Header
View tracker

Hej! Nu tänkte jag visa några typiska "Rebecca essentials", saker som egentligen är en bas i min stil (även om det inte exakt behöver vara dessa grejer). Dessa är halsdukar, chokers och matta men mjuka läppar (vill gärna toppa med nåt annat än bara läppenna då mina läppar är så torra, typ ett gloss, har bara inget för närvarande). Jag brukar komplettera min look med en half-up bun och den plus då läpparna och en choker/halsduk räddar vilken outfit som helst.

Scarves

HÄR // HÄR // HÄR

Halsdukar älskar jag då de finns i så många olika färger och man kan hitta dem i budget klädbutiker och t.o.m. second-hand i riktigt bra kvalitet. Tycker att en färggrann och/eller mönstrad scarf piffar upp en lite tråkigare outfit och får en att se ut som om man satsat på sitt utseende fastän man bara slängt den om halsen typ.

Chokers

HÄR // HÄR // HÄR

Något annat som det finns mängder av budget varianter av: chokers! Jag skulle säga att det finns något för alla då man kan hitta dem både ienkla och utsmyckade, neutrala och färgglada, metalliska och sammetsmatta samt en mängd olika material och även på Asos sidor i plus size model. Själv har jag många från H&M och detta är ju om något en trendgrej på gott och ont. Bra då jag hittar mitt favorit smycke överallt och dåligt då ALLA har det.

Lip pencils

HÄR // HÄR // HÄR

Sist men inte minst, läppennor gillar jag för att det är ett enkelt sätt att få färg på läpparna utan att gå in too much. Mitt enda problem är att mina läppar är så hiskeligt torra med en massa veck på dem att applikationen blir väldigt ojämn. Vad färger beträffar så gillar jag egentligen allt men antingen nude, rosa eller mörka bäriga färger är mina favoriter.

Detta var allt för mig. Vad är ditt bästa vardagsfix tips? Berätta gärna i kommentarerna?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Nu är jag ju själv ingen expert på smink men har däremot ett brinnande intresse för det och för att kolla på YT tutorials och lära mig om olika sminkknep och hur man skapar olika formulas för sminkprodukter and so on. Så nu tänker jag dela med mig av det jag lärt mig som jag tycker är allmänt bra knep. Och viktigast av allt kom ihåg att det inte bara finns ett sätt att sminka sig på utan man kan använda en massa olika tekniker och det varierar så vad som fungerar från person till person. Och sist och slutligen så är ju makeup ett slags konst och det är fritt fram att experimentera!

1. Sätt concealern med ett ljusgult (banan) puder. När man använder en concealer så är det inte bara för att täcka/dölja utan också för att ljusa upp ansiktet, lite som ett slags naturlig highlighter. Om man lägger ett puder med en lätt gul ton till det på concealern så poppar den upp och det ljusa blir mer framträdande.

2. Det kan ibland vara bra att en produkt är lite mindre pigmenterad. Naturligtvis är det ju härligt med produkter som har mycket pigment och ingen vill ha en produkt där du tvingas skrubba med borsten mot rouget för att få ens en liiiten aning färg. Men en väldigt pigmenterad produkt kan lätt bli svår att använda om du bara behöver doppa borsten i den för att få upp för mycket färg. Man brukar tala om "buildable" products. Bra sådana är tex. bronzer, rouge, highlighter och en del ögonskuggor om man är nybörjare.

3. Välj foundation efter din hudton: kall, neutral eller varm. Har man en kall hudton skall man välja en foundation med en rosa underton, har man en varm hudton så väljer man en med en gul underton. Och är du neutral så skall din foundation inte vara tonad what so ever. Om man väljer "fel" så finns det en risk att man t.ex. ser gul eller grå ut i ansiktet.

4. Ögonbryn ser mer naturliga ut om håren längst fram är uppborstade och framdelen på dem i övrigt är lite lättare ifylld. Alltså, när du fyller i dina bryn med ögonbryns pomade eller puder så skall du forma hela brynet men fylla i framdelen med lite mindre färg och sedan borsta uppåt håren där.

5. Det är helt okej att "overline" sina läppar så länge man följer läpparnas form och bara gör det en aning. Dra upp läppkonturen precis ovanför din verkliga läpplinje. Om du vill ge intrycket av större läppar alltså. Om man som jag gillar sina mindre så är det också bra.

6. Om du lämnar den allra innersta delen av dina läppar ofylld då du grundar med läppenna och sedan fyller på med läppstift så ser de fylligare ut. Då blir den inre delen ljusare och ser då större ut. Samma effekt får du om du bara använder en läppenna för att "mappa" ut din läpplinje och sedan går in med ett läppbalsam eller läppglans eller om du ovanpå totalt ifyllda läppar lägger ett transparent gloss precis i mitten.

7. Om du vill använda något slags contourfärg så skall du inte använda en super mörk eller varm färg om du är väldigt ljus eller en alltför grå eller ljus färg om du är mörkare. Helt enkelt så skall färgen gå ton i ton med din egen hudton och -färg. .

8. Lägg inte en skimrande ögonskugga i globlinjen. Glitter sprids i så fall över hela övre delen av ögonen och det ser mer onaturligt ut. Det har också en förmåga att förstärka rynkor och textur på ögonen samt försvinna snabbare. En matt ögonskugga är bättre. Skimrande ögonskuggor ser bäst ut på själva ögonlocket.

9. Om du kör på en väldigt intensiv sminkning med en dramatisk ögonlook och starka läppar och vill ha lite färg på kinderna men inte något som kommer tävla med den övriga makeupen och se alltför clownaktigt ut så är ett neutralt rouge bäst. Gärna med en nudeaktig underton.

10. En setting sprej kan få sminket att se naturligare och mindre pudrigt ut. Efter att ha sminkat allt färdigt så sprutar du med setting sprejen över ansiktet (lite som när man använder torrshampo) och pudret liksom smälter in lite i huden vilket får färgerna att sticka ut lite starkare och hyn att se livfullare och mindre kakig ut.

Detta var mina tips. Hoppas du lärde dig något av dem. Dela gärna med dig av dina bästa tips i kommentarsfältet!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Det var ett tag sedan vi sågs... Och en del har faktiskt hunnit hända så jag skall uppdatera er på det mest centrala som skett.

För det första så har Luna växt massor och nu har vi en till katt, Björne! Björne är egentligen syrrans katt och Luna min men de räknas som hela familjens. Han döptes till Björne för han ser lite ut som en björn 😜

Luna är en fjärdedels norsk skogskatt och Björne har en del blue russian i sig (det är därför hans päls skimrar lite i blått). Först kom de väldigt dåligt överens, eller ja rättare sagt Luna var rasande på honom i fyra dygn innan de plötsligt började leka och nu tycks hon nästan ha lite moderskänslor för honom. De gosar mycket ihop och jag älskar dom båda men kanske Luna en aning mer då hon känns som "min" katt.

Vad jag gör är en annan fråga. Som ni kanske förstod efter mitt förra inlägg har humöret varit ganska lågt och varför vet jag inte. Nog för att det verkar börja vända en aning nu men jag är fortfarande urslut, trots att jag inte ens har särskilt stressigt i skolan. Mörkret är rätt så utmattande och idag kom den första snön 😭 Men senhösten och vintern har den fina sidan att man kan sitta inne med gott samvete och mysa. Jag har tagit för vana att växla mellan att se på YT videor och läsa (ibland med Luna i famnen) på kvällarna. Just nu läser jag Lolita (en riktig klassiker har jag förstått) av Vladimir Nabokov. Är inte helt säker hur jag känner inför den än...

Och så YT. Mina favorit videor har förutom smink på sista tiden blivit skräck videor. Inte creepypastas utan sanna berättelser och analyser av mord, fakta om seriemördare e.t.c. Känner mig helt knäpp då jag verkligen diggar dessa rysare men tydligen är jag inte ensam.... ett par miljoner tycks hålla med mig om man ser på prenumerant siffrorna.

Selfie i början av hösten // Mina nya IKEA lakan! // Kaffe med en kompis

Och vad min utredning gäller så, jag det har tagit sin lilla tid och jag har i första hand fått fylla i olika formulär och varit med om några intervjuer. Nu har jag fått med mig ett formulär att fylla i hemma. Men de tär på finska då det inte finns alltför många svenska formulär att tillgå. Vi får se hur det går, men jag har ju min goda vän Google Translate 😂 Och så mamma och pappa som jag kan fråga såklart. Dom har i alla fall varit förstående och sagt att vad en utredningen kan visa så spelar det ingen roll för hur dom ser på mig. Känns skönt att veta.

Men det är nu mest en rutincheck vilket känns lite si och så med tanke på att sådant har tar upp resurser. Känner mig nästan lite självisk... Men det var på läkarens begäran. Annars har jag inget emot det, bara att jag inte hunnit ha vanliga samtal med min psykolog vilket lett till att måendet blivit lite lidande. Men snart är det över.

Nu rundar jag av dagens inlägg. Har någon av er förresten läst Lolita? Vad tyckte ni i så fall?

Likes

Comments

Jag fick en sån där alldeles klyschig speciell insikt idag. En sån där som får en att "cringa" och låter så sockersöt. Därför var jag osäker på om jag skulle dela med mig av den. Det finns även en risk att den uppfattas på fel sätt. Men jag tänkte dela med mig av den för den betydde något för mig. Egentligen så var det en hel massa insikter som följde tätt inpå varandra. Ett huvud som plötsligt hyperventilerade tankar. Något sånt.

Here it goes. Jag är inne i en dålig period igen. Jag funderade sådär allmänt på att må dåligt, hur det riktigt är och så vidare. Jag kände mig tom och trött. Jag var rastlös och ångestladdad. Jag kände att livet inte hade någon mening. Jag funderade på mental ohälsa och den formulering som allmänt används om detta: ett tillstånd av längre subjektivt lidande utan specificerad orsak som försvårar det vardagliga livet. Mitt liv har tekniskt sätt inte försvårats. Jag går i skola, lyckas upprätthålla mina mänskliga relationer och klarar av att hålla mig igång. Det långvariga subjektiva lidandet är däremot en annan sak. Det har pågått under största delen av mitt liv. Det är inte som om saken inte blir bättre utan tvärtom så har jag kommit längre än någonsin förut. Men att jag känner en inre smärta, ångest, rastlöshet och nerver som hela tiden verkar vara på väg att brista är en vardaglig realitet för mig.

Kan jag hantera detta? Kan man någonsin hantera det skulle jag då svara dig. Man lever sig igenom det. Att klara sig och få några månader av solglimtar är priset. Missförstå mig inte. Jag ler åt skämt, jag blir innerligt glad då jag träffar vänner, jag känner mig lyckligt lottad varje gång jag ser på mina katter. Men jag är lite trött så att säga.

Men vad var då denna magiska insikt? Den förändrade varken min situation eller gjorde mig till en klämkäck fighter redo att ta sig an världen. Men jag insåg något som jag borde ha fattat under alla dessa år då jag bara stängde in en massa och försökte springa. Jag måste stanna. Stanna. Ständigt talas det ju om att man skall försöka tänka positivt och jobba sig ifrån sina psykiska problem och bearbeta dem. Man skall kämpa emot till max. Om man inte har problem så måste man röra sig från ställe till ställe. Ha framtidsplaner, göra något med sitt liv, ha hobbyer. En massa ständiga plikter och förströelser. Aldrig tid att sitta ner och bara känna och låta sig krossas av tyngden av sina känslor. Känna andningen som är så tung som om ens sten tyngde ner ens lungor, känna livsledan och bara sitta still trots att rastlösheten drar i en.

Men det var precis vad jag gjorde idag. Jag gick på en promenad för att skingra ångesten. Jag gick ut på bryggan som jag alltid gör, vid havet, min favoritplats. Jag fick en impuls att sätta mig på bänken, som jag följde. Jag gav upp ett ögonblick där. För ett ögonblick tillät jag mig att bara känna att inte försöka tänka strukturerat utan bara vara där. Jag försökte inte skjuta bort tankar utan lät dem komma. Jag föreställde mig solglitter på de isgrå vågorna och såg upp mot den molniga himlen och undrade om jag på något magiskt sätt skulle känna annorlunda om jag var där uppe i luften eller till och med rymden. Då insåg jag att det bara tillfälligt skulle förändrat mitt perspektiv. Jag skulle ha gått vidare med mitt liv, tacksam en tid. Men sedan skulle livsledan jaga mig igen.

Och det var då jag insåg att jag försökte fly. Jag insåg varför ångesten bara stegrade sig när jag gick ut på långa sträckor och det var för att jag försökte fly från något. Jag försökte fly livsledan bara för att få den kastad i ansiktet. Försökte underkasta mig kraven på att passa in, kraven på att känna sunda känslor då jag inte har en "orsak" att känna som jag gör. Och i det ögonblicket insåg jag att känslorna aldrig gör så ont som de ironiskt nog gör då man försöker förneka dem. Att ge tränga undan tankar och känslor är endast att ge mer bränsle till elden. För känslor slocknar aldrig helt. Och om de blir helt förträngda kommer spöken tillbaks för att jaga en. Allt detta bara för ett ögonblicks underkastande. Friheten i att falla och upptäcka hur lättad man känner sig.

Grunden för all rening är nämligen att ta emot sitt lidande och möta det med en stilla kropp med lugn. Jag insåg att jag varit så frustrerad för att allt och alla rörde sig framåt medan jag inte klarade detta. Jag var som ett barn som inte lärt sig simma och försöker gå ut i vattnet och kravlar i strandbrynet medan hens äldre syskon simmar långt bort och föräldrarna säger försök du med. Barnet kan inte simma än men snart. Så snart hen kan och är redo. Men inte förrän det. Oavsett vad någon annan säger. 

Kom ihåg det.

Likes

Comments

PRICKIG KLÄNNING - VERO MODA // SVART KLÄNNING MED VOLANGER - BIK BOK // GUL KLÄNNING - H&M // SVART KLÄNNING - H&M// KLÄNNING MED T-SHIRT - H&M //

COLD-SHOULDER KLÄNNING - RIVER ISLAND // MAXIKLÄNNING - LINDEX // SKJORTKLÄNNING - NOISY MAY //

​Hejsan! Själv älskar jag hösten och tycker det är jättefint att fortfarande klä sig i klänning då. Man kan ju alltid matcha klänningen med ett par strumpbyxor om det blir för kallt. Speciellt gillar jag varma och neutrala färger till hösten och också skjortklänningar är jättefina. 

Klär ni er i klänning under hösten?

Likes

Comments

Denna fredag ägnas åt något som jag värderar väldigt högt och så sällan kommer till skott med, nämligen att vara kreativ (om man inte räknar bloggandet som en form av kreativitet vilket det egentligen är 😉). Jag har själv märkt att jag är betydligt mer kreativ om jag får en grundstart som jag kan komma vidare med och jag tänkte att ni är lite liknande. Så därför så kommer jag med förslag på olika kreativa sysselsättningar och idéer för dom. Hoppas ni gillar det!

1. Skriva. Detta innefattar väldigt mycket, alltifrån att skriva blogg, berättelse eller poesi. Det finns redan oändligt många tips på olika blogginlägg, att skriva en bra blogg o.s.v. så jag tänker skippa det och gå in på idéer till dikter och berättelser.

Dikter: Testa att skriva en haiku (en japansk diktform som skrivs i tre versrader med 5 stavelser i första raden, 7 i andra och 5 i sista. Ett slags naturdikt man kan hitta mycket info om på nätet). Använd kontraster i din dikt (ljus - mörker, glädje - sorg m.m.). Använd en annan dikt/text/låt/film som inspiration och bygg din egen text kring det (en modern version av Hamlet t.ex.)

Berättelser: Bestäm början och slutet före du börjar skriva. På så sätt behöver du bara hitta på mitten, men kom ihåg att du kan ändra på allting. Bygg din berättelse kring något (en person, en händelse, en känsla, ). Kan vara verklighetsbaserat eller fiktivt. Ha en playlist för dina karaktärer eller berättelser med musik som du upplever inspirerar dig att skriva eller berättar något om karaktärerna. Musik hör de flesta ändå på dygnet runt så det kan vara ett bra sätt att snappa upp nya idéer.

2. Teckna, måla. Fundera över vad du kan och hurdan svårighetsnivå ditt arbete skall vara på och arbeta efter det. Använd dig av olika stilar t.ex. abstrakt konst, perspektiv, akvarell, kubism m.m. Som inspiration så kan du ha något/någon du brinner för, ett aktuellt ämne (djurens rättigheter, feminism), något du parodierar eller bara något du tycker är vackert. Samt mycket mer. Fråga dig: Vad kan man inte göra konst av?


3. Fotografering, filmning. För det första: Vad vill du fota/filma med? Vill du använda något för att redigera dina bilder/videon och i så fall vad? Tänker du publicera dina bilder/videon och var i så fall? Vem får se dem? När du har bestämt det så kan du fundera på vad för slags videon/bilder du vill ta/göra.

Bilder: Testa att försöka sträva till en enhetlighet eller kontrast i färgskalan. Både under redigering men även då du väljer vad du vill fota. Lek med förhållandet stort/litet och använd det om du vill ge ett visst intryck eller föra fram ett budskap. Prova på att fota bilder i olika slags ljus och se om du vill använda något övrigt för att förbättra ljuskvaliteten.

Videor: Välj ett ämne du gillar och testa att filma kring det t.ex. bakning, makeup o.s.v. Eller filma artistiska filmer t.ex. kortare naturvideor eller vardagliga videor (typ vloggar).

4. Makeup. Detta är kanske lite random men jag tar upp det eftersom jag räknar makeup som en konst. Det som är bra att tänka på här är övning, övning, övning samt att börja med lite billigare sminkprodukter. Se på youtube videor, kolla sminkbloggar och testa själv där hemma. Om du vill ha inspiration för makeup looks så kan olika typer av makeup looks för olika årstider, olika sorters slutresultat (t.ex. matt, skimrande, metalliskt o.s.v.), matcha läppar och ögon, olika typer av ögonlooks (t.ex. halo eyes, smokey eyes, cat eyes) och olika sorters läppar (t.ex. ombre läppar, mörka, ljusa, krämiga, glossiga, matta) vara en idé. Läs på olika recensioner innan du testar en produkt.

Likes

Comments

Neutral 
Classy 
Smokey

Hej! Här kommer tre makeup looks som jag tycker skulle vara perfekta till hösten. Jag gillar att det finns så väldigt många olika slags makeup looks på youtube så alla hittar nåt för sin personliga smak. Den sista är tekniskt sätt inte en höst makeup look men jag tror den skulle passa jättebra för en night-out eller nåt liknande under hösten 😃 ​

Likes

Comments

Hej raringar. Dagens inlägg kommer att bli en library haul (eller ja, nästan har två egna böcker som jag skall börja läsa så de är också med). Tänkte att eftersom vi gör hauls med kläder och smink e.t.c. så varför inte med böcker 😉 Kan annars tillägga att jag börjat med en ny läsande strategi, jag lånar färre böcker och läser en åt gången. Märkte att det blir mera läst då....

Bild t.v.: John Green - Paper Towns, Looking for Alaska

Bild i mitten: Rick Riordan - Percy Jackson - född till hjälte, Vladimir Nabokov - Lolita, Jenny Downham - Innan jag dör

Bild t.h.: Jandy Nelson - Jag ger dig solen, Himlen börjar här

De båda J​ohn Green böckerna köpte vi på sommaren då vi med familjen var till Ekenäs och Hangö och besökte en bokhandel i Ekenäs men jag har inte haft tillfälle att börja läsa dem förrän nu. Tycker Greens böcker är helt okej och definitivt bättre än de flesta ungdomsböcker. Dock så läser jag dom helst på engelska.

Percy Jackson serien är en hypad fantasy serie så därför ville jag jättegärna läsa den och jag blev väldigt glad då första boken blivit återlämnad till bibban. Lolita blev jag intresserad av då den är en så omstridd klassiker som människor både rackar ner på och hyllar. Temat, en lusthistoria mellan en 40-årig man och en 12-årig flicka är ju också lite tabu vilket gör den ännu intressantare i mina ögon. Innan jag dör ha rjag varit på jakt efter i evigheter så jag blev mycket glad då jag såg också den och hoppas den är lika bra som ryktet säger. 

Jandy Nelson är också hon en ganska hypad författare och Himlen börjar här är den bok hon blev mest känd för. Tydligen är jag ger dig solen en nyare bok och texten på baksidan lät så intressant så jag nappade med mig den också. Men mest lånade jag böckerna för titlarna och de vackra omslagen ❤


Detta var allt jag har på min to-read-list. Vad läser ni just nu?

Likes

Comments

Hej! Har börjat blogga igen och tänker försöka uppdatera sisådär en gång per dag. Men om jag inte har tid blir det mer sällan. När jag har mina studentskrivningar på våren tar jag också en bloggpaus men det meddelar jag sen. Kram!

Nu kommer här 10 personliga fakta om mig, det vill säga mera djupa saker om mig som ni kanske inte visste. Hoppas ni gillar det.

1. När jag verkligen bryr mig om någon så är jag typ till hundra procent beredd att stöda och skydda den personen även om jag skulle hamna i trubbel för det. Jag har väldigt starka beskyddarinstinkter och därför så är det kanske bra att jag inte fäster mig vid så många människor.

2. Jag blir bara kär i personer jag inte har någon chans att ha ett förhållande med eller fiktiva karaktärer. Till exempel upptagna personer, personer som inte är attraherade av tjejer eller som är vän med någon jag hatar. Min crush på fiktiva karaktärer är mer oskyldig och jag har aldrig blivit totalt förtvivlad över att vi inte skulle kunna bli ihop i verkligheten.

3. Jag är alltid medveten om när jag är dubbelmoralisk och om att jag har fel i en fråga och lyckas inte förtränga det. Det låter bra men blir i längden lite jobbigt då man alltid är medveten om exakt alla synvinklar e.t.c.

4. Jag gillar poesi, både att skriva och läsa det. Har inte riktigt tagit mig tid att fördjupa det men planerar nog att låna hem lite poesiböcker och börja skriva igen.

5. Jag är inte alltför förtjust i adrenalinupplevelser utan kan tycka att det mest blir obehagligt om jag måste göra något nervkittlande som skrämmer mig. Jag skulle inte vilja åka en skrämmande åkattraktion på en nöjespark. Men om jag gjort något adrenalinkickande är jag alltid stolt.

6. Jag tror att det är viktigt att bemöta människor med vänlighet och att det alltid lönar sig i slutändan.

7. Jag hör till den lilla minoritet kvinnor som ALDRIG har mensvärk typ. Däremot blir jag lite orolig i magen de första dagarna.

8. Jag planerar en massa saker men kommer mig aldrig för att göra dem. Gå på bio oftare, baka cupcakes, börja med någon kampsport e.t.c.

9. Jag gillar att öppet prata om sex och tycker det borde göras mer i dagens samhälle. Ärligt talat majoriteten av världens befolkning har en sexuell attraktion till någon och det finns så otroligt mycket missförstånd, dubbelmoral och tankar som aldrig luftas och eller kommer till ytan. Sex är ju en av livets guldkanter om det sker i ömsesidigt samförstånd och på ett sätt som känns bra för en själv och ens partner (om man inte själv är sin egen sexpartner vill säga).

10. Jag är till hundra procent säker på att jag inte tillsvidare vill ha barn och om jag skall skaffa barn vill jag vara helt säker på det och att det skall vara ett medvetet beslut som jag gör tillsammans med den jag tillbringar resten av livet med. Jag kan tänka mig att skaffa barn om m´jag vet att jag vill tillbringa resten av livet med min partner och att hen jättegärna vill ha barn men då förväntar jag mig att vi är ihop till slutet typ.

Likes

Comments

Hej!

Nu är det ju så att jag inte uppdaterat något alls och det beror på att jag inte är på topp så att säga just nu och dessutom stressad med mina skrivningar och allt det. Därför har jag en förståelig bloggpaus. Men det är inte hela sanningen. Helt ärligt så har jag just nu tappat motivationen att blogga och har lite tappat bort vart jag vill föra min blogg och gällande en hurdan blogg jag vill skriva.

Jag kommer definitivt inte sluta blogga men jag vill ta en längre paus och först börja blogga då jag känner för det igen. Jag är ju som ni vet en superkänslig person och saker tycks påverka mig starkare än andra, så är jag ganska trött också efter många tunga år. Därför så måste jag beräkna mina resurser och lägga in dem på rätt saker. Rätt sak för mig just nu är mina skrivningar och efter det att verkligen vila, utan några som helst krav.

Nu vet jag att ingen av er säkert kräver att jag skall uppdatera på ett visst sätt för att hålla måttet men jag är en utpräglad perfektionist som lägger för höga krav på mig själv och inbillar mig att jag måste tillfredsställa alla. Vilket inte är helt realistiskt. Så det jag vill komma till är att jag tänker ta det lugnt, låta idéerna mogna och börja skriva då jag känner mig redo för det. Så kommer jag också att fundera igenom vilken typ av inlägg jag vill skriva och vad som känns bra för mig och hur ofta jag vill uppdatera. Jag kommer inte ha några bloggar vid sidan om då jag verkligen inte har orken för det utan kommer istället att inkludera sådant jag velat skriva om men inte riktigt vågat av rädslan för att göra läsare besvikna. Om vissa av er inte trivs med vad jag skriver om och riktningen jag kommer ta min blogg har jag full förståelse och hoppas ni hittar andra bloggar mer i er smak. Men jag tror att det är bäst för mig om jag är sann mot mig själv då jag som sagt bloggar för min egen skull.

Kommer dock inte att göra ett stort statement om hur jag kommer göra saker och ting eller ge några löften. Jag prövar mig helt enkelt fram. Och alla ändras ju vi. Men kom ihåg, it´s not a goodbye it´s a see you later!

Likes

Comments