View tracker

Hej allihopa!

Idag hade jag tänkt att blogga om min Söndag jag har roliga grejer att skriva om och väldigt tråkiga men vi börjar väl med det roliga

Idag har jag ridit vi fick reda på att vi skulle hoppa barbacka för det var sista gången.

Det gick jätte bra slog höjd rekord 60 och jag red också barbacka. Men den som var duktigast var ju inte jag utan det var Majros som sköte det.


Det tråkiga är att det var 4 år sedan mina grannars kanin dog. Då tänker ni säkert varför är hon ledsen över det.

Jo jag är ledsen över det för vi hade han rätt ofta för dem var mycket utomlands och dem var ute och cyklade stora lopp och dem åkte mycket skidor. Så vi hade han ganska mycket.

Jag saknar dig och har varit ledsen över det i alla dem här åren men det är först nu som jag börjat tänka att det var det bästa för dig

Men jag vill bara säga att jag saknar dig.!!!😭💗

Kram

Tea Öberg

Likes

Comments

Hej!

Idag var det sista dagen på årets fotbollsskola.

Idag så stod det inkast och nertagning på schemat det var kul vi gjorde några övningar när det var inblandat. Sen så körde vi Stress (igen)

Sen efter det så var det lunch. Idag så åt jag pastasallad  (oxå igen) det var gott.

Efter lunchen så körde vi evighetsstaffet det var roligt mitt och Claras lag vann. Jippi

Sen så avsluta vi med att titta på killarnas match.

Efter det så fick vi en boll. Diplom och bonus checkar

Kram 

Tea Öberg


Likes

Comments

Hejsan!

Idag var det min andra dag på fotbollsskolan. Som sagt har vi teman för varje dag idag var det volleyskott och nickningar. Det gick rätt bra.

Efter det hade vi frukt paus och sen efter det så körde vi Stress det var också kul.

Sen så vart det mini matcher och det var inte jätte kul för det vart för liten plan då det gick knappt att passa någon för då gick bollen förbi linjerna.

Efter det var det lunch det vart pasta sallad idag. Sen fick jag och några andra godisar för att vi vann straff läggningarna. Jag tog Fizzy pop det var gott.

Vi fick sedan reda på att vi skulle köra match mot 04/03 killarna det var kul men svårt att vinna för att dem var bättre än vad vi var men vi kämpa på bra ändå.

Det var allt för idag vi ses imorgon igen

Kram:

Tea Öberg

Likes

Comments

​Hejsan!

Idag var det min första dag på årets fotbollsskola. 

Det börja med att jag vakna ca 7.00 då min mamma väckte mig jag låg kvar i sängen tills klockan var ca 7.30 för då kom min kompis.

Jag gick upp och åt frukost klädde på mig för sen skulle vi cykla iväg 8.20.

Vi cykla iväg och hämta upp fyra andra kompisar sen cykla vi upp till idrottsplanen.

Vi fick två jätte snälla fotbollstränare som sa att vi skulle ha olika teman för varje dag och idag stod det passningar på schemat vi gjorde några  passningsövningar innan lunch. Efter det blev det lunch vi gick upp till klubbhuset och satte oss och åt mat. Det var jätte gott med mat i magen.

Sen efter det så gick vi ner till fotbollsplanerna och körde stress det var jätte kul. Efter det körde vi straffturnering och jag och en av mina kompisar vi vann en valfri sak i kiosken för 10 kronor.

Efter det var klockan 15.00 och det var dags att sluta frö idag vad som händer imorgon får ni se i den bloggen

Kram:

Tea Öberg

Likes

Comments

Gosan

Gosan kom till oss en vacker sommarkväll. Vår familj och våra grannars familj satt på gräsmattan och vi hade precis spelat doppboll. När vi satte oss på gräsmattan kom hon fram och satte sig precis i mellan oss.och börja rulla sig på gräsmattan. Hon var med oss hela kvällen och vi märkte att hon inte gick hem så vi gav henne mjölk och tonfisk i några månader. Under den perioden så satt vi upp många lappar på Ica och fråga ifall det var någon som kände igen henne men det var det inte så vi tog hand om henne men hon fick inte gå in för pappa var allergisk. Sen kom vintern och vi frågade runt ifall det var någon som kunde ta hand om dig så att du fick ett hem att sova och ha som hem. Då hjälpte våra grannar oss med det så nu har du bott där i 5 år. Men efter 1 år så kommer hon en sommar morgon och hämtar mamma och går över mina grannars tomt och sen hoppar hon ut på tre stenar och sen ner under en sten. Vi undrade varför hon ville att vi skulle med dit. Sen så gick vi och titta där en timme efter och där låg en kattunge som var orange, vit den heter Tiger. Sen kom nästa och den såg ut precis som Gosan så den fick heta Lillgosan. Sen kom den tredje den var helt svart så den fick heta Sotis. efter en kvart kom den sista den var mörk orange och vit och den heter Sushi.


Nu är kattungarna 4 år gamla och dem ser precis ut som när dem var små och alla är jätte gulliga. Gosan kommer och hälsar på oss minst 4 ggr i veckan det är jätte mysigt hon är världens snällaste och konstigaste katt jag känner.

Kram:

Tea Öberg

Likes

Comments

View tracker