View tracker

Hej babes!
Slänger upp lite bilder ifrån praktiken på några kransar jag gjort på senaste tiden, Lite idéer till er där hemma som är sugna på att göra något eget kanske? Våga vara kreativ! Tänkte slänga upp något inlägg om lite enkla idéer som man kan göra om man vill pyssla om där hemma, Vad tycker ni om det?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej babes!
Här är lite av arbeten jag gjort nu senast i skolan, Vi hade öppet hus förra onsdagen på skolan och då gjorde jag iordning en stor bukett och ett litet snittarrangemang. I buketten hade jag lite cappuccino rosor, snittnejlikor, liljor och massa grönt, Lägg märke till det fina björngräset, så vackert i buketter. Buketten under gjorde jag lite fristående i skolan då vi tränar mycket på höga och låga buketter.

Jag tänkte först lägga ut lite mer ifrån praktiken men har verkligen knappt hunnit, i butik är det så annorlunda jag kan inte stå med kameran mitt i butiken bland alla kunder och stå och fota. Men jag gör mycket av det vanliga. Buketter, planteringar, beställningar, dekorationer. Har gjort lite roliga jul planteringar dock som jag skulle kunna lägga ut bild på men, Fick även stå i kassan i tisdags så nu känner jag mig redo för att börja ta emot mer kunder, Kunderna är så himla trevliga!
Ha det bäst babes!

Likes

Comments

View tracker

Denna kransen gjorde jag på första praktikdagen inför skyltningen. Jag lindade en rockring med floratejp och sedan gjorde jag en krans av den, super roligt men tog väldigt lång tid.

Sedan har jag gjort jätte många olika buketter, så himla roligt! Kommer skriva ett litet längre inlägg om gymnasieval lite senare men har väldigt fullt upp.

Ha det bäst babes!

Likes

Comments

Jag gjorde denna vita julkransen i måndags som jag blev väldigt nöjd över! Jag hade i Cypress, Silvergran och Vit Ljung, sen dekorerade jag med små vita bollar, en ros och knöt ett litet fint band och lät banden hängande lite då jag tyckte det skapade lite mer liv i kransen!

Jusste!
Tänkte skriva ett lite längre inlägg med tips till er som ska välja till gymnasiet också lite längre fram! Kan va lärorikt.

Likes

Comments

Hej babes!
Denna veckan har vi gjort nivåbuketter. Bilden som ni ser längst upp är en Begravningsbukett och bilden under är en helt vanlig bukett fast i nivå. Det är bara en vecka kvar sen är det höstlov! Vilket betyder att efter höstlovet kommer jag vara i butik varje måndag och tisdag! Åh ska bli så himla roligt! Jag ska vara i Interflora Fresh Johannebergs i Lidköping. Kommer låta jätte trist att säga men jag vill verkligen inte ha höstlov, Vill praktisera nu! Haha det är bara att hålla ut. Hoppas allt är väl med er!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Här slänger jag upp lite bilder ifrån min begravningskrans jag gjort i skolan, var roligt men väldigt pilligt. Kransar är inte riktigt min grej haha. Vi har även gjort små höstkransar men tog inte några bilder då jag inte blev nöjd med den.

Likes

Comments

Hej babes!

I går (Lördag, 24 Sep) var jag med Praktiska i Skulltorp och lyssnade på Nicklas Jensen! Tog så många bilder men här är några av dom bilderna jag tog iallafall! Så himla duktig, Både Nicklas och Åk 3 som hjälpte till!

Likes

Comments

Hej babes!

Förlåt för en dålig uppdatering men jag har haft lite fullt upp med allt och ingenting. Jag har nu gått på florist i tre veckor ungefär och jag trivs verkligen så himla bra! Vår lärare är guld värd och hon är så himla duktig och hjälper en verkligen med det man behöver. Jag lägger upp två av mina arbeten här ovanför, En rundbunden bukett med Anastasia, Nejlikor, Lejongap, Eucalyptus och lite smått och gott. Sedan har vi en simpel krukväxt med dekoration! Tycker detta verkligen känns rätt och jag njuter verkligen av att få jobba med blommorna! Efter höstlovet skickas vi ut på praktik och jag har redan en praktikplats färdig för mig, Fantastiskt! Ser verkligen framemot allt detta året har att erbjuda och jag kommer lägga upp lite bilder här ifrån dels praktiken men sedan också nu ifrån skolan då vi inte har börjat praktisera än. Hur har det gått för er i gymnasiet?

Ha det bäst och ta hand om er!

Likes

Comments

Hej babes!

Jag måste bli bättre på att uppdatera, men som sagt ska ju detta vara främst en florist blogg för dels inspiration och motivation, men det kommer ju upp annat också såklart för att jag tycker det är kul att blogga. Jag slänger in några bilder ifrån dom senaste tre-fyra veckorna. Jag kan ju börja med att jag är nyinflyttad i Skövde! Det är verkligen en så himla mysig och fin stad, trivs så himla bra här. Flytten har tagit ganska mycket tid och kraft, men vad tusan förväntar man sig. Jag börjar gymnasiet på måndag och jag tycker det ska bli så spännande och kul! Haha tycker synd om er som började redan idag, fett trist. Idag drog min kompis hem ifrån att ha stannat över ifrån igår och vi hade verkligen en super kul kväll tillsammans med bästa PLL haha plus vårt lilla tacomys och mycket skratt givetvis. Jag väntade med henne tills hennes buss kom för hemfärd vid resecentrum så jag passade på att gå till Espresso House när jag ändå var där. Älskar dom! Deras personal är goals btw!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej babes!
Just nu ligger jag och solar, Har solat verkligen hela dagen, i vanliga fall tycker jag det är skit tråkigt att bara ligga där men vill man bli brun så får man tåla det. Senare ska jag gå en powerwalk. Finns verkligen inget skönare att gå en lång härlig powerwalk i skogsstigen! Imorgon ska jag övningsköra lite med körskolläraren och det blir intressant haha, På torsdag drar jag ner (eller är det upp? Ingen aning haha) till Lysekil igen och jag längtar så mycket, Det är det bästa stället som existerar. Hoppas verkligen vädret där är bättre, har varit mindre bra denna sommaren. Ska in och träffa bästa Elvira där också, världens bästa verkligen.
Ha en fortsatt trevlig dag och ta hand om dig!

Likes

Comments