emot, få allt sparat inom sig för att sedan explodera. Idag var en sådan dag. Idag exploderade allt. Just där och då önskade man att man visade känslor oftare, när det väl inträffar. Men egentligen vill man väl ändå inte vara en gnällspik som gråter hela tiden? Man vill väl inte vara ett sånt där pms barn som får adhd-utfall hela tiden. Men just idag, där och då, önskade jag att jag var en sån person. För fan vad skit man mår när det väl exploderar. Det kan vara en sån enkel sak som utför explosionen. Det kan vara lycka, det kan vara hat men det kan också vara kärlek eller frustration. Det kan vara nästan vad som helst.

Idag ville jag bara försvinna, bort. Jag vill hemifrån. Idag var jag så tacksam över att jag hade min kille som fanns där. Jag är så tacksam över att han bor 3 minuter med bil ifrån mig. Så jag så lätt kan ta mig till honom. För att kunna möta upp han i skogen att sedan stå i stå där, i skogen, gråtandes i hans famn och inse att jag är trygg där. Han var den jag behövde just då. Han är den jag alltid behöver.

Jag är ledsen för dålig uppdatering men som ni kanske förstår har jag inte mått så bra psykiskt den senaste tiden. Det har bara blivit lite för mycket känslor.

Likes

Comments

Gjorde lite mys frukost till mig själv när jag ändå var tvungen att gå upp så tidigt eftersom David skulle iväg! Idag blev det amerikanska pannkakor med lite smälta hallon som jag gjorde själv. Super gott!

Likes

Comments

Somsagt var jag ledig idag vilket var väldigt välbehövligt. Idag var det en sådan dag då man inte har några planer alls utan agerar efter vad som inträffar en. Så himla skönt ibland, speciellt med killen min också! Men idag blev det inte så speciellt mycket gjort. En tripp till slagstaglass, lite tv-spelande med killen (för hans skull dock), lite backintervaller och presenthandling med pappsen då mamma fyller imorgon! Men nu är det dags att sova då handbolls-träning kl 8 står på schemat imorgon bitti. Sedan blir det träningsmatch på kvällen, så efterlängtat! Natti

Likes

Comments

Ledsen för inget inlägg igår men hade så mysigt igår kväll med killen min så vi somnade ganska snabbt. Dagen i skolan igår var kort men skön. Först hade vi hk sedan engelska och idrott. Slutade alltså runt 12 taget igår. Sedan for jag och David hem för att baka. Jag bakade runt 60 vaniljbullar och gjorde även en soppa till hela familjen. Sedan var det dax för träning då crossfit stod på schemat. Väldigt jobbigt men effektivt och skönt. Men något som är ännu skönare är att jag är ledig idag. Så idag får vi se vad dagen har att erbjuda. Kanske en tur med cykeln för att äta årets första slagstaglass? Men först och främst måste jag väcka killen min som sover som en stock brevid mig ;D ha det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Välkomna till ännu ett försök till en blogg. Förhoppningsvis blir denna bättre då man är lite äldre och kan skriva både grammatiskt bättre men även om intressantare saker. Jag är iallafall en tjej på 16 år. Spelar handboll på fritiden och är med vänner och pojkvännen på resterande fritid. Mer behöver jag nog inte skriva eftersom ni nog kommer lära känna mig med tiden!

Likes

Comments