Header

Home interior

Några av mina favoritsaker här hemma är lätt mina Nagelstakar, högtalaren från Sonos och Akarilampan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Home interior, New in

Trodde nog aldrig att jag skulle köpa en cloudykruka någonsin mer i mitt liv. Har lixom sålt av eller sprayat dom jag har men idag.. idag dök den röda uppni butiken och Julia föll pladask. Jag var tvungen. Vilken fab färg. Så höst/vintrig och mysig och såååå fin ihop med buketten jag har hemma nu som är wn blandning av riktigt hållbara blommor eller plastblommor. Som också är från Newport Home ofc! Kapsylöppnaren är från Skultuna och finns också att komma och köpa hos oss.

Imorn ryker visdomstanden. Efter mycket om och men (dvs infektioner med alldeles för många penecillinkurer) så får den faktiskt dra åt helvete. Och imorn sker det. Imorn går jag på en veckas ofrivillig ledighet. Ska äta en fet frulla med bara jobbiga saker att tugga. Typ som knäcke, godis, fläskfile, majskolv och revbensspjäll för sen väntar en vecka av flytande föda. Inte najs. Nu blir det också sega godisar, karlslok och Daredevil.

Likes

Comments

Home interior, New in

Asso hörrni, kolla! Jag har ett matbord!! Jag har svårt att tro att någon någonsin har uppsattat en möbel så mycket som jag uppskattar vårat matbord just nu. I vår förra lägenhet fanns verkligen inte plats för ett eiktigt matbord men nu, två år senare, finns det gott om plats! Skulle kunna ha fyra matbord nu bara för att #savage. På bordet står min julklapp från min karl, vänskapsknuten, nya flasköppnaren från Skultuna och lote stöldgods aka blommor från en park #savage.

Den här lesiga dagens agenda består av hemligt finbesök, planering inför helgens bravader (farsgubbens bröllop) dvs sy om en massa kläder, prova skor och lite annat. Måste även fortsätta ställa in porslin osv i skåpen i köket. Just nu ligger allt kvar i flyttkartonger. Men vi får se hur mycket jag orkar #savage

Puss

Likes

Comments

Home interior, Allmänt, New in

Hola amigos! Varit väääldigt mycket nu vad gäller flytt just nu. Allt annat har tyvärr kommit i andra hand. Men igår landade vi i nya lägenheten. I trapphuset bredvid! Det som saknas nu är bland annat matbord, flytta-in-blommor och lite småfix! Ska sätta upp gardiner som ligger lagom skrynkliga i en kartong men eftersom det är veckbandsgardiner och det är ”vanliga” gardinstänger så måste jag till ikea för att köpa speciella krokar/ringar. Väntar också in en leverans av ny, asfet kattställning eller klösträd. Så fort den har kommit så drar jag fort som fan! Ni som följer mig vet att jag cravat tidningsstälet från AYTM och där står det nu. Alldeles för fint för sitt eget bästa bredvid sladdar och PS4.

Känns i alla fall väääääldigt bra just nu. I helgen vankas bröllop.. nästa vecka vankas städning av gamla lägenheten och operation av visdomstand. Inte lika kul. ”Skön känsla slut” som vi säger. Ska njuta tills dess iaf!

Likes

Comments

Den här lilla, asballa lilla mässingspjäsen, i form av en kapsylöppnare, kom in på jobbet i veckan och den är absolut något jag kommer lägga beslag på i veckan. Älskar'n. Från Skultuna

Likes

Comments

Jag köpte på riktigt detta för typ 70kr på H&Ms rea. Älskar sånt.

Likes

Comments

Hej kompisar och söndag. Hade en riktigt nice lördag måste jag säga. Riktigt mysig och fick saker gjort. Vi klädde om våra stolar, lagade fett god mat, kollade senaste Transformers och städade. Älskar sånna lördagar! Jag är riktigt nöjd med hur stolarn blev. Älskar det brunbetsade träet mot den beiga sammeten men ångrar lite att jag inte tog en mörkare som var sjukt fin. Men det är ju det som är najs med sånna stolar och när man nitar fast; jag kan ju ändra imorn om jag vill. Idag blir det ungefär samma agenda som igår tror jag. I veckan väntar jobb och en liten vända till stockholm! Just nu är lättt roligaste tiden på året att jobba i en inredningsbutik. Är som julafton varje dag när det kommer nya grejer från alla mässor! Nu ska jag sy lite, pussa på min man och tagga till Premiere Leauge! Ciao.

Likes

Comments

Jag är sån Hemnettorsk så det finns inte. Är lätt inne och kollar varannan dag om inte varje. Det här var dagens inspo. Inte alls svårflörtad.

Likes

Comments

Wanted

Mycket, mycket fint i årets H&M Studio men dessa tre kommer jag kriga som sjutton för. Är ju kär i Marimekkos variant av skinnväskan men den här kommer förmodligen ligga något bättre i pris som just nu känns rimligare då våra nya stolar tyvärr ruinerade mig.

Likes

Comments