Da var det vel på tide med et nytt innlegg! Uka som har vært har vært nokså travel, og derfor ble ikke blogging første prioritet. På torsdag ble snuppefine 4 år! Det må ha vært noen med bursdag samme dag som ikke har vært like snille som henne, for været var virkelig pyton den dagen!! 😉 Angret veldig på at jeg sendte henne i barnehagen da jeg så ut som jeg var nydusjet allerede 2 minutter utenfor døra, også med ankelstøvletter rett i den 50 cm klissvåte snøen.

Selskapet ble derfor utsatt til fredagen. Men de feiret i barnehagen, og jeg og snuppa feiret med pølser og gelè hjemme. Dagen etter ble det bursdagsfeiring med min side av familien, og Natalia fikk den etterlengtede Elsa-dukka som synger Let It Go. Lørdag dro vi til Kongsberg for å feire med faren hennes, og hans side av familien.

Natalia og Olivia har fått så tette bånd 😊 Olivia er med å leke med Natalia, og når hun slapper av, så ligger hun å koser på fanget hennes 💛✨

Natalias bursdagoutfit på torsdag og lørdag 😄 På fredagen hadde hun svart kjole. 

Dekket og klart for bursdagen på fredagen🎈🎉😄

Natalia fikk Else-dukke som synger Let It Go, smykker, sekk, klær, aktivitetsbøker, og puslespill, alt i froststil!! Pluss at selve temaet på bursdagen var frost også, hehe. Også fikk hun en haug med andre ting - mer klær, drikkeflaske, perler, påskeegg, penger, godteri... .osv. Skal godt gjøres ikke bli fornøyd da 😉😄

Idag er det også 31. mars, det vil si at det er 1. april imorgen! Men det betyr også at det er trekning av en heldig vinner som får en DIY-bag!!!!!!!!!! 😄 Og den heldige vinneren er.... Marie! Jeg sender avgårde en mail til e-postenadressen du kommenterte med i løpet av kort tid. 😄😄 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle dele litt forskjellige tips til en bedre kost og vektnedgang nå som jeg har kommet så godt inn i det. Hvis man sliter med å gå ned i vekt enda man tror man gjør alt riktig, så er det kanskje små faktorer man ikke tenker over som gjør at du ikke mister vekt.

1. Drikker du riktig? Det har stor betydning. Drikke kan inneholde mye kalorier. Det beste er å drikke vann til vanlig, og et glass melk eller juice til måltidene. Et tips er at hvis du drikker Tine Lettmelk, så gå over til Tine Ekstra Lettmelk. Den er nøkkelhullmerket.

Er du glad i burn, brus og annen drikke som inneholder mye kalorier så skal det ikke så mye til for å velge et bedre alternativ. Selv elsker jeg burn, men når det er nesten 300 svimlende kalorier i en boks med burn, så er det totalt uaktuelt. Men visste du at det finnes en light-versjon av burn? Den har bare 3 kalorier! Det finnes også en slik versjon av monster. Og drikker du CocaCola, gå heller over til sukkerfri brus. Til og med sjokolademelk finnes det en ertattning til! Et glass sjokolademelk etter trening har faktisk god effekt på forbrenningen. Så dra innom butikken etter trening, og kjøp en liten Styrk med kakaosmak! Den er fettfri, inneholder masse vintamin D, Kalsium og proteiner, og smaker dessuten supergodt!

2. Glad i brødskriver? Du er ikke alene. Bytt bort det fine brødet, det fete smøret, og de usunne påleggene med skikkelig godt grovbrød, Vita Hjertego Lettsmør (med nøkkelhull), og pålegg merket med nøkkelhull! Og selvom det er fristende å fylle hele brødskiva med pålegg, - hold deg til èn skive. Det er kalorier i dem selvom de er nøkkelhull-merkede.

3. Spiser du yoghurt? Vær nøye på hvilken du kjøper. Double 0% er en god yoghurt du kan unne deg iblant, og inneholder lite kalorier iforhold til andre yoghurter.

4. Spiser du alt for mye til hvert måltid? Det kan være gull verdt å drikke et par glass vann før måltidene. Da fyller du magen med noe du ikke går opp i vekt av, og orker mye mindre mat.

5. Er det ikke deilig med nypussa tenner? Det kan være idè å pusse dem etter hvert måltid. Det kan gjøre at det blir lettere å holde seg til neste måltid.

6. Godteri er forferdelig godt, men det går an å spise "godteri" av en litt sunnere form. Kanskje du er veldig fysen på en onsdag ettermiddag, og tenker å snike deg inn i kjøkkenskapet for ta et par biter. Ikke gjør det... Mest sannsynlig vil du angret med en gang sukkersuget er borte igjen. Jeg har gjort det alt for mange ganger selv. Men vet du hva som er like godt, om ikke kanskje enda bedre? Jordbær med mager vaniljekesam! Eventuelt andre frukter om du liker det bedre! Eller rett og slett en fruktsalat! På Fitnessbloggen.no kan du også finne sunne oppskrifter på mat, og desserter du faktisk kan unne deg i hverdagen!

7. Er du glad i pølser? Du kan fint unne deg pølser iblant uten å få dårlig samvittighet. Det gjelder bare å tenke litt alternativt. Istedenfor å kjøpe vanlige wienerpølser, kan du kjøpe Go' og mager som er nøkkelhullmerket. Isteden for å kjøpe vanlige potetlomper, kan du kjøpe speltlomper. Dessuten får du til og med kjøpt sukkerfri ketchup! No worries anymore! Det gjelder forøvrig annen mat også. Du kan fint lage en sunn pizza, eller annen mat. Let etter nøkkenhull!

8. Visste du at en banan ca 1 time før trening er en super energikilde? Dessuten får du i deg 1 av 5 om dagen!

9. Egg holder deg mett lenge siden den er full av proteiner! Hva med å lage en grovbrødskive med stekt egg til frokost? Eller et kokt egg! Uansett er egg til frokost sunt, og ikke minst veldig godt! Men dropp saltet.

Fitness frokostblanding med ekstra lett melk, banan og blåbær!
Lik gjerne dette innlegget dersom du ønsker flere slike innlegg 😉

Likes

Comments

I går var jeg og Natalia i Tønsberg for å hente en pusekatt som vi har ventet på i over 1 måned. Men det var det virkelig verdt for en så herlig pus! Olivia har et stort behov for kjærlighet, og vil kose, og være så tett innpå som mulig. Hun durer som en liten moped bare man ser på henne 😍 Hun kan til og med ligge rolig og kose på fanget til Natalia! 😄

Idag har jeg vært på trening, og det ble 1 hard time på Elipsen, level 7/8. 600 kalorier forbrent! Utrolig deilig! Imorgen er det enda en time på Elipsen, pluss styrke. Vi fikk til og med skryt av PT idag!! Han synes vi er så flinke, og sånt blir det en ekstra dose motivasjon av 😄 Og apropos... Etter dagens trening og dusj hoppet jeg såklart inn i ny truse og bukse, - og til min store "forskrekkelse" er de blitt altfor store 😳 Vel å merke helt sinnsykt fantatisk, og jeg er i ekstase naturligvis, men var ikke særlig kult å fly rundt å måtte dra opp både truse og bukse når man er på farten 😁😂

Natalia lekte frisør på meg igår. ​Jeg ble såå fin, hehehe😃 

Likes

Comments

Nå har det vært et par stille dager på bloggen. Jeg har vært på kurs i taxi, så jeg har vært mye opptatt. Dro rett på trening etter kurs igår, så var ikke hjemme før halv ti. Men uansett har det vært bra statistikk på bloggen, og jeg ligger på 1.plass på mest lest denne uken, og har gått fra 7.plass til 3.plass på topplisten! Utrolig gøy 😄

Og nå det det bare 6 dager igjen til det braker løs med 4årsfeiringer for snuppefine 💜 Det er så uvirkelig at er så lenge siden jeg var gravid. Det føles faktisk ut som det var i forrige uke jeg var pottesur èn dag på overtid - og sa at jeg ALDRI kom til å føde, haha. Samme dagen begynte fødselen, og kl halv ti dagen etter kom prinsessa til verdenen 😘 Når jeg tenker etter så skjønner jeg nesten ikke hvordan jeg kom meg så bra igjennom fødselen. Får helt angst når jeg tenker tilbake på det, hehe. 

Likes

Comments

Dagen startet med en deilig treningsøkt, etterfulgt av sol, og så i selskapet til min gode bestemor som fyller år idag! Så hentet jeg snuppefine i barnehagen, og da vi stoppet i butikken på veien hjem så fikk jeg tidenes gladnyhet! Jeg har blitt satt opp til kurs allerede imorgen! Beste dagen på lenge!

Også kan jeg slenge med litt soveromsinspirasjon fra den gamle leiligheten min! Gud som jeg elsket dette soverommet! Interior in my 💜. Forresten, sengehimmelen er en DIY, du finner den superenkle fremgangsmåten _her_ 😄

Likes

Comments

På fredagen nådde jeg endelig enda ett mål. Nå tar jeg Outer Thigh Machine på 102 kg! Det er den nest siste skiva på maskinen, så nå blir jo neste mål å ta siste skiva på rundt 109 kg ;-) Ellers har jeg pådratt meg benhinnebetennelse i leggen pga joggingen. Jeg har derfor sluttet å jogge, og tar heller 30-45 min på elipsen, level 7 / 8, og tilogmed level 9 de siste 5 minuttene idag. I går trente jeg mage og ben itillegg, og idag trente jeg armer etter cardioen.

Det er så deilig å se forandringer! Jeg gleder meg helt sinnsykt til å se hvor langt jeg har kommet til sommeren 😄

Igjen må jeg dele en ny favorittsang!

Likes

Comments

Lite tilbakeblikk på de forskjellige stilene jeg hadde i den gamle leiligheten min. Jeg har enda eldre bilder, men må lete de frem på den gamle harddisken 😄 

Likes

Comments

I forbinnelse med DIY Prosjekter (en type interiør gruppe på facebook med snart 11.000 medlemmer), og såklart et nytt bloggplattform, så ønsker jeg å gi bort en DIY-bag til en heldig vinner! 😃

Dette finnes i pakken fra før:

- En flott boks til alt innholdet
- Kritt i forskjellige farger
- Tomme småflasker/begere til å fylle med eget innhold
- Et sett med øyne i forskjellige størrelser
- En overraskelse (!)
+ Valgfri DIY bonus.

Hva vil "Valgfri DIY bonus" si? Jo. For å bli med i denne konkurransen må du kommentere dette innlegget, samt å like facebooksiden til bloggen (den finner du _her_). Har du ikke facebook? Da kan du følge bloggen via bloglovin 😄 Når du kommenterer innlegget kan du skrive nederst om det er noe spesielt innen DIY du ønsker deg. Eksempler: Stempelpute og stempler, forskjellige glittere, knapper, en fargeblokk, tegneblokk, glitterark, nåler, garn, tusjer, fargeblyanter, maling, spraymaling, bånd/silkebånd, etc. Legg gjerne ved en link til produktet hvis du har.

Sammendrag av hva du må gjøre for å delta:

- Kommentere dette innlegget. Husk å legge ved en beskrivelse/link til en DIY ting du ønsker deg. Men husk: Denne tingen må ha plass oppi esken.
- Like facebook siden til bloggen _her_ (eventuelt bloglovin).

Når en vinner blir trukket sjekker jeg om du har gjort det som skal gjøres. Er det ikke gjort, trekkes enkelt og greit en ny vinner 😊

Dette er et eksempelbilde av noen av mine nyligste DIY-greier. Her med: Øyer, kritt, superlim, lim, perleboks med tråder, bånd, tegneblokk, svarte binders, tom sprayflaske, og lipbalm-bokser. Og såklart en flott boks til å ha alt i 💜

En vinner blir trukket 31 mars.

💜 Lykke til 💜

Likes

Comments

Idag har jeg og snuppefine vært på Lekeland, og bare kost oss. Tiden fløy jaggu fort. Vi var der kl 13, og kom ikke inn døra hjemme før kl 17. Natalia syntes det var supergøy, og har spist både vafler og is, og nå har vi tjuvstartet påsken litt med påskeegg fyllt med smågodt! For en herlig dag! 😄

 A new song with new memories 💜 My number - FOALS

Likes

Comments

I går bestemte jeg meg impulsivt for å farge håret rødlilla. Har hatt det i tankene en liten stund, men så bare hoppet jeg i det, og kjøpte farge. Angrer ikke et eneste sekund! Gud så fornøyd jeg er med forandringen. Har igrunn ønsket meg det lenge, men jeg trodde jeg måtte gå igjennom en blekerunde igjen, og det hadde ikke håret mitt klart.

Fargen heter 4-89 Rich Mahogany. Kjøpte den på Sparkjøp. Jeg hadde ganske mørkt hår fra før, og fikk likevel en ganske flott lillerød nyanse! Kommer til å vedlikeholde denne fargen en god stund fremover 😄

Dette er forresten det første innlegget mitt på det nye bloggplattformet, og så langt så elsker jeg både måten man redigerer design på, og for å ikke snakke om måten å skrive innlegg på! Så enkelt, og så flott!! 😃 

Likes

Comments