Header

Det viktigaste först; vi längtar efter att få dela denna dagen med ER och hoppas att ni stannar länge på festen - brudparet kommer INTE att åka hem kl 22! 


Slatttefors Magasin

Det gamla sädesmagasinet byggdes i slutet av 1800-talet och låg tidigare på andra sidan vägen. I 2006 köpte familjen Henefalk fastigheten och flyttade det 85 ton tunga huset 90 meter västerut. Magasinet restaurerades varsamt till sin forna glans och hyrs idag ut till festliga sammankomster som bröllop, födelsedagsfester och företagsevents.

Vägbeskrivning hittar ni här.

Taxi erbjuder fastpris mellan Slattefors Magasin/Linköping (fram eller tillbaka) för 250 kr.

Det finns parkeringsplatser på grusplanen utanför Magasinet.Vigselceremoni, middag och fest kommer att hållas på ett och samma ställe; Slattefors Magasin och i parken vid Magasinet. Det betyder att ni gäster inte behöver resa någonstans mellan vigselceremonin och middag/fest.


Vigselceremonin

Själva vigselakten kommer att föregå utomhus i parken. Vid dåligt/osäkert väder sätter vi upp ett stort partytält med plats till alla. Klä dig efter väder.


Toaletter

Det finns 3 toaletter och en "kissaveny" vid skogssnåret. Två toaletter ligger i den lilla stugan utanför Magasinet och en toalett finns på första våningen i Magasinet, till vänster innanför ingångsdörren.


Klädkod

Kavaj. Vilket i vårt fall betyder att vi önskar att du klär upp dig - utan att överdriva :) 

För herrar: Kostym (dress på norsk), blazer, schyssta byxor, skjorta och gärna en slips eller fluga. 

För damer: klänning, kjol eller byxdress. 

Kilt är också alltid välkommet - likaså bunad.  Har du en Stormtrooperdräkt eller en annan Star Wars-kostym? Bring it!

Ta på dig skorna som är sköna att dansa i och lämna stilettklackarna hemma, vigselceremonin är på gräs och det finns branta trappor inomhus.


Middagen

Det blir buffé, vilket betyder att vi erbjuder flera rätter att välja mellan för att tillgodose så många behov som möjligt. Det blir kött, fisk och fågel med tillbehör och hoppas att alla ska hitta något som faller dom i smaken.


Tal

Tal och andra påhitt och upptåg anmäls till toastmadame Petra Dylte, se under Kontakta oss för tlfnr/mailadress till henne.


Tider att förhålla sig till:

16.00 - välkomstdrink utanför Magasinet

16.30 - vigselceremonin startar

17.00 (cirka) - fotografering av gäster, skål och mingel

18.00 - Middagen startar

Vi har ingen tid då vi måste lämna lokalen (nycklarna ska lämnas tillbaka på måndagen), så vi kommer dansa tills vi stupar - hoppas du gör detsamma!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Vid frågor - dra er inte för att kontakta oss via Facebook, telefon eller mail.

Sara

Tlf. 0762-202870

sara@leetlady.com

Likes

Comments

Det vi önskar oss allra mest är att få komma iväg på en bröllopsresa och med ett hus fullt av saker så önskar vi oss därför bidrag till en resa. Det kommer finnas en liten låda för kuvert om ni vill hjälpa oss att komma iväg på äventyr.

Våra vänner i Nordic Garrison som ni kommer möta i Star Wars-kostymer på bröllopet ställer upp helt utan kostnad men arbetar för att samla in pengar till Barncancerfonden. De köper in och tillverkar sina fantastiska kostymer för sina egna pengar och står själva för sina reseomkostnadernär de ställer upp på mässor, event och som vid detta tillfället - ett bröllop. Läs mer om Nordic Garrisons arbete här.

Då man kan förena sin kärlek till Star Wars med att hjälpa barn på samma gång så kommer vi att donera en del av vår bröllopsresekassa till Barncancerfonden.


För dom som hellre köper en present så är det saker vi skulle glädja oss åt att få:

1. Global Allkniv 11 cm

2. Wokpanna

3. Presentkort IKEA, Royaldesign, Mio

4. Dubbelt våffeljärn

5. Skärbräda i marmor

6. Mateus fat 42 cm fjärilar, grå

7. Mateus kanna med spetskant, grå


Likes

Comments

Scandic Linköping City (3,5/5 stjärnor)

Nytt och fräscht, lätt att nå för den som kommer till Linköping med bil.

http://www.scandichotels.se/Hotels/Sverige/Linkoping/Scandic-Linkoping-City/#.VvT-9eLhBD8


Elite Stora Hotellet (4/5 stjärnor)

Mitt i stan, en klassiker. Fina rum och god frukost. Här kommer bruden bo natten till bröllopet och bröllopsnatten tillbringas.

https://sv.hotels.com/hotel/details.html?WOE=7&q-localised-check-out=22.5.2016&WOD=5&q-room-0-children=0&pa=3&tab=description&q-localised-check-in=20.5.2016&hotel-id=236976&q-room-0-adults=2&YGF=14&MGT=2&ZSX=0&SYE=3


Best Western Plus Priceless Hotel (4/5 stjärnor)

Mysigt hotell med mycket trevlig personal. Städat, snyggt och rent. Härlig frukost med fantastiskt mycket gott!

https://sv.hotels.com/hotel/details.html?WOE=7&q-localised-check-out=22.5.2016&WOD=5&q-room-0-children=0&pa=1&tab=description&q-localised-check-in=20.5.2016&hotel-id=179627&q-room-0-adults=2&YGF=14&MGT=2&ZSX=0&SYE=3


För övriga hotell se Hotels.com

Likes

Comments