Hej alla<3 Äntligen Lördag, eller i 8 veckor har det bara varit lördag då men eftersom jag har vräkt i mig godis bokstavligen talat! Och såklart haft sommarlov och då är det typ det bästa som finns! alltså att ha sommarlov! Bara chilla och såklart att hänga med kompisar. Jag har hittat kärleken till mina nya Adidas skor!

Jag har också testat badbomb ifrån Lush. Och såklart tagit fina bilder.

Hejdå<3 ///signe<3 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

My B day<3

Hej alla läsare! Idag är det min födelsedag (14 aug) Här är vad jag fick<3

1, på första bilden är det en hollister hoodie i färgen marin blå. (från familjen)

2,  En anteckningsbok (från min syster)

3, En låda för mina silver skedar (från släkten)

4, Mjukisar grå (ifrån familjen)

5, en högtalare (ifrån mamma & pappa)

6, doftljus ifrån spring daisy & lily i doften scented candle (tror jag) (Ifrån mamma)

Det är allt jag har fått hittills. Jag är super glad för alla presenter<3 Tack, vi ses // Signe<3

Likes

Comments

Hej allihopa! Hur mår ni idag? Jag mår bra jag hoppas att ni också gör det. Idag var jag ute och sprang en liten runda! Men ni kanske vet hur det blir för diabetiker om man rör på sig för mycket! De blir låga! Guess what? Jag har hittat ett sätt som fungerar för mig när det gäller att gå ut och jogga! Jogga bara fungerar inte för mig! Så jag gör såhär:

1, Dricker ett glas med juice, utan att ta insulin. Då kan du inte backa ur heller!

2, Tränings kläder

3, Sen är det bara att börja spurta ut ur dörren och spring en kort runda!

4, sedan när du kommit hem så rostar du en macka, mosar en banan, hackar skivor av tomat och ta ett blad salad. lägg på den mosade bananen på det rostade brödet sedan tomaten & salladen på den mossade bananen och bara njut av att ära det knapriga brödet med en saftig smak av banan, salad & tomat.

Man kan inte säga att jag var helt låg fri men efter mackan så var allt perf.!

love it<3

bye bye//Signe

Likes

Comments

hej! Igår så postade jag ett outfit inlägg. det blev lite konstigt med bilderna! de kom nämligen aldrig upp! dessutom så hade jag bråttom så jag han inte att se hur det blev! sedan sär jag gick in på min dator idag så såg jag det! så jag lägger in bilderna nu istället!

nummer ett kom sist och alla 2:or kom först så ni vet!

Ignorera det som står i början (det som inte går att läsa)

Likes

Comments

nhfkhkvrnkelöq3 vhcr,gqe

c ekgrmjqknm,fcdeqiohtklnmkrö3qp

nekwqbn htiv3

Hej allihopa! Hade ni en bra midsommar? Det hade jag btw. När jag kommer att göra outfit inlägg så kommer jag att skriva 1, och sedan en text!

Sedan så kan man skolla ner till en bild där det står en etta framför så vet ni vilken bild det är jag skriver om! Hoppas att det blir bra!

1, MIDSOMMAR OUTFIT! vita Jeans (H&M), Blå t-shirt (brandy&melville), krans (ur&penn)

2, DAGENS OUTFIT! croptop(H&M) Shorts (pull & bear)

1,

Likes

Comments

Hej alla läsare! Idag är det Söndag den 26 juni och jag ska bara chilla. Det började igår när jag hade tänkt att jag skulle gå upp ganska så tidigt för att gå ut och springa, så enligt mig är ganska så tidigt typ klockan 8:00. Så på kvällen så satte jag alarm. Men när klockan var 5:00 så vaknar jag av att min pump piper och måste då titta till det. Då måste jag byta batteri! Så jag går upp ur min säng och känner hur ont jag har i mina tår sedan beachvolleyboll- skolan. Så när jag kommer tillbaka till min säng så sätter jag om alarmen ifrån klockan 8:00 till 6:00. och nu sitter jag i min säng med min dator och skriver vilken jag gillar! Men det finns bara en grej som inte är så jätte bra! och det är att klockan bara är 05:18. Så detta är hur jag ligger till med mitt liv just nu! hejdå<3

Likes

Comments

Hej alla läsare och välkomna till min blogg. Jag kommer att uppdatera min blogg när jag har orken till det! Jag återkommer med vilka dagar jag kommer att posta inlägg på i framtiden...

Jag hoppas att ni gillar vad jag skriver om och vad jag gör och om du gör det klicka gärna på gilla knappen så blir jag jätte glad! Linet info om min nu då!

1 jag har diabetes typ 1

2 jag är 13 år gammal o fyller år den 14 augusti!

3 bor i Jönköping

4 spelar volleyboll på KFUM i Jönköping

5 jag älskar att titta på netflix och att äta godis/ chips!

Det var 5 snabba fakta om mig! Hoppas att du gillade det isåfall gilla och kommentera så ses vi någon annan gång! Bye bye äppelpaj😃😃

Likes

Comments