Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Travel

Likes

Comments

Go' lunch vänner! Var ju ett tag sen sist så jag tänkte flika in med en "most wanted right now". Mycket jag vill ha just nu tyvärr men detta är en del av dem iaf. Skålen är från Jonathan Adler, skjorta från Tôteme, skor från Isabel Marant och halsbandet är från Engelbert.

Nedräkningen till Sorrento började för typ 70 dagar sen och nu är det bara 12 dagar kvar. Längtar som attan. Känner att skjortan och sandalerna hade varit 10/10 där.

Likes

Comments

Får verkligen inte nog av min clusterlampa.

Likes

Comments

Såhär ser typ min favoritmåltid ut (efter libanesiskt). Påsk/midsommarmat. Det älskar jag. Dock så uteblev tyvärr must, lax och rödbetssallad. Det här åt jag och karln idag iaf.

Jag hade förövrigt min sista dag på mitt jobb som jag varit på i nästan fyra år. Känns så sjukt. Nu ligger jag bara slappar, dricker maasssaa cola zero och kollar Sherlock. I veckan väntar ett frisörbesök och nya jobbet! Ciao!

Likes

Comments

Lunch på Pig n' hen idag i Norrköping. Overkligt. Oooooverkligt. Ni som bor här och har missat det: tveka ej. Asskön stämnning, bra priser och sjukt god, enkel mat! Behövs inte mycket mer enligt mig. Fick med mig en fett rutig kjol hem också.

Likes

Comments

Här ska det drickas Cosmos.

Likes

Comments

Värdens bästa vitaminboost feån Lumene och världens bästa handkräm från Aésop. Beachväskan är från Granit.

Likes

Comments

Så här vill jag att mitt kommande badrum ska se ut. Enkelt, ett fett badkar, STOOORA MARMORBLOCK (tycker det är sjukt mycket finare och mer karaktär än med vanliga 30x30-plattor), ljust plus en feeet spegel med bra sminklampor. Sen är jag nöjd. Mycket nöjd. Älskar varianten dom har gjort med fönstret för att slippa insyn men fortfarande få in dagsljus! Ser ut som en lampa egentligen.

Kan även tänka mig något inslag av rosa.. bara en liten klick av laxrosa. Kommer bli svårt att kunna övertyga karln om det tho'.

I mitt drömboende förekommer även 1. fiskbensparkett a'la Paris från Unika golv..

2. Ett marmorbord med massivt underrede (hur nice?!)

3. Rottingstolar med en kall rosa ton på sammetstyg på sitsen. Både bordet och stolarna är från Dusty deco (ofc)(som allt annat jag gillar)

4. Har fått en dille på grönt också. Inte vilken grön som helst utan den där gul/gröna olivfärgen som på bilden ovan. Kanske en schäslong eller puff nånstans..

Likes

Comments

Tjäna! Det var ju inte igår hörrni. Har legat med tandvärk i hundra år och ätit skitmat, kollat serier och myst med karln i flera veckor känns det som hah. Anyway.. Jag och mamma bokade visst resa precis (dans-emojin) till ett av ställena på min "bucket-list". Sorrento! Så nu firar man med bananpannkakor och räknar dagarna (exakt 90 idag). Och beställer nya bikinisar. Och klänningar.. oså. Kommer bli kalas.

Likes

Comments