Header

Är fett hungrig. Kollar därför på matbilder och matlagningsprogram och blir ännu hungrigare. Riktigt nöjd med "håll-käften"-grytan jag gjorde häromdagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gomorron gomorron! Köpte precis dessa (inte dom på bilden) vintage Thonetstolar. Fast fyra, inte sex. Älskar den bruna betsade färgen. Hade absolut kunnat ta svarta med men gillar den bruna mer. Ger mer värme på något sätt. Ska försöka hämta dom snarast!

Likes

Comments

Det vankas höst ute och därav höstgryta på långkok! Hösten kan kanske vara min absoluta favoritårstid. Lager på lager av kläder, tända ljus och kryddiga téer, filmkvällar och mössa (och grytor). Finn noll fel lixom. Grytan har kokat ca timmen nu och får nog stå minst det dubbla. Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Linnebäddsett från H&Mhome, Thonet stol No 30, Lampa Akari och halsband från Blue Billie.

Likes

Comments

Är inte alls svårflörtad vad gäller att köpa tidningar och böcker (typ coffee table books). Den här gången räckte det med en beige Togo på framsidan. Grymt bra tidning förövrigt också.

Likes

Comments


Lampa (snart så) designad Isamu Noguchi för Vitra, skor från H&M, väska Saint Laurent, räfflade champagneglas från Ferm Living och halsband Ebay.

Likes

Comments


Tanken är ju inte direkt att det här ska va nån skönhetsblogg eller så men ibland dyker det upp produkter som jag mååååste tipsa om. En sån produkt är detta torrschampo från Kronans apotek! Inget jag rekomenderar om du är riktigt mörkhårig då den ljusar upp litegrann. Men för mig är den peeerfekt. Verkligen inte mattar ner på något sätt, tvärtom. Den gör håret silkeslent. Jag är inte ute efter någon volym på något sätt då jag känner mig som en dragqueen då så är man ute efter volym, kanske inte denna. Billig är den också. Har typ köpt upp alla flaskor i hela norrköping men tror den ligger på typ 50kr!

Idag har jag och mamma namnsdag och då har vi som tradition att vi gör nåt. Vad det blir återstår att se!

Likes

Comments

Har läääääänge gått och suktat efter HMs linnepåslakan och nu slog jag till. Good call (klapp på axeln) för jag har sovit som en kung inatt. Har ju haft deras dubbelpåslakan förut när man inte delade täcke med någon hah men det fick ju åka upp på sänggaveln. Tog den "grå" färgen då allt annat i rummet är vitt som attan. Rea-fyndade denna askkopp från Zara home som jag kommer använda som smyckes/klock-förvaring. (Ignorera våra sovmasker tack)

Likes

Comments