Sandra Schønning

I dag pakket jeg sekken med sprudlevann & annet godt, og dro med meg min kjære på tur. Været har virkelig vært med oss i dag. Skikkelig deilig gå-temperatur, og sola stekte når vi kom på toppen. Skikkelig herlig!

Tidligere var det helt uaktuelt at jeg skulle bli fotografert av andre. Så her snakker vi fremskritt.

Kjekke typen min

Et kyss på utsiktspunktet når man sitter med sprudlevann og kikker utover må til.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag har det virkelig vært et fantastisk vær! Vi holdte på å svette bort på jakt etter sopp da vi gikk i sola, så det var veldig deilig da vi endelig kom oss inn under trærne der soppen befant seg.  Ungene syntes det var kjempe gøy i starten, men ungen min fikk ikke akkurat mersmak etter å ha kikka etter sopp i 1 time. Skjønner henne forøvrig veldig godt. Det er jo ikke kjempe gøy å plukke sopp. Men vi fant en bekk som ungene syntes var spennende når sopp ikke lenger var populært, så da var det greit.

Da jeg var liten elsket jeg også bekker, husker jeg. Jeg skulle hjelpe maur over bekken ved å sende dem over på et blad. Skikkelig snilt.

Tilbake til sopp! Digger ordet sopp. Det er så stygt. Vi fikk faktisk fylt opp et par begre med sopp! Jeg er ingen ekspert på sånt, så jeg tørr i hvert fall ikke å spise noe før jeg har vært på soppkontrollen med de, men nå har jeg i hvert fall plukket sopp selv!

Vi plukket selvfølgelig ikke denne.

Likes

Comments

Utdrag fra en gammel blogg:
"Støgga var ett ofte brukt ord. Jeg har jo alltid vært stygg i andres øyne. Ingenting er pent med meg, og det har enkelte passet på å fortelle meg daglig. Det er jo viktig å fortelle sannheten, er det ikke...?"

"Håret mitt er stygt. Ansiktet mitt er stygt. Jeg hater hele meg"

"Jeg sa til både mamma og læreren min at jeg ville ta livet mitt. I hver sin bil kjørte de begge etter meg. Jeg hadde gjemt meg på en do på ett senter. Stod å stirret på meg selv i speilet mens tårene trillet nedover kinnene. Brunkremen var blitt flekkete, og ansiktet var full av maskara."

Fra 1 til 7 klasse på barneskolen ble jeg brutalt psykisk mobbet. Jeg var stygg, og fikk høre det hver dag. Dette førte til mange skumle tanker da jeg var mellom 14 og 16 år, for det var da alle kommentarene begynte å synke inn. Jeg skrev blogg om hvor mye jeg hatet livet mitt, og at jeg ville ta mitt eget liv. En gang gjorde jeg det nesten. Bare på grunn av utseendet mitt.

Det er ingen hemmelighet at det at jeg ble gravid som 16 åring hadde en positiv virkning på livet mitt. Jeg var nødt til å være sterk. Jeg var nødt til å se på meg selv annerledes. For dette barnet skulle jeg sørge for at fikk et godt liv, og det startet med meg selv.

Nå er jeg 24 år, student, samboer og har en fantastisk datter som går i 1. klasse. Selvfølgelig preges jeg fortsatt av mobbingen. Et noe forvrengt syn på meg selv. Men jeg hater meg ikke. Jeg er ikke så ille. Jeg er ikke så stygg som de skulle ha meg til å være. Jeg kan være pen, jeg. Noen ganger synes jeg det. Og dessuten, er jo ikke livet en skjønnhetskonkurranse.

Vil forresten også si at flere av de som mobbet meg på barneskolen, har tatt kontakt i senere tid for å "gjøre opp" for det de har gjort. Det betyr ekstremt mye. Og det er aldri for sent å gjøre det. Bare en liten oppfordring til alle som har noe på samvittigheten. En unnskyldning og en vennlig samtale har mer å si enn du tror.

Likes

Comments

Da jeg ble gravid som 16 åring la jeg på meg 37 kg. Jeg spiste alt. Jeg var livredd for å ikke få nok mat. Disse 37 kiloene har jeg jobbet mot i 6 år nå. Jeg har gått opp og ned i vekt mange ganger før jeg nå i år endelig har knekt koden. Senest i februar i år veide jeg nesten 91 kg, mot 76 kg nå i dag på mine 178 cm. Jeg har planer om å gå ned enda mer, men enda viktigere er det å stramme opp.

Fra februar i år og frem til sommeren trente jeg 3 ganger i uken uten unntak. Jeg overdrev på ingen måte treningen, men tok en times treningsøkt der jeg kombinerte cardio og styrke hver gang. I tillegg gikk jeg mye turer for å holde meg i gang. Matinntaket er kanskje det viktigste her. Jeg og samboeren min gikk for sukkerkutt i noen måneder, men da vi sprakk, - valgte jeg å spise mindre mat, men regelmessig. Etterhvert fikk jeg en rutine på det, og jeg spiser nå akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Jeg har ikke trent på flere måneder nå, men går stadig ned i vekt fremdeles.

Planen videre er selvfølgelig å fortsette med treningen nå som høsten er her. Trening om sommeren er mindre motiverende, for da burde bikinikroppen allerede vært der. Men nå har jeg nesten et år på meg til å se enda bedre ut! Hvis ikke det motiverer, så vet ikke jeg!

Bildene under viser hvordan jeg så ut da jeg var på mitt meste....

Likes

Comments

Nå har vi begge høstferie, og deilig er det (spesielt for meg. Jeg er skolelei allerede.) I dag skal vi besøke barnehagen hun gikk i det siste året før hun begynte på skolen, og Natalia gleder seg kjempe masse! Hun har allerede mast lenge om å besøke dem siden vi kom på overraskelsesbesøk i den gamle barnehagen hennes sommer. Var så morsomt å se hvor mye barna hadde forandret seg siden vi bodde i Svelvik. Da var jo et helt år siden sist!

Denne gangen blir det jo ikke like lenge siden, men morsomt blir det uansett. 10 min igjen til showup, bør klappe sammen macen og begynne å kle på oss. Jeg blogger nok en gang til i løpet av dagen, så ikke glem å stikke innom igjen senere i dag!

Må poste litt høstbilder også. Fått helt dilla på å fotografere jeg nå.

Likes

Comments

Da var man plutselig her igjen. Har ikke blogget her siden Nattibell ble 4 år ser jeg. Nå er hun 6,5 år! Jaggy flyr tiden. Ganske standard meg å si, men fy flate. Det er virkelig sant når du får barn.

Nå har jeg fått meg speilreflekskamera igjen, så nå er det bildetakning for full rulle, baby. Natalia får lide mest for det, men så har hun også funnet ut at det er gøy, så jeg har blitt nødt til å stille som modell selv også. Det er mindre gøy synes jeg, haha. Kan virkelig ikke fordra meg selv på bilder, men så må man jo være litt rettferdig også da. Natalia lyser opp når hun får ta bilder, og det synes jeg er fantastisk morsomt å se. Kanskje hun blir den fotografen jeg aldri blir?

Nå blir det mange turer fremover. Jeg ELSKER høsten. Denne årstiden tar seg virkelig bra ut på bilder med alle de brune, gule og oransje bladene på bakken. Really Beautiful. Og alle de deilige følelsene som høsten bringer med seg. Julen nærmer seg. Kakao og pledd blir ekstra koselig. Kanskje fyr i peisen, og herlige turer i frisk luft. Ullsokker. Nei! Jeg elsker høsten ass.

photomom

Likes

Comments

Da var det vel på tide med et nytt innlegg! Uka som har vært har vært nokså travel, og derfor ble ikke blogging første prioritet. På torsdag ble snuppefine 4 år! Det må ha vært noen med bursdag samme dag som ikke har vært like snille som henne, for været var virkelig pyton den dagen!! 😉 Angret veldig på at jeg sendte henne i barnehagen da jeg så ut som jeg var nydusjet allerede 2 minutter utenfor døra, også med ankelstøvletter rett i den 50 cm klissvåte snøen.

Selskapet ble derfor utsatt til fredagen. Men de feiret i barnehagen, og jeg og snuppa feiret med pølser og gelè hjemme. Dagen etter ble det bursdagsfeiring med min side av familien, og Natalia fikk den etterlengtede Elsa-dukka som synger Let It Go. Lørdag dro vi til Kongsberg for å feire med faren hennes, og hans side av familien.

Natalia og Olivia har fått så tette bånd 😊 Olivia er med å leke med Natalia, og når hun slapper av, så ligger hun å koser på fanget hennes 💛✨

Natalias bursdagoutfit på torsdag og lørdag 😄 På fredagen hadde hun svart kjole. 

Dekket og klart for bursdagen på fredagen🎈🎉😄

Natalia fikk Else-dukke som synger Let It Go, smykker, sekk, klær, aktivitetsbøker, og puslespill, alt i froststil!! Pluss at selve temaet på bursdagen var frost også, hehe. Også fikk hun en haug med andre ting - mer klær, drikkeflaske, perler, påskeegg, penger, godteri... .osv. Skal godt gjøres ikke bli fornøyd da 😉😄

Idag er det også 31. mars, det vil si at det er 1. april imorgen! Men det betyr også at det er trekning av en heldig vinner som får en DIY-bag!!!!!!!!!! 😄 Og den heldige vinneren er.... Marie! Jeg sender avgårde en mail til e-postenadressen du kommenterte med i løpet av kort tid. 😄😄 

Likes

Comments

Nå har det vært et par stille dager på bloggen. Jeg har vært på kurs i taxi, så jeg har vært mye opptatt. Dro rett på trening etter kurs igår, så var ikke hjemme før halv ti. Men uansett har det vært bra statistikk på bloggen, og jeg ligger på 1.plass på mest lest denne uken, og har gått fra 7.plass til 3.plass på topplisten! Utrolig gøy 😄

Og nå det det bare 6 dager igjen til det braker løs med 4årsfeiringer for snuppefine 💜 Det er så uvirkelig at er så lenge siden jeg var gravid. Det føles faktisk ut som det var i forrige uke jeg var pottesur èn dag på overtid - og sa at jeg ALDRI kom til å føde, haha. Samme dagen begynte fødselen, og kl halv ti dagen etter kom prinsessa til verdenen 😘 Når jeg tenker etter så skjønner jeg nesten ikke hvordan jeg kom meg så bra igjennom fødselen. Får helt angst når jeg tenker tilbake på det, hehe. 

Likes

Comments

Dagen startet med en deilig treningsøkt, etterfulgt av sol, og så i selskapet til min gode bestemor som fyller år idag! Så hentet jeg snuppefine i barnehagen, og da vi stoppet i butikken på veien hjem så fikk jeg tidenes gladnyhet! Jeg har blitt satt opp til kurs allerede imorgen! Beste dagen på lenge!

Også kan jeg slenge med litt soveromsinspirasjon fra den gamle leiligheten min! Gud som jeg elsket dette soverommet! Interior in my 💜. Forresten, sengehimmelen er en DIY, du finner den superenkle fremgangsmåten _her_ 😄

Likes

Comments

Lite tilbakeblikk på de forskjellige stilene jeg hadde i den gamle leiligheten min. Jeg har enda eldre bilder, men må lete de frem på den gamle harddisken 😄 

Likes

Comments