Havde i februar en optagelsesprøve, hvor der bla. skulle laves et redesign af en ældre plakat. jeg valgte den overstående plakat, som præsentere Gorleston i England .
Forneden kan i se den redesignet plakat, hvor jeg faktisk har brugt et af mine egne billeder af mine søskende fra i sommers.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments


Jeg har mange ting, jeg gerne vil nå i 2016!!
For det første kunne jeg godt tænke mig, at få mit hår lysnet i spidserne og så lidt mørkere i hovedbunden! For det andet har jeg sat mig målet om at få en veltrænet krop, gerne med lidt muskler her og der, synes faktisk det kunne være fedt, måske at starte på noget boksning! For det tredje, så skal jeg simpelhent have lavet en tatovering på højre overarm, tænker lidt en der går rundt om armen. For det fjerde kunne jeg godt tænke mig ,at få lavet nogle kunstige negle, som giver et naturligt look og udover det ville jeg meget gerne ha lavet mine bryn, så man er fri for at skulle tegne dem op hver dag. Sidst men ikke mindst kunne jeg godt tænke mig bare, at komme lidt igang med det kreative, håber bare så meget at komme ind på skolen til sommer, så jeg rigtig kan komme igang med, at lærer at udvikle og formidle sig gennem kreative opgaver.


Likes

CommentsEndelig en afslappende dag, efter en weekend fyldt med arbejde. Da man vågnede imorges var der dog intet mad i køkkenet, så måtte lige være lidt kreativ med de ingredienser der nu var tilgængelig.  

Valgte at bage nogle nemme klatboller og en lille kage ved siden af!!

Likes

Comments


Endelig færdig med optagelsesprøven for visual fashion communication! Synes jeg fik et godt resultat ud af det og har knoklet hårdt på den, så håber og krydser fingre for at jeg kommer ind til sommer. Nu er der bare en lang tid i vente, før man får besked

Likes

Comments


Et af de opgaver som fremgår i min optagelsesprøve, er at man skal finde en gammel plakat og redesigne den så den henvender sig til den nutidige målgruppe. jeg har fundet disse forskellige vintage og gamle plakater gennem pinterest, som jeg vil prøve at redesigne.
God torsdag allesammen!


Likes

Comments