Header
View tracker

Rosa Verner Panton via Bukowskis. DÖR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker


För den som hittar en eller två stolar, likt dom ovan, för en billig peng ska få en feeet puss. Vasen ska jag köpa nästa vecka och kanske likaså pjucken. Vasen från Zara Home och skor från HM.

Likes

Comments

Är helt klart kär i mitt nya soffbord. Har gått i typ ett år och haft beslutsångest över vad jag ska ha. Allt från nån sten till glas till nån coolt teäslg till sten och till slut glas. Helt rätt beslut. Fett skönt med ettt stort också!

Likes

Comments

Tips till alla er som ska köpa soffa nu som inte vill betala en förmögenhet, som vill ha 3 meter bred och nästan 1,5 djup glädje. Finns i massa olika tyger. HÄR är den. 20 prolle nu också.

Likes

Comments

Min eldiga passion för belysning kommer aldrig släckas tammefan. Senaste tillskottet är denna. Uppfyller alla krav tanmefan. Ett blocketfynd.

Likes

Comments

Big yes-yes!

Likes

Comments

Kan vi ta några minuter och prata om den här asballa kaktusen jag köpte idag? Den ser ju ut som nåt i ett korallrev. Älskarn. Snittblommor också.

Likes

Comments


Clusterlampa (ett blocketfynd), skor från Nike och fåtöljen i grön sammet hittar ni på Ebay.

Likes

Comments

​Jackan Kommer från Zara, pläd från H&M Home (som jag lagt beslag på), stol signerad Wegner och påslakanset i linne från Ellos Home.

Likes

Comments