Header

ÄÄNTLIIGEEEN så är kökslampan funnen efter typ 1 års letande. Finally. Stolen från Gubi är en goals-kontorsstol, ringen kommer från Engelbert och den perfekta beachväskan kommer från Mango!

Likes

Comments

Drömlampan från Flos, Kalle-ankapjuck från Gucci, vas/konstig sak från Jonathan Adler och rosa asfina fåtöljer okänd.

Likes

Comments

Köpte ett träd idag. Tror det kallas apträd. Gillar't massa! Trevlig fredag och helg på er gött folk.

Likes

Comments

Bag of my dreams.

Likes

Comments

Ledig dag har spenderats i min svinsköna soffa med duntäcke och diverse kuddar. Behövdes ny hårvård men fegade som vanligt och kör på samma som jag kört i typ... 7 år? Tanken är att försöka bli ljushårig(are) i veckan så jag har haft Olaplex och en halvliter arganolja i barret i tre dagar (ni kan ju tänka er hur vidrigt det är just nu) för att försöka bygga håret så bra som möjligt inför blekningen. Nu ska jag se senaste avsnittet av Taboo och gå och handla lite mat!

Likes

Comments

Jag har fått nytt jobb. Nytt/ett till jobb som tanken i alla fall var skulle bidra lite till min plånbok varje månad. (Sunita, läser du det här vill jag säga att jag är galet tacksam för chansen). Men än så länge så har jag nog gått plus minus noll sen jag började. Det finns så mycket fint att jag dör.

Har bland annat köpt korallen ocan som jag velat ha sedan länge (ofcourse är alla våra koraller "plockade" på korrekt/miljövänligt/rätt sätt, nämligen (tyvärr dock) redan döda som bara ligger och är fina på olika stränder. Då gör dom ett kanonjobb på min tv-bänk hemma istället! Har börjat använda en del örhängen också. Mest olika strasshängen men typ bara till fest så jag slog till på ett par till, minst lika fina, från Lily and Rose. Tanken var att kunna använda dom även till vardags men fortfarande sticka ut och det gör tammefan Miss Miranda. Mitt i prick där!

Behövdes även ett par nya stanisar. Ska försöka att hålla lite i dom dock tills solen och plusgrader börjar visa sitt nylle.

Likes

Comments

Fortsätter på min favoritserie med några fil/sopp/pasta/vad-man-vill-skålar.

Likes

Comments

Har velat ha en sänggavel för jäkla länge nu men idag fick det vara nog. Jag och mamma drog på oss snickarbrallorna och fick ihop det här till slut (efter några vändor till diverse tygbutiker och bauhaus osv)(hade även svårigheter med häft/nitapparaten men löste det också). Själva bygget tog typ 30 min och allt som allt ha den nog kostat ca 1500 (det dyra är linnepåslakanet jag dragit på så med ett vanligt tyg kan man komma extremt billigt undan). Jag valde ett påslakan bara för att det är extreeeeemt praktiskt. Ett: man kan lätt dra av och tvätta i maskin, speciellt när hag valt ett så ljust tyg. Två: att jag är den mest ombytliga/omständiga människan jag vet. Nästa vecka kommer jag säkert vilja ha en annan färg och då byter jag hur enkelt som helst!

Nu: handboll all night.

Likes

Comments

Blev en filodendron för den som är intresserad. Konstig, fulsnygg, lite spretig, grön och väääldigt lättskött sa hon i butiken (såld).

Likes

Comments