Här slänger jag upp lite bilder ifrån min begravningskrans jag gjort i skolan, var roligt men väldigt pilligt. Kransar är inte riktigt min grej haha. Vi har även gjort små höstkransar men tog inte några bilder då jag inte blev nöjd med den.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej babes!

I går (Lördag, 24 Sep) var jag med Praktiska i Skulltorp och lyssnade på Nicklas Jensen! Tog så många bilder men här är några av dom bilderna jag tog iallafall! Så himla duktig, Både Nicklas och Åk 3 som hjälpte till!

Likes

Comments

Hej babes!

Förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft lite fullt upp med allt och ingenting. Jag har nu gått på florist i tre veckor ungefär och jag trivs verkligen så himla bra! Vår lärare är guld värd och hon är så himla duktig och hjälper en verkligen med det man behöver. Jag lägger upp två av mina arbeten här ovanför, En rundbunden bukett med Anastasia, Nejlikor, Lejongap, Eucalyptus och lite smått och gott. Sedan har vi en simpel krukväxt med dekoration! Tycker detta verkligen känns rätt och jag njuter verkligen av att få jobba med blommorna! Efter höstlovet skickas vi ut på praktik och jag har redan en praktikplats färdig för mig, Fantastiskt! Ser verkligen framemot allt detta året har att erbjuda och jag kommer lägga upp lite bilder här ifrån dels praktiken men sedan också nu ifrån skolan då vi inte har börjat praktisera än. Hur har det gått för er i gymnasiet?

Ha det bäst och ta hand om er!

Likes

Comments

Hej babes!

Jag måste bli bättre på att uppdatera, men som sagt ska ju detta vara främst en florist blogg för dels inspiration och motivation, men det kommer ju upp annat också såklart för att jag tycker det är kul att blogga. Jag slänger in några bilder ifrån dom senaste tre-fyra veckorna. Jag kan ju börja med att jag är nyinflyttad i Skövde! Det är verkligen en så himla mysig och fin stad, trivs så himla bra här. Flytten har tagit ganska mycket tid och kraft, men vad tusan förväntar man sig. Jag börjar gymnasiet på måndag och jag tycker det ska bli så spännande och kul! Haha tycker synd om er som började redan idag, fett trist. Idag drog min kompis hem ifrån att ha stannat över ifrån igår och vi hade verkligen en super kul kväll tillsammans med bästa PLL haha plus vårt lilla tacomys och mycket skratt givetvis. Jag väntade med henne tills hennes buss kom för hemfärd vid resecentrum så jag passade på att gå till Espresso House när jag ändå var där. Älskar dom! Deras personal är goals btw!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej babes!
Just nu ligger jag och solar, Har solat verkligen hela dagen, i vanliga fall tycker jag det är skit tråkigt att bara ligga där men vill man bli brun så får man tåla det. Senare ska jag gå en powerwalk. Finns verkligen inget skönare att gå en lång härlig powerwalk i skogsstigen! Imorgon ska jag övningsköra lite med körskolläraren och det blir intressant haha, På torsdag drar jag ner (eller är det upp? Ingen aning haha) till Lysekil igen och jag längtar så mycket, Det är det bästa stället som existerar. Hoppas verkligen vädret där är bättre, har varit mindre bra denna sommaren. Ska in och träffa bästa Elvira där också, världens bästa verkligen.
Ha en fortsatt trevlig dag och ta hand om dig!

Likes

Comments

Hej babes!
Jag slänger först upp lite bilder på våra krukväxter ifrån första arbetsdagen, Det var kämpigt men gick riktigt bra! Sen har jag ju världens bästa arbetskamrat också det kan ju inte bli bättre! Vi har lagt mycket tid på att dekorera det fint och få allt precis som vi ville ha det, Även fast jag fick stå 2 timmar på morgonen haha! Nu är det enda jag kan tänka på är gymnasiet. Gosh är så nervös men så himla taggad att det är sjukt, Jag fick också med mig en kompis på florist så jag slipper att va mobbad första veckorna, Thank you god för det haha. Är det någon mer som ska gå i Praktiska Skövde? Let me know and hit me up gurl.
Ha det bäst och ta hand om dig!

Likes

Comments

Hejsan på er babes! Nu är utbildningsveckan inför sommarlovsentreprenörerna slut och det har både varit en lärorik vecka men också en jävligt tuff vecka, Nu ska vi ut och jobba iallafall och det ska bli jätte kul hur det kommer sluta! Aja nog om det nu, Nu hade jag tänkt att lägga ut en 25 saker om mig, eftersom jag är ganska så ny här så ni kan veta lite mer om mig. Ha det bra och ta hand om er!

1. Jag älskar kaffe.
2. Vill bo i Stockholm sååå gärna.
3. Jag blir nervös väldigt enkelt.
4. Sushi är mitt liv.
5. Gigi Gorgeous is my mama.
6. Jag är inte så jätte bra när det gäller skolarbete.
7. Måste ha koll på allt annars får jag panik.
8. Alla säger att jag är över social och har jätte lätt för att lära känna nya människor men jag tycker totalt motsatsen.
9. Jag gillar att prata om allt i mellan himmel och jord.
10. Snapchat is my life.
11. Sitter med min telefon hela tiden tyvärr.
12. Min största dröm är att flytta till Beverly Hills.
13. Stör mig jätte enkelt på människor.
14. Min favorit färg är rosa. (Intressant much)
15. Det ända bra med sommaren är att man kan bli brun, fast heter man David Wedner så har man jävligt svårt med det.
16. Skrattar väldigt enkelt.
17. Är morgonpigg.
18. Älskar att prata engelska.
19. Blondiner är bäst.
20. Hatar folk som tror att dom alltid har rätt.
21. Min favorit blomma är Hortensia.
22. Älskar skräckfilmer.
23. Är väldigt klumpig.
24. Är oftast väldigt glad och positiv.
25. Vill gifta mig med pojkendrömmer hihi.
Likes

Comments

Hejsan!
Nu hade jag tänkt att skriva första inlägget, Efter ett ganska bra tag nu. Avslutningen i 9an var ganska så sorglig, Många vackra ansikten man kommer sakna att se, och många härliga människor som man varit med dagligen. Annars var det roligt, Middagen och cyklingen osv. Nu är jag iallafall taggad inför gymnasiet, Ska bli så himla roligt, men också fruktansvärt nervöst. Första inlägget är ganska tråkigt jag vet, men ville få upp det så det inte ser lika boring ut, och kommer bli mer aktiv självklart. Ha det bra och ta hand om er!

Likes

Comments